Verbinding mislukt met fout 651 op Windows 7,8,10

Hallo vrienden, Vandaag gaan we wat informatie delen over fout 651 en zijn oplossingen. Dus het onderwerp van ons artikel van vandaag is Fout 651 – Kan geen verbinding maken met patch met fout 651 in Windows 7,8,10. Lees het hele artikel om het correct te begrijpen.

Allereerst zal ik eerst fout 651 beschrijven. Vrienden, dit is een fout die meestal optreedt wanneer we proberen verbinding te maken met internet via PPPoE-verbindingen. Als u een Windows-gebruiker bent, moet u dit beter begrijpen. Er zijn verschillende redenen waarom fout 651 kan optreden, zoals IP- adresproblemen , registerfouten of het  Raspppoe.sys-  bestand dat verkeerd wordt  geplaatst  , enz. Dus in het volgende gedeelte zal ik u laten weten hoe u de verbinding kunt herstellen  die is mislukt met fout 651 in Windows  7,8,10?

8 manieren om verbinding te herstellen mislukt met fout 651 in Windows 7,8,10

 

Onderstaande oplossingen zijn geen officiële tips of oplossingen. Hier zijn enkele methoden voor probleemoplossing die u kunt proberen op te lossen voor uw 651-fout.

 1. Sluit uw verbindingsapparaat opnieuw aan: – In geval van een fout, sluit u eerst uw netwerkverbindingsapparaat opnieuw aan, of het nu een router of een ander verbindingsapparaat is.
 2. Een inbelverbinding opnieuw maken: – Als u niet tevreden bent met de methode voor opnieuw verbinden, kunt u een inbelverbinding opnieuw maken. Het kan de fout ook corrigeren.
 3. Configureer een nieuwe PPPoE-verbinding op uw Windows: – U kunt deze methode ook proberen. U kunt een nieuwe PPoE-verbinding configureren om fout 651 te corrigeren.
 4. Installeer de netwerkkaart opnieuw: – Als er soms een probleem is met de netwerkkaart, installeer deze dan opnieuw en het zal uw fout corrigeren.
 5. Update resppoe.sys-bestand en netwerkkaartstuurprogramma: – Soms kan de fout optreden als gevolg van problemen met het resppoe.sys-bestand of netwerkkaartstuurprogramma. In dit geval is het daarom beter om het bestand resppoe.sys en het stuurprogramma van de netwerkkaart bij te werken.
 6. Auto-tuning-functie uitschakelen: – Dit is ook een methode die soms tot fout 651 kan leiden.
 7. Reset TCP / IP op uw desktop of laptop: – Als u de fout nog steeds tegenkomt nadat u alle bovenstaande methoden hebt geprobeerd, probeer dan deze. Reset gewoon TCP / IP op uw systeem.
 8. Start uw systeem in de veilige modus: – Volg de volgende stappen om uw systeem op te starten in de veilige modus:

Stappen om de computer op te starten in de veilige modus

 

 • Start gewoon   eerst uw pc opnieuw op .
 • Als het herstartproces is voltooid,  drukt u op de F8-toets  .
 • U ziet nu het menu Geavanceerde opstartopties.
 • Gebruik de toetsen Omhoog en Omlaag  om uw selectie te markeren.
 • Selecteer nu  Veilige modus met netwerkmogelijkheden  vanaf daar en druk  op enter  .
 • U zult zien dat de stuurprogramma’s worden geladen.
 • Dan krijg je een welkomstscherm te zien.
 • Log nu  in op uw computer  met een account met beheerdersrechten.
 • Daarmee ben je helemaal klaar.

Dus hier zijn enkele methoden voor probleemoplossing die u kunnen helpen met Error 651 – Verbinding kan niet worden gemaakt met fout 651 in Windows.

Laatste woorden

 

Aan het einde van het artikel wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie bezoek aan MultiTips. Blijf hier bezoeken voor meer updates. Ik waardeer jullie allemaal voor de kostbare tijd die je hebt besteed aan het lezen van dit artikel. Ik hoop dat je het artikel leuk vond en dat je terugkomt om ons te zien, want we zullen de lijst bijwerken. Dus gebruik deze namen en veel plezier.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *