Hoe verwijderde WhatsApp-berichten op iPhone te herstellen?

Herstel verwijderde WhatsApp-berichten op iPhone  : WhatsApp is een steeds vaker gebruikt chatplatform dat over de hele wereld wordt gebruikt om contact te maken met vrienden, familie, zakelijke collega’s en geliefden. Als populair en populair communicatiemiddel stelt het platform ons ook in staat om op een veel praktischere manier met elkaar te communiceren via foto’s, teksten, oproepen, enz. Zoals alle platforms is WhatsApp echter ook gevoelig voor een redelijk deel van de problemen. Een van deze problemen doet zich voor wanneer je per ongeluk al je berichten op WhatsApp verwijdert.

Maak je geen zorgen als je een iPhone-gebruiker bent en je WhatsApp-chatgeschiedenis per ongeluk hebt verwijderd! Nu kunt u  eenvoudig verwijderde WhatsApp-berichten  op de iPhone herstellen via de iSkysoft-toolkit.

 

Hoe werkt de iSkysoft Toolkit?

 

ISkysoft Toolbox is revolutionaire software die uw leven zoveel gemakkelijker maakt door al uw waardevolle en verloren WhatsApp-gegevens van de iPhone of een ander iOS-apparaat te herstellen. Met dit apparaat kunt u gemakkelijk verwijderde WhatsApp-berichten, oproeplogboeken, sms, contacten, video’s en foto’s herstellen ….

Een van de meest cruciale aspecten van het bezit van een smartphone tegenwoordig is het hebben van eindeloze hoeveelheden gegevens die je nodig hebt. Het kan komen in de vorm van gedenkwaardige foto’s, spraakopnamen, belangrijke berichten of vitale contacten. Crashes gebeuren echter niet met een opzegtermijn van twee weken en er is een enorm risico om al die gegevens zo dichtbij zo snel te verliezen. Gelukkig voor jou is iSkysoft Toolbox tegenwoordig een uiterst betrouwbare en efficiënte hersteltool voor iPhone-gegevensherstel. kan je helpen al je verwijderde WhatsApp-berichten in een handomdraai te herstellen!

Het is ook relevant om hier op te merken dat deze eenvoudige iOS-tool voor gegevensherstel meer dan 16 soorten gegevens kan herstellen van een reeks iOS-apparaten, waaronder notities, bladwijzers, voicemail en WhatsApp-berichten. , enz. Het is ook 100% compatibel met iOS 9. iOS 10, iOS 10.3, iOS 11 en iOS 12.

 

Hoe verwijderde WhatsApp-berichten op iPhone te herstellen?

 


Wat zou je zeggen als we je zouden vertellen dat je in slechts een paar eenvoudige en effectieve stappen al je verloren WhatsApp-berichten terug kunt krijgen? Ja, zo eenvoudig is het met iSkysoft Toolbox! Met deze software kunt u eenvoudig het volgende doen en de magie zien gebeuren!

  • Verbind je iPhone met de computer en start de iSkysoft Toolkit. Selecteer nu de optie “Herstel” die u in het hoofdvenster van de software zult zien.
  • Wanneer het programma uw iPhone herkent, kiest u de optie “IOS-apparaat herstellen” die u aan de linkerkant van de interface ziet. Om verwijderde WhatsApp-berichten te herstellen, selecteert u de optie “WhatsApp-berichten en bijlagen” zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Selecteer vervolgens de knop “Scan starten” om het scanproces te starten.
  • Nu zul je zien dat de software begint te zoeken naar verwijderde WhatsApp-bijlagen en gesprekken op je iPhone.
  • Zodra het scanproces is voltooid, ziet u dat al uw verwijderde WhatsApp-bijlagen en berichten in verschillende categorieën worden weergegeven. Daarom hoeft u in deze laatste stap alleen de gewenste WhatsApp-berichten te selecteren en deze vervolgens op uw computer te herstellen. Je kunt deze berichten daarna ook overzetten naar je iPhone of een andere Android-telefoon.
  • Houd er ook rekening mee dat u 100% van uw verloren gegevens kunt herstellen als u al een WhatsApp-back-up-iPhone hebt gemaakt. Een ander essentieel aspect van het herstellen van al uw verloren gegevens is om snel te handelen wanneer u zich realiseert dat u uw WhatsApp-berichten bent kwijtgeraakt. Start onmiddellijk het herstelproces om uw kansen te vergroten om al uw gegevens terug te krijgen.

Functies en beoordelingen van ISkysoft Toolkit

 


Naast het herstellen van al uw gegevens van onbedoelde verwijdering, wordt de iSkysoft Toolkit geleverd met een groot aantal functies die u kunnen helpen wanneer dat nodig is wanneer de technologie ontbreekt. Het kan je helpen als je een door water beschadigde iPhone, fabrieksreset, iOS-systeemcrash, verloren apparaat of je wachtwoord bent vergeten en zelfs met een iOS-update. Bovendien, omdat het compatibel is met een breed scala aan iOS-apparaten en software, blijkt dit waanzinnige niveau van compatibiliteit voor de meeste gebruikers een game-wisselaar te zijn.

Bovendien waren de opmerkingen en feedback van gebruikers over dit product meer dan bemoedigend. Deze software werkt echt, en de talloze tevreden klantenrecensies zijn genoeg bewijs van het feit dat het echt werkt!

 

Conclusie

 

 

Dus, hier is hoe verwijderde WhatsApp-berichten op iPhone te herstellen?. Het is gebruikelijk dat smartphonegebruikers geen back-up maken van hun WhatsApp-berichten en andere gegevens. Het mooie van iSkysoft Toolbox is dat zelfs zonder een back-up, deze tool van pas kan komen en je kan helpen al je verloren berichten terug te krijgen. Deze software ondersteunt zelfs Mac- en Windows-computers. Uiteindelijk, ongeacht in welke modus en onder welke omstandigheden je je WhatsApp-berichten bent kwijtgeraakt of verwijderd, iSkysoft Toolbox biedt je een mogelijke manier om ze moeiteloos en moeiteloos terug te krijgen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *