WhatsApp: wat zijn de belangrijke berichten

Heb je ooit een belangrijk bericht willen opslaan dat iemand je op WhatsApp heeft gestuurd, een code, een foto of een eenvoudig woord dat je niet wilt missen? WhatsApp is een complete en geldige applicatie, zeer gebruiksvriendelijk en vol coole functies zoals de mogelijkheid om belangrijke berichten op te slaan.

Heb je er nog nooit van gehoord? Geen zorgen, in dit artikel leg ik in detail uit wat belangrijke WhatsApp-berichten zijn, hoe je later gemakkelijk een bericht, video of foto kunt vinden zonder gek te worden tussen duizenden opgeslagen gesprekken en media.

In de volgende paragrafen zal ik uitleggen hoe je een bericht opslaat in de sectie gewijd aan belangrijke berichten, dit zijn eenvoudige en snelle stappen die je kunt uitvoeren op mobiele iOS- en Android-apparaten en vanaf je computer met WhatsApp Web. Je zult het zo zien dat alle inhoud die WhatsApp heeft ontvangen geen probleem meer zal zijn. Besteed nu een paar minuten van uw vrije tijd aan mij en let op de volgende paragrafen, ik wens u veel leesplezier!

Inhoudsopgave
Wat zijn de belangrijke berichten voor WhatsApp
Hoe bewaar je belangrijke berichten van WhatsApp op Android
Hoe bewaar je belangrijke berichten van WhatsApp op iPhone / iPad iOS
Hoe bewaar je belangrijke berichten van WhatsApp op pc / Mac
Conclusies
Waar zijn de belangrijke WhatsApp-berichten voor
Heeft u een bericht ontvangen dat u snel en eenvoudig wilt opslaan en opvragen wanneer dat nodig is? De belangrijke berichtensectie van WhatsApp wordt je beste vriend! U zult zien dat u niet meer zonder kunt. In dit specifieke gedeelte dat is gemarkeerd met het stersymbool, kunt u alle “favoriete” berichten verzamelen.

Het stersymbool geeft trouwens, zelfs in de meest populaire browsers zoals Microsoft’s Edge, Chrome of Firefox, Favorieten aan, die adressen die we absoluut niet willen verliezen en die we altijd bij de hand willen hebben.

Op WhatsApp kunt u in het gedeelte over belangrijke berichten berichten opslaan die u interesseren. Toewijdingen van liefde, berichten vol genegenheid, belangrijke zinnen, video’s die je interesseren of meer eenvoudig codes, wachtwoorden en foto’s van handtekeningen die je nodig hebt voor het dagelijks leven. Ik heb bijvoorbeeld de loterijcode van de bonnetjes erin bewaard.

Het gebruik van belangrijke WhatsApp-berichten is een geweldige manier om tijd te besparen, een geldig hulpmiddel om alles wat we nodig hebben met één klik te kunnen vinden. Wil je deze optie nu testen? Geweldig, blijf de volgende paragrafen lezen en ik zal stap voor stap uitleggen hoe je belangrijke berichten opslaat.

Hoe belangrijke WhatsApp-berichten op Android
op te slaan Als u enkele berichten of multimedia-inhoud die op WhatsApp is ontvangen wilt opslaan in het gedeelte met belangrijke berichten van uw Android-apparaat, moet u het volgende doen:

Open de WhastApp app
Open een gesprek
Kies een bericht of foto die u wilt opslaan
Houd het bericht of de inhoud in kwestie
Tik op het sterpictogram
deze manier zult u het bericht als favoriet hebt opgeslagen
Als je alle berichten die zijn opgeslagen in de belangrijke boodschap sectie te zien , ga terug naar het WhatsApp-hoofdscherm en volg deze eenvoudige stappen:

Tik op Instellingen (de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek)
Selecteer in het menu dat verschijnt Belangrijke berichten
In dit gedeelte vindt u alle berichten die u hebt opgeslagen
Waarschuwing: de opgeslagen berichten blijven in dit gedeelte totdat u besluit ze te verwijderen handmatig. Als u het opgeslagen bericht na verloop van tijd niet meer hoeft te bewaren, kunt u het veilig op Onbelangrijk instellen door het betreffende bericht gewoon vast te houden en op het sterpictogram te tikken.

Hoe belangrijke WhatsApp-berichten op iPhone / iPad iOS
op te slaan Als u enkele berichten in de belangrijke berichtensectie van WhatsApp wilt opslaan en de app op uw iOS-apparaat hebt gedownload, zijn de stappen die u moet volgen praktisch identiek aan die ik een paar regels hierboven uitgelegd. Dit is wat u moet doen:

Open de WhastApp-app
Open een chat
Kies een bericht of foto die je wilt bewaren
Houd het bericht of de inhoud ingedrukt Tik op het sterpictogram
naast het item Belangrijk Op
deze manier heb je het bericht als favoriet opgeslagen in het gedeelte Belangrijke berichten
Om bekijk alle opgeslagen berichten en inhoud, ga gewoon terug naar het hoofdscherm van WhatsApp en volg deze stappen:

Tik op Instellingen (op het tandwielpictogram in de rechterbenedenhoek)
Selecteer Belangrijk Berichten
In deze rubriek vindt u alle berichten, foto’s en video’s te zien die u eerder hebt opgeslagen
opgeslagen berichten zullen in deze paragraaf blijven totdat u besluit om ze handmatig verwijderen
Als meer tijd je u hoeft het opgeslagen bericht niet langer te bewaren, u kunt het veilig instellen op Geen belang, houd het bericht in kwestie gewoon vast en tik op het item Geen kwestie.

Hoe belangrijke WhatsApp-berichten op pc / Mac op te slaan
Zelfs met de webversie van de populaire berichten-app kun je belangrijke berichten die je in de toekomst wilt zien snel en gemakkelijk opslaan. Leuk vinden? Volg deze eenvoudige stappen:

Open de browser die u gewoonlijk gebruikt om op internet te surfen
Maak verbinding met de officiële WhatsApp-website
Klik op een chat
Selecteer het item dat u wilt opslaan (een foto, een bericht, een video, een spraakbericht)
Klik op de kleine pijl die naar beneden wijst
Selecteer belangrijk bericht in het menu Op
deze manier kunt u het bericht in kwestie opslaan in de sectie gewijd aan belangrijke berichten. En als u van plan bent al uw eerder opgeslagen belangrijke berichten te zien, moet u het volgende doen:

Open de browser die u gewoonlijk gebruikt om op internet te surfen
Maak verbinding met de officiële WhatsApp-website
Klik op de drie verticale stippen bovenaan de conversatielijst
Selecteer Belangrijk
In dit gedeelte kunt u alle belangrijke opgeslagen berichten zien
Als u na enige tijd geen meer houd het bericht opgeslagen, u kunt het eenvoudig instellen op Niet belangrijk, klik gewoon op het kleine pijltje onderaan dat in het betreffende bericht verschijnt en selecteer het item Niet belangrijk bericht.

Conclusies
Zoals je misschien hebt begrepen, is het opslaan van een inkomend of uitgaand bericht in de belangrijke berichtensectie van WhatsApp helemaal niet moeilijk. Loop niet het risico om interessante berichten of foto’s en video’s te verliezen zonder gek te worden tussen de talloze media die je elke dag in WhatsApp-chats aantreft.

Ik hoop dat ik met dit artikel heb geholpen en interessante en nuttige tips heb gegeven om je berichten op te slaan in de sectie gewijd aan WhatsApp’s belangrijkste. Voor vragen, als iets wat je hebt gelezen je niet helemaal duidelijk is en je wilt hier graag verduidelijking over, neem dan gerust contact met me op. Het is mij een genoegen u te helpen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *