WeTransfer-alternatief: 5 geldige concurrenten

Er zijn verschillende methoden om grote bestanden over te zetten. In het artikel van vandaag, WeTransfer Alternative, kijken we samen naar vijf geldige concurrenten waarmee we veilig en gratis bestanden kunnen delen met onze vrienden en collega’s.

Het kan namelijk gebeuren dat we om de een of andere reden genoodzaakt zijn op zoek te gaan naar een nieuwe oplossing voor het uitwisselen van een bestand. Misschien is WeTransfer offline en kunnen we niet wachten tot het weer online komt, of we willen gewoon een alternatieve methode proberen voor het verzenden van grote bestanden.

Voordat je hem vervangt, raad ik je echter aan om eerst naar de Pro-versie te kijken, mocht dat niet genoeg voor je zijn, maak je geen zorgen. Ik ben klaar om u te voorzien

Inhoudsopgave
Waarom we moeten zoeken naar alternatieven voor WeTransfer
Google Drive
File Dropper
Send Anywhere
DropBox
Andere methoden
Waarom we moeten zoeken naar alternatieven voor WeTransfer De redenen zijn talrijk
, het kan zelfs gebeuren dat de WeTransfer-site tijdelijk niet toegankelijk is of dat de laadtijd is te lang hoog.

In feite hebben we in een ander artikel al gekeken naar de problemen met betrekking tot de traagheid van WeTransfer. Daar vind je alle mogelijkheden om hem te ontgrendelen en dus te blijven gebruiken.

Google Drive
Een van de meest gebruikte diensten voor het overzetten van grote bestanden is Google Drive.

Google Drive is een van de meest gebruikte services, zowel omdat het de betrouwbaarheid van een bedrijf als Google achter zich heeft, als omdat het een zeer geldig alternatief is voor WeTransfer. Google Drive werkt op verschillende manieren anders dan WeTransfer. Ten eerste is het een echte cloudopslagservice.

Uw bestanden zijn daarom, eenmaal ingevoegd in Google Drive, voor onbeperkte tijd online beschikbaar, in tegenstelling tot wat er gebeurt op WeTransfer, waar de bestanden exclusief beschikbaar zijn voor de persoon aan wie we toegang geven en vooral voor een beperkte tijd de grootte van een paar. dagen.

Google Drive, vergelijkbaar met WeTransfer, is gratis voor kleine toepassingen. Terwijl we met WeTransfer tot 2 GB aan bestanden kunnen overzetten, hebben we met Drive één GB beschikbaar in de gratis versie.

Drive is zeker een van de meest geldige alternatieven voor WeTransfer. Om het te gebruiken, heb je alleen een Gmail-account nodig.

File Dropper
De tweede methode die ik u aanbeveel, heet File Dropper. File Dropper lijkt eigenlijk erg op WeTransfer. Dus als je van WeTransfer houdt, kun je net zo goed dit geldige alternatief gebruiken.

De operatie, zoals ik je al zei, is bijna hetzelfde. U hoeft geen gebruiker aan te maken en, in tegenstelling tot WeTransfer, kunt u bestanden uploaden met een totale grootte van 5 Giga.

Send Anywhere
Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u met Send Anywhere grote bestanden overal naartoe sturen.

Net als File Dropper en WeTransfer kun je met Send Anywhere bestanden delen zonder dat je je hoeft te registreren. De dienst is volledig gratis. Upload het bestand en deel het met uw collega’s en vrienden. De maximale toegestane grootte van Send Anywhere is in totaal 4 Giga.

DropBox
Een van de meest gebruikte methodes voor het uitwisselen van grote bestanden is ongetwijfeld de befaamde DropBox.

DropBox is, net als Google Drive, een cloudopslagsysteem, zodat u uw bestanden kunt opslaan in een virtuele cloudruimte die u kunt delen met vrienden en collega’s. DropBox biedt een handige pc-applicatie, beschikbaar voor Mac en Windows, waarmee je gratis tot 2 Giga aan bestanden kunt delen.

U kunt ze in mappen indelen en hun toegang heel eenvoudig beheren. Een dienst met andere kenmerken dan die van WeTransfer, maar van groot belang.

Andere manieren om te delen
Er zijn andere manieren om grote bestanden te delen met vrienden en familie. Ik gebruik bijvoorbeeld heel vaak webhosting. Als u een webruimte beschikbaar heeft, kunt u een bestand met de .rar-extensie naar uw webruimte uploaden en vervolgens de directe link delen.

Als uw bestand echter niet groter is dan 25 Mega, kunt u e-mail rechtstreeks gebruiken. Er zijn ook enkele e-maildiensten, zoals de e-mail van Libero, waarmee u diensten kunt hebben die speciaal voor dit soort behoeften zijn (JumboMail in het geval van Libero). Ten slotte kunt u een instant messaging-programma gebruiken zoals Skype, Slack of Whatsapp Web.

Conclusies
Kortom, methoden voor het delen van gegevens zijn echt veelvoudig: het is aan jou om te kiezen wat het beste bij je past. Als je andere alternatieven voor WeTransfer kent, schrijf me dan gerust en ik hoor er graag over!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *