|

Uw Zoom Events-hub beheren

De Zoom Events-hubs zijn een manier voor Hosts om informatie te verzamelen over aanstaande, huidige en eerdere Zoom Events die zijn gecoördineerd door een groep Hosts. Het gebruik van hubs is ideaal om evenementen rond een specifiek onderwerp van elkaar te scheiden.

Het is eenvoudig om een ​​hub te beheren nadat u deze hebt gemaakt, inclusief de branding, evenementen, gebruikers en on-demand opnames, zodra u er een heeft gemaakt. Bovendien zult u in staat zijn om bekijk de analyses voor eerdere en aankomende evenementen voor uw hub. U kunt met deze functie ook uw betalingen en factureringsgegevens beheren en het annuleringsbeleid voor uw hub instellen.

Notities:

 • Als host moet de standaardhub van uw account worden gepubliceerd om een ​​evenement te kunnen maken wanneer u voor het eerst met Zoom Events gaat werken.

 • Om ervoor te zorgen dat betaalde evenementen naar uw hub kunnen worden gepubliceerd, moet u een betalingsaccount aanmaken eerst, welke u kunt toevoegen aan de hub zodra u deze hebt gemaakt. Je hub kan op geen enkele manier betaalde evenementen hosten als je geen a betalingen rekening.

 • Hoewel Zoom Events vanuit alle delen van de wereld toegankelijk is, wordt bepaald door het land of een gebruiker zich kan registreren voor en kan deelnemen aan een evenement, en of hij of zij gratis of betaalde evenementen kan organiseren. of regio waarin de gebruiker woont, ongeacht of deze een gastheer of deelnemer is.

Dit artikel behandelt:

 • Hoe u uw Hub-branding beheert

 • Evenementvermeldingen beheren

 • Hoe te bekijken Hub-samenvatting

 • Hoe u de gebruikers van uw hub beheert

 • De on-demand opnames van uw hub beheren

 • Hoe u de betalingen en facturering van uw hub kunt beheren

 • Het annuleringsbeleid van uw hub instellen

 • Zoomgebeurtenissen gebruiken middelpunt beste praktijken

  • Gebruik hubs voor uw organisatie

  • Selecteer interne of externe evenementen

  • Organiseer hubs voor uw organisatie

 • Hoe u uw hub beheert Instellingen bladzijde

Vereisten voor het beheren van een Zoom Events-hub

 • Zoom-desktopclient

 • Zoom mobiele client

 • Pro-, Business-, Enterprise- of Education-account

 • Zoom Events-licentie

Opmerking: Om toegang te krijgen tot de nieuwste functies van Zoom Events en Webinar, wordt hosts ten zeerste aanbevolen om de Zoom desktopclient/mobiele applicatie bij te werken naar de nieuwste versie om toegang te krijgen tot Zoom Evenement en Webinar-functies.

Hoe u uw Hub-branding beheert

Het wordt aanbevolen dat u het ondersteuningsartikel leest over het beheren van uw hub Branding als u meer informatie wenst.

Evenementvermeldingen beheren

We raden je aan het ondersteuningsartikel over het beheren van de pagina Evenementenoverzichten te lezen voor meer informatie.

Hoe te bekijken Hub-samenvatting

Het gedeelte Hubsamenvatting van uw hub geeft u een overzicht van de evenementen die eraan komen en die al hebben plaatsgevonden. Als gevolg hiervan zijn uw bruto-inkomen, verkochte tickets en het geschatte uurloon dat u in het verleden heeft verdiend, inbegrepen.

Om toegang te krijgen tot de Hub-samenvatting sectie:

 1. Zoom Events is toegankelijk door in te loggen.

 2. Gaan naar de rechterbovenhoek van de pagina en klik op de knop Beheren.

 3. Selecteer de hub die u wilt beheren in het navigatiemenu aan de linkerkant door op het vervolgkeuzemenu Hub te klikken.

 4. Op de pagina Huboverzicht vindt u de hub die u wilt beheren.

Uw hubstatistieken zijn te vinden onder Huboverzicht, dat de volgende informatie bevat:

 • Favorieten: Dit veld bevat het totale aantal favorieten dat in de loop van alle evenementen aan de hub is toegevoegd.

 • Gepubliceerd Evenementen: Inclusief evenementen die zijn geannuleerd is niet in deze lijst opgenomen.

 • Totaal aantal verkochte tickets: Totaal aantal verkochte tickets, exclusief terugbetaalde tickets, zijn niet inbegrepen in dit cijfer.

 • Totaal bruto inkomen: De totale opbrengst van alle kaartverkoop, minus eventuele restituties, is het totaal bruto inkomen.

 • Totaal aantal vergaderminuten: Deze minuten vertegenwoordigen de totale hoeveelheid tijd dat de hub vergaderingen heeft georganiseerd.

 • Host tarief: Dit omvat de totale inkomsten uit kaartverkoop/het totale aantal minuten van eerdere vergaderingen gedurende de levensduur van het evenement (dwz het tarief van de gastheer per uur).

In het gedeelte Topevenementen van de hub worden de top 10 evenementen van de hub weergegeven met de hoogste bruto-inkomsten van het afgelopen jaar.

Er is een vergelijkingsgrafiek voor alle evenementen, evenementen binnen een serie en/of conferenties in de sectie Tickets.

Hoe u de gebruikers van uw hub beheert

Het ondersteuningsartikel op het beheren van de gebruikers in uw hub kan u meer informatie geven over het beheren van de gebruikers in je hub.

De on-demand opnames van uw hub beheren

Voor meer informatie over het beheren van de on-demand opnames van uw hub vanaf het tabblad Opname van de hub, raadpleegt u het ondersteuningsartikel over hoe u dit kunt doen.

Hoe u de betalingen en facturering van uw hub kunt beheren

Koppel of ontkoppel een zakelijke PayPal-rekening aan uw Zoom Events-hub

Om online betalingen voor Zoom Events te accepteren, is PayPal een eenvoudige, veilige en krachtige service.

Als u meer informatie wilt over het koppelen van een zakelijke PayPal-rekening aan uw Zoom Events-hub, kunt u het ondersteuningsartikel bezoeken over het koppelen van een zakelijke PayPal-rekening aan uw Zoom Events-hub.

Het Stripe-account kan op elk moment worden gekoppeld aan of ontkoppeld van uw Zoom Events-hub

Met Stripe kan Zoom Events online betalingen gemakkelijker en veiliger accepteren dan ooit tevoren.

Voor meer informatie over het koppelen van een Stripe-account om te zoomen Evenementenhub of een Stripe-account ontkoppelen van uw Zoom Events-hub, ga naar het ondersteuningsartikel voor informatie over het koppelen van een Stripe-account.

Zoom Events zijn verkrijgbaar in verschillende varianten geografisch locaties

Opmerking: Om een ​​betaald evenement met Zoom te organiseren, moet u uw Zoom-webportaalaccount voorzien van een zakelijk factuuradres en moet u een hub-betalings- en factureringsconfiguratie hebben.

Om een ​​betaalde evenementoptie te kunnen kiezen, moeten gebruikers zich in een van de vermelde betaalde landen of regio’s bevinden van geo-blokkering. In het geval dat een gebruiker (host, manager of eigenaar) behoort tot een hub die is gekoppeld aan een primair Zoom-account dat een zakelijk factuuradres vermeldt in een land met geografische beschikbaarheid en waarmee ze kunnen creëren, hosten, toegang hebben tot, zich kunnen registreren voor , en neem beide deel aan Zoom Events betaald en gratis, dan kunnen ze beide maken en hosten betaald en gratis Zoom-evenementen.

Zoom Evenementen’ geografisch beschikbaarheid vindt u in dit ondersteuningsartikel. Voor meer informatie verwijzen wij u naar dat artikel.

Het annuleringsbeleid van uw hub instellen

Het standaard annuleringsbeleid voor Zoom-evenementen kan worden ingesteld in het gedeelte met annuleringsbeleid van de hub waar u uw evenementen kunt beheren.

Opmerking: Bij het aanmaken van een evenement heb je de mogelijkheid om het annuleringsbeleid aan te passen.

U kunt meer informatie vinden over het instellen van uw annuleringsvoorwaarden op dit ondersteuningsartikel dat u hier kunt vinden.

Zoomgebeurtenissen gebruiken middelpunt beste praktijken

Gebruik Hubs voor uw organisatie

Er is een ruimte in een hub die het groeperen en opslaan van vooravond mogelijk maaktnts. Er is een optie om gebeurtenissen in een hub te plaatsen die toegankelijk is door de aanwezigen en bekeken door de gastheren. Voor een groep gebruikers fungeren hubs als een centrale locatie waar al uw evenementen en opnames gemakkelijk toegankelijk zijn. U moet bepalen welke functies uw hub moet hebben om effectief te zijn voor uw organisatie.

Het eerste dat we u aanraden te doen, is de zichtbaarheid van de hub wijzigen instellen sinds het is de belangrijkste factor die het type publiek bepaalt dat u zult aantrekken voor uw hub op basis van uw zichtbaarheidsinstellingen. Om uw hub aan te passen en evenementen voor uw gewenste publiek te maken, moet u eerst het publiek van uw naaf op orde om het aan te passen en evenementen voor hen te maken.

Selecteer interne of externe evenementen

Het is mogelijk om zowel openbare evenementen als interne evenementen te organiseren openbaar naven. Wanneer je een evenement maakt, moet je beslissen of je dat bent creëren een intern evenement of een publiek evenement via het tabblad Geavanceerde opties in de stroom voor het maken van gebeurtenissen. De enige type van tickets waarvoor kan worden aangemaakt intern hubs zijn die welke beperkt zijn tot interne gebeurtenissen.

Interne evenementen

Het maken van interne evenementen is handig wanneer u dat wilt houden uw evenement naar een specifiek set van aanwezigen of als u alleen bepaalde mensen wilt uitnodigen voor het evenement. U kunt evenementen op de hub maken voor specifieke gebruikers die zijn toegevoegd aan de gastenlijst voor de gebeurtenis of wie zijn toegewezen aan het evenement door een specifiek gebruikersaccount.

Externe evenementen

Er zijn veel manieren om de aandacht van mensen voor uw evenement te trekken, en externe of openbare evenementen zijn een geweldige manier om dat te doen. Iedereen die de link naar het evenement heeft, kan deelnemen als deelnemer zolang ze de evenementlink hebben. Om uw evenementen in de markt te zetten, kan de evenementlink worden gebruikt om een ​​landing te maken bladzijde, waar mensen meer te weten kunnen komen over uw evenement en zich ervoor kunnen inschrijven.

Organiseer hubs voor uw organisatie

Het organiseren van uw evenementen kan op verschillende manieren met hubs, omdat ze op verschillende manieren kunnen worden gebruikt. Hubs kunnen worden gebruikt organiseren evenementen per team, onderwerp en publiek om aan de behoeften van uw publiek te voldoen. Het organiseren van uw hubs is de best wat u kunt doen voordat u begint met hosten evenementen, dus u kunt al uw evenementorganisatoren informeren hoe u van plan bent organiseren uw hubs voordat u evenementen gaat hosten.

Opmerking: Bij het maken van evenementen moet elk evenement gerelateerd zijn aan een hub, dus dat is het ook belangrijk om te weten onder welke hub elk evenement valt voordat u het evenement maakt.

 • Het wordt aanbevolen om aparte hubs in te stellen voor interne en externe evenementen in Zoom Events als je van plan bent Zoom te gebruiken evenementen voor beide. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw interne evenementen alleen worden bekeken door het publiek dat u selecteert, en dat externe evenementen alleen worden bekeken door het publiek dat u instelt.

 • Als organisatie heb je de mogelijkheid om extra interne evenementenhubs te creëren voor evenementen zoals vergaderingen voor alle handen, gemeentehuisvergaderingen, happy hours voor teams en vergaderingen op locatie.

 • U kunt hubs hebben voor elk soort evenement dat extern kan plaatsvinden, zoals een wekelijkse klantdemo of een bedrijfsupdate voor uw externe hubs. Overweeg een afzonderlijke hub te maken voor uw grootste gebeurtenissen, zodat u eventuele vervolggebeurtenissen in die hub kunt groeperen om ze te kunnen volgen.

Hoe u uw hub beheert Instellingen bladzijde

Naast het instellingentabblad hebben hubs ook een landingshuboptie, evenals de optie om de hub te verwijderen. Deze instellingen zijn gevonden in het tabblad Instellingen.

Voor meer informatie over het beheren van het tabblad Instellingen van een hub, gaat u naar het ondersteuningsartikel over hoe u dit moet doen.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts