4 werkende oplossingen om iPhone-fout 4013 op te lossen

Als u tijdens het upgraden van uw iTunes naar een nieuwere versie ” iPhone-fout 4013  ” tegenkomt  en u weet niet wat u moet doen, dan bent u op de juiste pagina. Normaal gesproken treedt deze fout op wanneer u probeert uw iOS 7 te upgraden via de iTunes-app. Hoogstwaarschijnlijk gebeurt dit wanneer er iets mis is met uw hardware, maar soms kan het te wijten zijn aan een probleem met uw software.

Hoe iPhone-fout 4013 op te lossen?

 

Dus zonder nog meer tijd te verspillen, ga ik enkele van de beste methoden opsommen om het probleem “iTunes error 4013” op te lossen:

1. Controleer uw USB-poort en connector

Als dit de eerste keer is dat dit probleem optreedt, moet u eerst de USB-poort en -connector controleren. Zelfs een klein deeltje aarde kan de fout bederven. We raden u daarom aan om uw USB-poort en connector schoon te maken met een zachte doek. Hier zijn enkele aanvullende tips die u kunt volgen om te controleren of de USB-poort of connector het probleem veroorzaakt:

 • Gebruik altijd de USB-poort die bij uw apparaat is geleverd. Als je er geen hebt, kun je ook een andere Apple USB-poort proberen.
 • U kunt ook proberen een andere computer aan te sluiten om de oorzaak te vinden.
 • Blaas wat lucht in de USB-poort en connector om alle vuil- en pluisdeeltjes daar te verwijderen.

2. Maak ruimte vrij op je iPhone

Soms, als er geen ruimte beschikbaar is op uw apparaat, is deze niet goed beschikbaar. Veel gebruikers hebben deze “iPhone-fout 4013” met deze methode opgelost. U kunt de opslagruimte van uw iPhone controleren via het instellingenmenu.

Als u merkt dat er geen ruimte meer beschikbaar is, kunt u enkele ongewenste bestanden en toepassingen verwijderen. Als uw apparaat vrije ruimte heeft, werkt het normaal, anders werkt het niet volgens zijn mogelijkheden.

3. Start uw apparaat opnieuw op

 

Als u uw apparaat opnieuw opstart, worden alle achtergrondprogramma’s op uw iPhone stopgezet. Dus als een bestand of programma het probleem veroorzaakt, is een eenvoudige herstart voldoende om het probleem op te lossen. Dit zijn de stappen om uw iPhone opnieuw op te starten:

 • Koppel uw iPhone los van de computer en start hem opnieuw op.
 • Om dit te doen, houdt u de slaap- en home-knop tegelijkertijd minstens tien seconden ingedrukt.
 • Hiermee wordt uw computer opnieuw opgestart. Zodra uw iPhone opnieuw is opgestart, kunt u proberen uw iOS-versie opnieuw te upgraden.

4. Los de fout op via de herstelmodus

 1. Sluit uw iPhone aan op een computer en open vervolgens iTunes.
 2. Maak vervolgens een volledige back-up van uw bestanden en informatie.
 3. Houd tegelijkertijd de aan / uit-knop en de startknop ingedrukt totdat uw scherm zwart wordt.
 4. U bevindt zich nu in de herstelmodus en uw iTunes kan uw apparaat detecteren in de herstelmodus.
 5. Als het niet wordt herkend, volgt u de stappen steeds opnieuw totdat het correct wordt herkend.
 6. Herstel nu gewoon uw apparaat via iTunes.

Conclusie

 

Dat is alles! Dit zijn de beste oplossingen die u kunt gebruiken om iPhone-fout 4013 op te lossen. Ik hoop dat deze gids u zal helpen het probleem met iTunes-fout 4013 op te lossen. Als u deze gids nuttig vond, deel hem dan met uw vrienden, familie en verwanten die ernaar op zoek zijn. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het me dan weten in de comments hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *