Windows-fout oplossen in Nvidia Installer

Hier leest u hoe u de Windows 10-fout van het Nvidia-installatieprogramma kunt oplossen  . In dit artikel laten we u zien dat u de installatiefout van het NVidia-stuurprogramma kunt oplossen. Fout bij het volgen van vier eenvoudige methoden. Lees daarom het hele artikel en u kunt de fout zelf oplossen. Een beetje inspanning van uw kant kan uw probleem oplossen en uw fout in een mum van tijd oplossen.

Hoe Windows 10-fout op te lossen in Nvidia Installer

 

Voordat u een methode toepast om het probleem met het NVIDIA-installatieprogramma op te lossen, moet u ervoor zorgen dat het besturingssysteem van uw systeem op het bijgewerkte servicepack draait. En controleer ook de volgende punten die u moet overwegen voordat u doorgaat met de methode.

 • Harde schijf moet voldoende ruimte hebben. Het zou niet helemaal moeten zijn.
 • Schakel de grafische chipset uit.
 • Schakel alle antivirus- of firewallprogramma’s uit.

# Methode1

 

Installeer een nieuw venster en probeer vervolgens de stuurprogramma’s opnieuw te installeren. Soms kan dit het probleem van “Nvidia-stuurprogramma-installatie mislukt” oplossen. Dit komt omdat een beschadigd of defect venster soms de fout kan veroorzaken door het installatieprogramma van Nvidia te blokkeren.

# Methode2

 

Bij deze methode moet u alle NVIDIA-processen verwijderen en vervolgens overtollige bestanden verwijderen. Hiervoor dien je de volgende stappen te volgen.

  1. Open eerst Taakbeheer.
  2. Zoek en selecteer nu het uitvoeren van NVIDIA en klik op “Proces beëindigen”.
  3. Verwijder nu onderstaande bestanden.
   C: \ Windows \ System32 \ DriverStore \ FileRepository \ nvdsp.inf bestand
   C: \ Windows \ System32 \ DriverStore \ FileRepository \ nv_lh bestand
   C: \ Windows \ System32 \ DriverStore \ FileRepository \ nvoclock bestand
   C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \
   C: \ Program Files (x86) \ NVIDIA Corporation \
  4. Start nu uw systeem opnieuw op

# Methode3

 

Bij deze methode moet u uw antivirus en firewall van uw systeem uitschakelen. Inderdaad, antivirus en firewall kunnen het Nvidia-installatieprogramma soms blokkeren. Schakel ze daarom voor tijdelijke doeleinden uit of uit.

 

# Methode4

Bij deze methode moet u het grafische stuurprogramma van NVidia bijwerken. Het enige dat u hoeft te doen, is de nieuwste versie van NVidia Graphics Driver downloaden en installeren. Zorg ervoor dat u dit bestand alleen van de officiële site downloadt. Anders kunt u alleen stuurprogramma-updates van derden gebruiken.

Dit waren dus de vier gemakkelijkste en meest effectieve oplossingen om de Windows 10-fout van Nvidia Installer op te lossen. Ik hoop dat dit uw fout oplost en dat u eenvoudig de gewenste stuurprogramma’s kunt installeren. Volg daarom de bovenstaande instructies zorgvuldig en u zult de fout gemakkelijk kunnen oplossen.

Laatste woorden

 

Nu in het laatste deel van het artikel. Ik wil graag alle lezers bedanken die deze site hebben bezocht en hun kostbare tijd hebben gegeven om dit artikel te lezen. Ik hoop dat je het artikel leuk vond. Laat ons uw opmerkingen weten in het opmerkingengedeelte. U kunt uw vragen stellen en ook uw twijfels met betrekking tot het artikel oplossen.

Als je het artikel leuk vond, deel het dan met je vrienden op je sociale mediasites. En blijf hier steeds opnieuw bezoeken voor meer updates.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *