|

Wijzigingen bekijken die zijn aangebracht door sprekers en sponsors in Zoom

Om ervoor te zorgen dat u de wijzigingen die zijn aangebracht door de spreker die aan uw sessie is toegewezen, kunt beoordelen en goedkeuren of afwijzen, moet u de wijzigingen beoordelen en goedkeuren of afwijzen waarvoor u hen hebt uitgenodigd.

De sponsor moet ook de aangebrachte wijzigingen beoordelen en goedkeuren of afwijzen nadat hij de sponsorgegevens heeft bewerkt waarvoor u hem hebt uitgenodigd na bewerken ze hebben de sponsorgegevens bewerkt waarvoor je ze hebt uitgenodigd om te bewerken.

Vereisten voor het bekijken van wijzigingen die zijn aangebracht door sprekers en sponsors

 • Zoom-desktopclient

 • Zoom mobiele client

  • ioS: 5.8.6 of hoger

  • Android: 5.8.6 of hoger

 • Pro-, Business-, Enterprise- of Education-account

 • Zoom Events-licentie

Opmerking: Het wordt ten zeerste aanbevolen dat hosts hun Zoom-desktop- en mobiele applicaties updaten om te profiteren van de nieuwste functies die beschikbaar zijn met Zoom-evenementen en webinars.

Wijzigingen bekijken die zijn aangebracht door sprekers en sponsors

Opmerking: Alle wijzigingen die worden aangebracht in het tabblad Basic Info van een sessie, evenals alle wijzigingen die worden aangebracht in de peilingen binnen die sessie, worden apart beoordeeld van eventuele wijzigingen in de details. Een peiling kan zijn nu bewerkt zelfs als de sessie waar het deel van uitmaakt is begonnen, als gevolg hiervan.

 1. Zoom Events zijn toegankelijk door te loggen naar binnen jouw rekening.

 2. De profielfoto vind je in de rechterbovenhoek van je profielpagina.

 3. Klik op de knop Meldingen om meldingen in te schakelen.

 4. Klik dan op de Gastheer knop.

 5. Als u een melding ontvangt dat een Sprekerssessie, Sprekersbiografie of Sponsorgegevens gereed zijn voor uw beoordeling, klikt u op Bekijken Details erin de melding die u ontvangt.
  U wordt naar een tabblad geleid waarmee u een evenement voor de conferentie kunt maken en dat zal ook gebeuren heb de updates voor u beschikbaar om te beoordelen.

 6. Het eerste dat u hoeft te doen, is op het tabblad Controleren bovenaan de pagina klikken.
  Zodra de Review List verschijnt, kunt u deze bekijken.

  • Door op het vervolgkeuzemenu Alle te klikken, kunt u zal kunnen filter de lijst met items die worden weergegeven. Je hebt de mogelijkheid om de items te filteren op Alle, Onverwerkt of Beoordeeld, afhankelijk van je voorkeur.

 7. De detail die u wilt beoordelen, kunt u selecteren door op de knop te klikken.

  Opmerking: In de beschrijving van de bijgewerkte gegevens verschijnt het woord Nieuw (in het groen) naast alle gegevens die zijn bijgewerkt.

  In het rechtervoorbeeldvenster kunt u het item zien dat u wilt beoordelen.

 8. U kunt ervoor kiezen om de wijziging goed te keuren via de knop Goedkeuren of om de wijziging af te wijzen door op Weigeren te klikken.

 9. Het is optioneel om een ​​bericht toe te voegen waarin wordt uitgelegd waarom u de bewerking hebt afgewezen, voordat u op Verzenden klikt als u deze afwijst.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts