WhatsApp: hoe het oproeplogboek te wissen

Je wordt meestal gebeld op WhatsApp, maar wil je deze om privacyredenen verbergen? Wilt u alle sporen van gedane of ontvangen oproepen en video-oproepen wissen, maar weet u niet wat u moet doen? Wees niet bang, je bent nu in goede handen!

U zult blij zijn te weten dat u op elk moment individuele oproepen kunt verwijderen of zelfs het inkomende (inkomende) of uitgaande (uitgaande) oproeplog in WhastApp volledig kunt verwijderen. Fantastisch, niet? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u sommige of alle inkomende oproepen en video-oproepen wilt verwijderen. Het is gewoon mijn taak om u te helpen.

In de volgende paragrafen zal ik uitleggen hoe je het oproeplogboek op WhatsApp kunt verwijderen, je zult zien dat het heel eenvoudig is en een paar minuten duurt. Het enige wat je hoeft te doen is proberen te ontspannen, me een paar minuten van je vrije tijd geven en goed letten op de stappen die ik je ga laten zien. Bereiden? Heel goed, ik wens je veel leesplezier!

Inhoudsopgave
Wat is het WhatsApp-oproeplogboek
Hoe het Android WhatsApp-oproeplogboek
te wissen Hoe de iPhone / iPad iOS WhatsApp-oproeplogboek te wissen
Conclusies
Wat is het WhatsApp-oproeplogboek
Wanneer u een handige en populaire instant messaging-service gebruikt om iemand te bellen, die oproep blijft vastgelegd in het zogenaamde oproeplogboek. Het is een echte verzameling van alle gemaakte, ontvangen en gemiste oproepen.

wat is whatsapp-oproeplogboek?

Daarnaast worden het nummer van de beller, de datum en tijd van het gesprek aangegeven. In de WhatsApp-app hebt u daarom toegang tot het gedeelte over het oproeplogboek om te controleren wie ons de afgelopen dagen of maanden heeft gebeld. Maar hoe het WhatsApp-oproeplogboek te bekijken?

Open de WhatsApp-app
van uw apparaat Tik in het startscherm op Oproepen.
U ziet de lijst met gemaakte en ontvangen oproepen op WhatsApp. De
oproepen worden in chronologische volgorde weergegeven
Door een enkele oproep aan te raken, kunt u ook de tijd en duur van de betreffende oproep zien.
Als u uw privacy wilt beschermen tegen mogelijke nieuwsgierige nieuwsgierige vrienden, raad ik u aan om periodiek de oproeplog WhatsApp te verwijderen, dit doen is echt heel eenvoudig en vereist geen enkele vorm van toewijding.

In de volgende paragrafen zal ik je laten zien hoe je inkomende en uitgaande oproepen op zowel iOS- als Android-apparaten kunt verwijderen, lees aandachtig mijn tips en breng ze in praktijk om te slagen in je voornemen om het WhatsApp-oproeplogboek te verwijderen.

Como limpar o registro de chamadas do WhatsApp do Android
Se você deseja limpar o histórico de chamadas recebidas e feitas no WhatsApp usando um dispositivo Android, basta seguir estas etapas simples:

Abra o aplicativo WhatsApp do seu aparelho
Na tela principal, toque em Chamadas
Você verá a lista de chamadas feitas e recebidas no WhatsApp
Clique no ícone com os três pontos no canto superior direito
No menu que se abre, toque no item Limpar registro de chamadas
Em seguida, pressione Ok.
Bem, ao fazer isso você limpou todo o registro de chamadas do WhatsApp
como excluir todas as chamadas do WhatsApp

Como alternativa, se você preferir remover apenas uma ou mais chamadas sem ter que limpar todo o registro, recomendo que você siga estas etapas:

Abra o aplicativo WhatsApp do seu dispositivo
Na tela principal, toque em Chamadas
Toque na chamada que deseja remover
Esmaga o ícone com a cesta na parte superior
Sua chamada foi excluída do registro de chamadas
excluir uma única chamada do WhatsApp

Como limpar o registro de chamadas do WhatsApp do iPhone / iPad iOS
Se você usa o aplicativo WhatsApp de um dispositivo iOS como iPhone ou iPad e está farto do amigo que fica espiando suas conversas no WhatsApp o tempo todo, você só precisa prossiga com a exclusão do registro de chamadas. Aqui está o que você precisa fazer:

Open de WhatsApp-app
van uw apparaat Tik in het hoofdscherm op Oproepen
U ziet de lijst met inkomende en uitgaande oproepen op WhatsApp
Tik nu op het item Bewerken in de linkerbovenhoek
Tik op de optie Leeg die u in de rechterbovenhoek ziet
Selecteer nu Geschiedenis wissen van oproepen
Om de bewerking te voltooien, tikt u op Gereed.
Hiermee wordt het oproeplogboek automatisch gewist.
Als u denkt dat het verwijderen van het oproeplogboek argwaan en twijfel kan wekken, kunt u er ook voor kiezen om slechts één oproep te verwijderen. Dit zijn de stappen die u moet volgen:

Open de WhatsApp-app
van uw apparaat
Tik in het startscherm op Oproepen Tik op de oproep die u wilt annuleren door naar links te vegen
Druk op de knop Verwijderen
De oproep wordt automatisch verwijderd uit het oproeplogboek
Conclusies
Zoals u wellicht heeft begrepen na het lezen van dit artikel, verwijdert u de oproep inloggen op WhatsApp is niets ingewikkelds, niets dat je niet kunt doen met totale autonomie in een paar seconden.

Zoals ik al heb gewaarschuwd, is het periodiek verwijderen van het logboek van inkomende en uitgaande oproepen op WhatsApp zeker een geldige methode om vrienden of familieleden weg te houden die te opdringerig zijn, een juiste oplossing voor diegenen die hun privacy willen beschermen.

Ik hoop dat ik je heb geholpen, zoals ik altijd zeg: als je problemen tegenkomt of iets wat je leest niet duidelijk voor je is, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik ren je graag te hulp!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *