Top 10 verborgen Android-functies 2021

Hallo jongens, vandaag ga ik je in dit artikel de 10 meest geweldige verborgen Android-functies laten zien. Tegenwoordig gebruiken veel gebruikers de Android-smartphone. Ze willen dus ook meer weten over hun mobiel. In een Android-smartphone zijn veel dingen normaal. Maar sommige van de andere functies die ook beschikbaar zijn op uw apparaat, waarover u moet weten. Hier in onderstaand artikel. Ik zal je enkele verborgen Android-tips en hacks geven.

Top 10 verborgen Android-functies

 

1 – Kleurruimte simuleren

 

Ik ben er absoluut zeker van dat veel gebruikers deze verborgen Android-  truc niet kennen  . U kunt de kleur van uw display wijzigen, dit betekent dat u enkele filters in uw display kunt toevoegen. Of deze functie zal ook nuttig zijn voor uw ogen. Volg de onderstaande instructies als u uw apparaat wilt activeren en gebruiken.

 1. Ga eerst naar  Instellingen >> Ontwikkelaarsmodus.
 2. Zoek nu naar  Simulate Color Space.
 3. Selecteer vervolgens een filter zoals  Rood-Groen, Blauw-Geel  of wat u maar wilt.
 4. Dat is alles.

2 – Google Chrome gebruiken om toegang te krijgen tot de bestandsmap

Jongens, je kunt je Google Chrome-browser gebruiken als bestandsbeheerder. Ik weet niet of dit nuttig voor je is of niet. Maar ik denk dat je moet weten over deze verborgen Android-functie. Als u toegang wilt tot uw bestanden of mappen in Google Chrome, volgt u de onderstaande stappen.

 1. Open de Google Chrome-browser op uw Android-mobiel.
 2. Typ vervolgens  file: /// sdcard /  in de URL-balk en klik op Zoeken.

3 – Activeer de optie voor hogere grafische weergave

 

Als je een gameliefhebber bent, is deze tip iets voor jou. Hiermee kun je probleemloos hoogwaardige grafische games op je Android-telefoon spelen. Als u het wilt activeren, volgt u de onderstaande stappen.

 1. Ga naar  Instellingen >> Ontwikkelaarsopties.
 2. Zoek en activeer vervolgens  Force 4x MSAA.

4 – Stop Android-activiteiten volledig na het afsluiten

Als de processor van uw telefoon traag is, vindt u deze functie misschien handig. Soms draaien er veel apps op je Android-apparaat. U kunt het handmatig sluiten, maar veel gebruikers vergeten het. Dus in dit geval, als de processor van uw apparaat traag is, zal uw apparaat ook traag werken. Als u deze functie gebruikt, start uw apparaat geen apps op de achtergrond.

 1. Ga naar de instellingen van je telefoon -> Opties voor ontwikkelaars.
 2. Tik  op Activiteiten niet behouden.
 3. Daarna kunt u de instellingen overschrijven door dit uit te vinken.

5 – Verminder het batterijverbruik door animatie-effecten aan te passen

U kunt uw batterij sparen en de prestaties van uw Android-telefoon versnellen door deze verborgen functie te gebruiken. Omdat het de schaaltijd van uw animatie verkort. U kunt het uitproberen door de onderstaande stappen te volgen.

 1. Ga naar Instellingen -> Opties voor ontwikkelaars.
 2. Scroll nu naar beneden en vind  Window Animation Scale, Animator Duration Scale, Transition Animation Scale.
 3. Pas daarna de schaal aan en stel deze in om .5x te selecteren in alle opties.

6 – Beheer van gegevensgebruik: verborgen Android-functies

Veel gebruikers zijn al bekend met deze functie. Mensen die het gebruiken om het datagebruik te verifiëren. Maar u kunt ook uw dataverbruik beheren door het te gebruiken. U kunt de maximale datalimiet voor een bepaalde datum instellen. Als je het datapakket van 1 GB op je simkaart hebt geactiveerd en al je gegevens zijn compleet, dan stopt het internet niet met werken. Ze zullen uw saldo detecteren. U kunt dus uw saldo in deze situatie sparen met behulp van deze geweldige functie.

Hoe? ‘Of wat? Open instellingen> Dataverbruik> Stel mobiele datalimiet in, u kunt de datalimiet configureren.

7 – Android-apparaatbeheer: verborgen Android-functies

U kunt hiermee de locatie van uw apparaat volgen. Veel gebruikers weten dit al. Als uw apparaat zoekraakt en Android-apparaatbeheer is ingeschakeld, kunt u uw apparaat eenvoudig volgen. U kunt ook uw apparaat houden of al uw gegevens van uw telefoon wissen. Wil je het activeren, volg dan…

Instellingen> Vergrendelscherm en beveiliging> Overige beveiligingsinstellingen> Apparaatbeheerders> Schakel “Android-apparaatbeheer” in.

8 – Google Maps offline gebruiken

Google maps is een van de zeer nuttige producten van Google. Als je ergens heen wilt, zal hij je wijzen op de gemakkelijke route. Veel gebruikers denken dat het alleen werkt als je apparaat is verbonden met internet. Maar veel gebruikers weten niet dat je een offline route in Google Maps kunt opslaan voor een bepaald geselecteerd gebied.

 1. Open de Google-kaart.
 2.  Navigeer  nu naar de locatie  waar u heen wilt.
 3. Dan  opent de zijbalk  en selecteer “  Uw Places  ”.
 4. Klik nu op  Selecteer een nieuwe offline kaart  .
 5. Kies nu een naam en  sla de kaart op  .
 6. Het zal nu   de volledige kaart van het geselecteerde gebied downloaden . U hebt nu toegang tot  Google Maps  zonder uw internetverbinding vanuit een bepaald geselecteerd gebied.

9 – Verzenden en ontvangen van uw Android-sms op pc

U kunt berichten verzenden en ontvangen op uw Android-telefoon op uw pc. U moet Airdroid  op uw telefoon downloaden  . U zou nu web.airdroid.com  op uw pc moeten openen  . En tot slot moet je de QR-code scannen zoals WhatsApp Web. Dan kunt u uw sms-dienst op uw pc gebruiken.

10 – De aan/uit-knop gebruiken om het gesprek te beëindigen

Het is heel gebruikelijk, maar soms is het erg handig. Als je in een belangrijke vergadering zit en de oproep niet kunt beantwoorden, denkt de persoon dat je hem negeert. Meestal is onze duim in de buurt van de aan/uit-knop. Met deze functie kunt u dus eenvoudig het huidige gesprek beëindigen.

Volg deze stappen om deze functie in te schakelen: –  Instellingen> Toegankelijkheid  , zoek vervolgens naar ” Aan/uit  -knop bellen  ” en schakel deze in.

Laatste woorden: verborgen Android-functies

Ik hoop dat je dit bericht leuk vindt. Als u andere verborgen Android-functies kent, kunt u hieronder reageren. Vergeet dit bericht niet te delen met je vrienden. Ik kom terug met nog een interessant bericht voor je. Tot ziens  😛.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *