Zo maak je een Apple ID aan zonder creditcard

De stapsgewijze handleiding helpt u bij het maken van een Apple ID zonder creditcard. Dus je bent overgestapt naar iOS of een nieuwe iPhone gekocht? Voordat je een app uit de App Store kunt downloaden, moet je een Apple ID en wachtwoord hebben.

Wat mij is opgevallen, is dat de meerderheid van de iOS-gebruikers vastzit op het scherm met de betaalmethode. Vandaag zal ik laten zien hoe u de betalingsmethode kunt overslaan en “Geen” kunt selecteren om de stap met creditcardgegevens over te slaan.

Voorheen verplichtte Apple gebruikers om hun kaartgegevens in te voeren, maar dit beleid bleek veranderd te zijn. Misschien was het in eerste instantie onderdeel van de marketingstrategie van Apple om betaalde apps te promoten, omdat gebruikers zonder instelling van een betaalmethode alleen gratis apps kunnen downloaden en zich daarom niets aantrekken van apps. betalen.

Maak een Apple ID zonder iPhone-creditcard

 

Vóór deze methode kon je gemakkelijk een Apple-account op je pc of Mac maken met iTunes, maar deze methode werkte niet meer. Hieronder kunt u de laatste werkwijze volgen.

Hier zijn de instructies voor het maken van een App Store-account zonder creditcard op een iPhone. U kunt dezelfde aanpak gebruiken om een ​​account aan te maken op elk apparaat, inclusief iPad en iPod touch.

Stap 1:  U moet een geldige  Gmail-  of Hotmail-e-mail-ID hebben om uw account aan te maken. Zorg dat je er al een hebt.

Stap 2:  Open de App Store op je iPhone.

Stap 3:  Selecteer een willekeurige gratis app.

Stap 4:  Druk nu op de knop “Gratis” om te proberen de app te installeren. Op het volgende scherm wordt u gevraagd om in te loggen op uw account of een nieuwe aan te maken. Tik op de optie “Nieuwe Apple ID maken”.

Stap 5:  U kunt gewoon de instructies op het scherm volgen om uw land te kiezen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van de iTunes Store.

Stap 6:  In het volgende scherm wordt u gevraagd uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat u een hoofdletter en een cijfer in uw wachtwoord opneemt.

Stap 7:  Eindelijk, factureringsstap, waar de meesten van jullie vastzaten. Selecteer “Geen” en voer de rest van de informatie in zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding:

Stap 8:  Vergeet niet uw e-mailaccount te verifiëren. Open uw e-mailaccount en u zou een e-mailverificatielink moeten hebben. Bevestig en je bent klaar. Proost!

U kunt ook een nieuw account maken met iCloud vanuit Instellingen. In plaats van de App Store-app op je iPhone te openen. Ga gewoon naar Telefooninstellingen> iCloud. Voorheen downloadde je een app uit de App Store, hier hoef je alleen maar een account toe te voegen. U krijgt dezelfde opties om een ​​nieuw account aan te maken en volgt dezelfde stappen als hierboven beschreven.

Bedankt voor het lezen. Ik hoop dat deze gids je heeft geholpen bij het maken van een nieuw App Store-account zonder creditcardgegevens. Laat het me weten in het commentaargedeelte hieronder en deel uw ervaring. Voor meer gidsen en tutorials van hoge kwaliteit, vergeet ons niet te delen op Twitter, Facebook, …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *