WhatsApp: verhalen bekijken

Je vond het leuk om je ontbijtfoto naar de populaire berichten-app te sturen, zo je status aan te passen en de heerlijke chocoladecroissant te delen die je genoot voordat je naar je werk ging, dankzij het advies in mijn artikel over hoe je er een kunt maken.verhaal op WhatsApp? Goed gedaan gefeliciteerd!

Als je deze pagina hebt geopend, is er natuurlijk nog steeds een probleem met de verhalen van de instant messaging-service die we allemaal elke dag gebruiken om berichten, foto’s, video’s en zelfs documenten naar vrienden, familie en collega’s te sturen. Er is nog steeds iets dat je niet duidelijk is over het gebruik van deze functie, ik weet zeker dat je nog steeds niet kunt achterhalen hoe je verhalen (van jou en andere contacten) kunt bekijken.

Heb ik het goed geraden? Maak je geen zorgen, in dit artikel vertel ik je hoe je WhatsApp-verhalen op je iOS- of Android-apparaat kunt bekijken. U zult zien dat dit een heel eenvoudige en zeer intuïtieve bediening is die ook mogelijk is met de webversie van de populaire WhatsApp-webberichtenservice.

Het enige dat u hoeft te doen, is het u gemakkelijk maken, een paar minuten van uw kostbare tijd nemen om de volgende paragrafen te lezen en goed op mijn instructies letten. Ik moet je alleen maar veel leesplezier wensen!

Inhoudsopgave
Wat zijn WhatsApp-verhalen
Hoe bekijk je WhatsApp- verhalen op Android
Hoe bekijk je WhatsApp-verhalen op iPhone / iPad iOS
Hoe bekijk je WhatsApp-verhalen op pc / Mac
Conclusies
Wat zijn WhatsApp-verhalen
Laten we beginnen met de basis . Weet jij wat WhatsApp-verhalen zijn? Onder de meest recente functies van WhatsApp vinden we de mogelijkheid om video’s en afbeeldingen van onze dag te publiceren in een soort dagboek dat aan het einde van 24 uur automatisch wordt verwijderd.

Kortom, de WhatsApp-verhalen, zoals die op Instagram, zijn niets meer dan zeer korte reeksen video’s of foto’s die gebruikers elke dag posten om te delen met hun volgers (of in het geval van WhatsApp met hun agenda) coffeeshops ochtend, lunch, diner en verschillende tijdstippen van de dag.

Met verhalen kun je je WhatsApp-status aanpassen, alle contacten in je adresboek kunnen de video’s en foto’s zien die je besluit te plaatsen. Het is een echte set multimedia-inhoud met een specifieke tijdslimiet: 24 uur. Aan het einde van die 24 uur wordt in feite de Staat (en dus alle geüploade verhalen) automatisch verwijderd.

Veel plezier met het delen van foto’s van uw ontbijt, uw reizen en momenten van uw dag, en geef zo ​​multimediafragmenten van het leven aan andere gebruikers die ze op elk moment van de dag kunnen bekijken voordat ze automatisch worden verwijderd.

Zoals je een verhaal op WhatsApp ziet, zoals ik hierboven al zei, zal ik me in dit artikel wijden aan het stap voor stap uitleggen van alle noodzakelijke bewerkingen waarmee je WhatsApp-verhalen kunt bekijken vanaf de handige smartphone- of pc-applicatie dankzij de online versie van de bekende berichten-app. Nou laten we gaan!

Hoe WhatsApp-verhalen op Android te bekijken
Als u de WhatsApp-verhalen van uw vrienden en familieleden rechtstreeks vanuit de app op uw Android-apparaat wilt zien, hoeft u alleen maar deze stappen te volgen:

Open de WhatsApp-app
Tik op Status in de rechterbovenhoek.
Onder het kopje Recente updates ziet u een lijst met contacten die onlangs nieuwe verhalen hebben geüpload.
Tik op de afbeelding naast de naam van het contact waarin u geïnteresseerd
bent. Je zult je verhalen
erin zien Recente updates scherm, hieronder vind je de updates die je hebt gezien (dit zijn de verhalen die je hebt gezien)
zie Whatsapp-verhalen

Tip: Nadat u een contactverhaal hebt gestart, houdt u uw vinger op het scherm om het te pauzeren. Hierdoor duurt het langer voordat je de foto in het betreffende verhaal ziet. Om naar het volgende verhaal te gaan, drukt u echter eenmaal op het scherm.

Verder geeft WhatsApp je de mogelijkheid om op een bepaald verhaal te reageren. Leuk vinden? Klik gewoon op het item Beantwoorden dat u aan het einde van het verhaal ziet.

Als je je verhaal wilt zien, zijn de stappen die je moet volgen als volgt:

Start de WhatsApp-app
Tik op Status in de rechterbovenhoek
Druk bovenaan op de afbeelding naast Mijn status.
Hoe WhatsApp-verhalen van iPhone / iPad iOS
te bekijken Om WhatsApp-verhalen vanaf een iOS-apparaat te bekijken, lijken de stappen die u moet volgen sterk op de stappen die ik zojuist een paar regels hierboven heb uitgelegd.

Dit is wat u moet doen:

Start de WhatsApp-app
Tik linksonder op Status
Onder het kopje Recente Updates zie je een lijst met contacten die recentelijk nieuwe verhalen hebben geüpload
Tik op de afbeelding links van de naam van het contact waarin je geïnteresseerd bent
Zo ben je’ Je ziet de hunne Verhalen erin
Recente updates-scherm, verderop vind je de updates die je hebt gezien (dit zijn de verhalen die je al hebt gezien).
Nadat u het verhaal van een contactpersoon hebt gestart, houdt u uw vinger op het scherm en kunt u deze op “pauzeren” zetten. Hierdoor duurt het langer voordat je de foto in het betreffende verhaal ziet. Om naar het volgende verhaal te gaan, drukt u echter eenmaal op het scherm.

Ook kun je, net als op Android, zelfs op iOS reageren op een bepaald verhaal. Om dit te doen, klikt u gewoon op het item Beantwoorden dat u aan het einde van het verhaal ziet.

Als je een door jou gemaakt verhaal wilt zien, zijn de stappen die je moet volgen als volgt:

Start de WhatsApp-app
Tik op Status in de rechterbovenhoek
Druk bovenaan op de afbeelding naast Mijn status
Hoe bekijk je WhatsApp-verhalen op pc / Mac
Als je WhatsApp ook vanaf een computer gebruikt via handige speciale online service voor instant messages ( WhatsApp Web), zoals ik je in een ander artikel heb uitgelegd, kun je geen verhalen maken, maar je kunt ze wel zien. Leuk vinden? Volg mij, de stappen zijn echt heel eenvoudig. Dit is wat u moet doen:

Open de browser die u gewoonlijk gebruikt om op internet te surfen
Maak verbinding met de WhatsApp-website
In de rechterbovenhoek vindt u een cirkel, klik erop.
Op het nieuwe scherm zie je de verhalen.
Bovenaan vind je hun verhalen. Klik gewoon op de cirkel naast Mijn status om ze allemaal te zien. In de lijst met de naam Recent vindt u het laatste geladen nieuws. Als je naar beneden scrolt, in de lijst met de naam Bekeken, vind je de verhalen die je al hebt bekeken. Makkelijk, toch?

Conclusies
Zoals je misschien hebt gemerkt bij het lezen van dit korte artikel, is het zien van de WhatsApp-verhalen echt heel eenvoudig, snel en intuïtief. U hebt geen complexe procedure nodig, alle stappen zijn heel eenvoudig uit te voeren en nemen zeer weinig tijd in beslag.

Als je daarentegen de verhalen van anderen wilt zien, maar niet wilt dat andere mensen het weten, raad ik je aan dit artikel van mij te lezen dat aan dit onderwerp is gewijd.

Ik hoop dat ik heb geholpen, mijn tips in de praktijk heb gebracht en geniet van het zien van de verhalen van vrienden en familie op WhatsApp. Als je problemen ondervindt of stappen niet erg duidelijk voor je zijn, neem dan gerust contact met me op, ik help je graag verder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *