WhatsApp: hoe het lettertype te wijzigen

Gebruik je WhatsApp dagelijks op je smartphone en op de webversie van je computer? Breng je uren en uren door met chatten met vrienden en familie in groepen of privé, waarbij je meningen, afbeeldingen en video’s uitwisselt? WhatsApp is zeker het meest gebruikte instant messaging-platform ter wereld, de snelle en effectieve manier waarop we communiceren met iedereen die we kennen.

Ondanks dat je veel tijd aan deze populaire app besteedt, zijn sommige functies nog steeds onbekend voor je. Is het je opgevallen dat je het schrijflettertype in de chat wilt wijzigen, maar geen idee hebt wat je moet doen en waar je moet beginnen? Geen probleem, je bent hier aan het juiste adres. In de volgende paragrafen zal ik uitleggen hoe je het lettertype op WhatsApp kunt wijzigen, ik zal je laten zien hoe je in eenvoudige stappen het lettertype op iOS en Android kunt wijzigen of als alternatief WhatsApp Web kunt gebruiken.

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Welnu, in dit artikel zal ik stap voor stap uitleggen hoe je het WhatsApp-schrijflettertype kunt aanpassen om je berichten altijd origineel en nooit banaal te maken! Het enige wat u hoeft te doen is het u gemakkelijk maken, mij een paar minuten van uw vrije tijd gunnen en aandacht besteden aan de volgende paragrafen. U zult zien, het wordt kinderspel, u kunt niets doen op elk moment! Ik wil je alleen maar veel leesplezier en succes wensen!

Inhoudsopgave
Het lettertype wijzigen in Android WhatsApp
Het lettertype wijzigen in iPhone / iPad iOS
WhatsApp Het karakter wijzigen in pc / Mac WhatsApp
Conclusies
Het lettertype wijzigen in Android WhatsApp
Als u het lettertype wilt wijzigen, typt u vet of cursief in uw WhatsApp-berichten, maar u niet weet hoe u het moet doen, zal ik u kort laten zien wat de eenvoudige en snelle stappen zijn die u moet volgen.

Houd je Android-apparaat bij de hand en volg de “truc” die ik ga illustreren. Je zult snel zien dat je eindelijk je WhatsApp-berichten kunt schrijven met het lettertype dat je het leukst vindt. Dit is wat u moet doen:

Open de WhatsApp-app
Kies een chat
Open het gesprek
Typ uw bericht in de daarvoor bestemde balk
Dubbeltik op het nieuw geschreven woord of zinsdeel
Selecteer de optie Vet, Cursief, Doorhalen of Monospace
Verstuur het bericht door op het vliegtuigsymbool te drukken
Als alternatief voor de methode Ik heb je zojuist laten zien dat als je de tekst van je bericht op WhatsApp wilt opmaken, je een aantal symbolen kunt hebben die je direct op het toetsenbord van je smartphone kunt vinden en waarmee je vet, cursief, doorgestreept of in monospace kunt schrijven. .

Voor vet, voeg een asterisk (*) toe voor en na de tekst: * hallo *
Voor cursief, voeg een onderstrepingsteken (_) toe voor en na de tekst: _hello_
Voor doorhalen , voeg de tilde (~) toe voor en na de tekst: ~ hallo ~
Voeg voor monospace drie aanhalingstekens (“`) toe voor en na de tekst: “` hallo “`
Hoe verander je het lettertype in iPhone / iPad iOS WhatsApp
Als je originele berichten met een andere opmaak wilt verzenden met de WhatsApp-app van uw iOS-apparaat, volgt u deze eenvoudige stappen:

Abra o aplicativo WhatsApp
Escolha um bate-papo
Abra a conversa
Digite sua mensagem na barra apropriada
Toque duas vezes na palavra ou frase que acabou de ser escrita
Pressione o item BIU
Selecione a opção Negrito, Itálico, Tachado ou Monoespaçado
Envie a mensagem pressionando o símbolo do avião
Como expliquei algumas linhas acima, é possível formatar o texto manualmente usando símbolos específicos, vamos ver juntos como:

Voor vet, voeg een asterisk (*) toe voor en na de tekst: * hallo *
Voor cursief, voeg een onderstrepingsteken (_) toe voor en na de tekst: _hello_
Voor doorhalen , voeg de tilde (~) toe voor en na de tekst: ~ hallo ~
Voeg voor monospace drie aanhalingstekens (“`) toe voor en na de tekst: “` hallo “`
Nadat u het bericht hebt geschreven en deze handige trucs hebt gevolgd om het naar eigen inzicht en voorkeur op te maken, stuurt u het naar de ontvanger. Visa? Het lettertype van WhatsApp-berichten wijzigen is echt heel eenvoudig. Volg alle stappen die ik heb laten zien en je bent klaar!

Hoe het WhatsApp-teken op pc / Mac
te wijzigen Als u van plan bent de lettertypen van uw berichten met uw computer te wijzigen omdat u vaak berichten in WhatsApp vanaf internet verzendt, kunt u vet, cursief, doorgestreept en monospace schrijven met specifieke symbolen.

Voor vet, voeg een asterisk (*) toe voor en na de tekst: * hallo *
Voor cursief, voeg een onderstrepingsteken (_) toe voor en na de tekst: _hello_
Voor doorhalen , voeg de tilde (~) toe voor en na de tekst: ~ hallo ~
Voeg voor monospace drie aanhalingstekens (“`) toe voor en na de tekst: “` hallo “` Nadat u het bericht naar eigen inzicht hebt opgemaakt
, verzendt u het naar de ontvanger door op het vliegtuigsymbool te klikken of door op de Enter-toets te drukken op het toetsenbord.

Conclusies
Zoals je misschien hebt begrepen na het lezen van deze korte (maar hopelijk nuttige) tutorial, is het veranderen van het schrijflettertype in WhatsApp echt heel eenvoudig, je hoeft alleen maar wat “trucjes” in de praktijk te gebruiken.

Kom op, waar wacht je nog op? Schrijf vet, cursief, doorgestreept of monospace op WhatsApp, maak originele berichten om naar vrienden en familie te sturen. Veel plezier met het veranderen van het schrijflettertype wanneer je maar wilt, nu weet je hoe!

Als je vragen hebt of als iets wat je hebt gelezen niet duidelijk is, neem dan gerust contact met me op. Ik zal je graag helpen! Vaarwel anonieme en triviale berichten, speel plezier met opmaak en verras uw contacten voortdurend met elegante teksten in cursief of meer beslissend en vetgedrukt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *