|

Zoom Events expo begrijpen

Expo is een hulpmiddel ter beschikking van het evenement organisatoren dat stelt hen in staat om een ​​virtuele tentoonstelling op te zetten waarmee bezoekers via een virtuele tentoonstelling meer kunnen ontdekken over de producten en diensten van andere exposanten en stands.

Er komt een virtuele vloer op de Expo-vloer waar bezoekers kunnen verkennen en netwerken, net zoals ze dat persoonlijk zouden doen. Als u de Expo-vloer bijwoont, krijgt u de gelegenheid om met andere aanwezigen te communiceren, meer te weten te komen nieuw producten en netwerk met exposanten.

Dit artikel behandelt:

  • Vaak gestelde vraaggaat over Zoom Evenements expo

  • Zelfst organiseerer veelgestelde vragen over expo

  • Sponsor veelgestelde vragen

  • Bijwonenee veelgestelde vragen

Vaak gestelde vraaggaat over Zoom Evenements expo

Moet ik extra betalen voor the bijvpo-functie?

Het is niet. Als je een Zoom Events-licentie hebt, kun je Expo gebruiken als een optionele functie die voor jou beschikbaar is.

Zijn er aanvullende beperkingen voor using expO?

Er zijn dezelfde beperkingen die ook van toepassing zijn op Zoom Events, aangezien expo een van de functies is die deel uitmaakt van Zoom Events.

Hoeveel gebruikers kunnen be in bijvpo op een bepaald moment?

In termen van het aantal gelijktijdige gebruikers op de beursvloer per evenement, ondersteunt Expo tot 1.500 gelijktijdige gebruikers. Wanneer de expo verdieping vol is, krijgen gebruikers van Zoom Events een bericht te zien dat deze vol is.

Opmerking: De organisator van het evenement kan het aantal deelnemers voor elk evenement niet verhogen.

Wat zijn spaties? How velen eenbeschikbaar voor mijn stand?

De verschillende ruimtes binnen een stand zijn waar de verschillende sessies plaatsvinden. Over het algemeen kan een stand maximaal vier plaatsen hebben, afhankelijk van de mate van sponsoring. Een vertegenwoordiger van elke stand (niet-gesponsord) en een vertegenwoordiger van de stand van de sponsor (gesponsord) zullen hun respectievelijke sessies houden voordat de aanwezigen mogen deelnemen.

Wat is chat in expO?

Expo-chat stelt deelnemers in staat om met elkaar te communiceren op de expovloer, sponsors, sprekers, standhouders en andere gebruikers met een speciale rol binnen de expo stand, evenals met sponsors, sprekers en andere gebruikers met een speciale rol. De Zoom Chat-functie moet zijn ingeschakeld voor uw account om het als deelnemer te gebruiken. Als uw accountbeheerder dit niet heeft ingeschakeld, kunt u het niet gebruiken.

Het is mogelijk om een ​​1:1-chat met een gebruiker te starten zolang deze deelneemt aan Expo en open staat voor netwerken (wat op zijn beurt betekent dat ze openstaan ​​voor chatten met andere gebruikers).

Wat is ere Booth-bronS?

Tijdens het standevenement hebben aanwezigen toegang tot standbronnen om meer te weten te komen over het bedrijf, zijn producten en diensten ook informatie bekijken over de producten en diensten van het bedrijf. Naast het bekijken en downloaden van PDF-bestanden, kunnen deelnemers video’s en afbeeldingen bekijken.

Hoe weet ik wn vbpo gaat sluiten?

Om alle gebruikers te informeren over de sluiting van de expo, verschijnt bovenaan de pagina een systeemmelding. In het geval dat de expo op het punt staat te sluiten, zullen er verschillende meldingen verschijnen:

  • Er verschijnt een melding als er nog 30 minuten over zijn voor het einde van de expo.

  • Er wordt een extra melding weergegeven als er nog vijf minuten over zijn tot het einde van de expo.

  • Er zal een indicatie zijn van de resterende tijd tot het einde van de tentoonstelling.

Nadat de expo is gesloten, zullen alle gebruikers dat doen automatisch zijn doorgestuurd naar de evenementenlobby zodra de expo is gesloten.

Zelfst organiseerer veelgestelde vragen over expo

Als je meer informatie wilt, kun je het ondersteuningsartikel met veelgestelde vragen voor organisatoren van evenementen bekijken voor meer informatie.

Sponsor veelgestelde vragen

Op de website van de sponsor staat een veelgestelde vragen-ondersteuningsartikel met meer informatie als u meer wilt weten.

Veel gestelde vragen van deelnemers

We hebben een ondersteuningsartikel gemaakt voor bezoekers die veelgestelde vragen stellen om u van meer informatie te voorzien.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts