Top beste Battle Royale-games zoals PUBG voor Android [2021]

Hier in dit artikel zullen we je voorzien van de beste oorlogsgames zoals PUBG en ze kunnen worden bewezen als een alternatief voor Players Unknown-slagveld. Hier vind je de beste PUBG-alternatieve spellen voor Android, iOS en pc.

Nou, PlayerUnknown’s Battlegrounds behoeft geen introductie, ook wel bekend als PUBG. Hij brak alle records in de geschiedenis van het spel. Het zette een maatstaf. PlayerUnknown’s Battlegrounds begon aan populariteit te winnen sinds het eerste kwartaal van 2017, en het is alleen al meer dan $ 100 miljoen gedownload uit de Google Play Store. Na het enorme succes van PUBG hebben  games als PUBG  Android- en iOS-smartphones overweldigd en het ziet ernaar uit dat in 2019 de Battle Royale-klasse in de trend zal blijven. PUBG is het hart van gamers van alle leeftijden en is een favoriet onder gameliefhebbers vanwege de eenvoudige functionaliteit en toegankelijkheid voor alle smartphones en tablets.

Er zijn verschillende spellen beschikbaar in dezelfde opzet als PUBG, het belangrijkste doel van dit soort spellen is om te overleven tot de laatste van alle andere spelers en die laatste speler wordt als winnaar gecast. Veel mensen willen iets nieuws en innovatiefs proberen in de soorten Battle Royal-spellen. Dus vinden ze games als PUBG gratis voor Android en iOS. Gevechtsoverlevingsspellen zijn de pasgeborenen van geeks. Hier in dit artikel zullen we je de beste PUBG-games bieden en ze kunnen worden bewezen als een alternatief voor het slagveld van onbekende spelers. Hier vind je de beste PUBG-alternatieve spellen voor Android, iOS en pc.

Bekijk meer:  PUBG PC gratis downloaden [Windows 10, 8, 8.1, 7] 100% werkt

Hier is de lijst met gratis games zoals PUBG voor mobiel, Battle Royal-games die je absoluut moet spelen als je een fan bent van Battle Royal-games en PUBG.

Top 5 beste games zoals PUBG gratis

#1: Regel van overleving

PUBG-fans zullen dol zijn op deze game. De overlevingsregel zit vol actie en avontuur, de  pc-versie  is ook beschikbaar en is erg populair onder de gebruikers. Deze game ligt heel dicht bij de game zoals PUBG. Voordat je een spel start, kun je het zelf naar je eigen smaak aanpassen.

In de regel van overleven zul je maximaal 120 vijanden tegenkomen. Voordat u het spel start, is het raadzaam om de beschikbare tutorial door te nemen. Dit geeft je het hele scenario van de wedstrijd. Spelers hebben de keuze in dit spel, omdat spelers alleen willen spelen in een gevecht of in paren of met het team. De vestigingen zullen worden gevestigd in Azië, Europa en Amerika.

Het spel wordt gespeeld op een grote terreinkaart. De terreinkaart zal uitgebreid zijn. De speler heeft een voertuig nodig om een ​​ander geografisch gebied te bereiken. Het zal een motorboot hebben om waterlichamen en op land of zee over te steken. De speler kan een motor, vrachtwagen of auto besturen.

Deze game is beschikbaar voor Android- en IOS-gebruikers.

#2: Battle Royal Strike Survival

PUBG-fans moeten applaudisseren voor deze game. Battle Royal strike survival is een ander spel dat op de lijst met alternatieve PUBG-spellen staat. In de strijd kan de koninklijke overlevingsspeler zijn eigen partij vormen en ten strijde trekken om zijn vijanden te verslaan. De speler moet in leven blijven tegen zijn tegenstanders.

In Survival Battle Royal Strike kan de speler verschillende soorten wapens pakken en het toevoegen van een raketwerper is interessant voor spelers die de ontwikkelaars binnen een bepaald tijdsbestek blijven updaten.

Wanneer een speler met de rechtermuisknop op het in-game menu klikt, zullen ze het bezoeken om te lobbyen. De speler kan lid worden van de lobbylijst met lege slots of zijn eigen lobby maken. Wanneer je de lobby binnenkomt heb je de keuze om je aan te sluiten bij het team, bijvoorbeeld rood of groen. Dit spel is alleen beschikbaar op Android.

#3: Black Survival

Liefhebbers van Battle Royale zullen deze game zeker geweldig vinden. Black Survival is verkrijgbaar in slechts 62 MB in de game store. Deze game neemt de minste opslagruimte in beslag van alle games zoals PUBG.

Het realtime overlevingsspel wordt gespeeld door 10 spelers op Desert Island. Dit spel duurt ongeveer 20 minuten. Desert Island is vervreemd van 22 verschillende regio’s, waaronder strand, bos, ziekenhuizen en nog veel meer. Naarmate de tijd verstrijkt van het spel, beginnen de zones elkaar te beperken, het oorlogsgebied of het slagveld strakker te maken.

In het spel zijn 35 verschillende personages aanwezig: dokter, kok, hackers, studenten en nog veel meer. De speler kan er één kiezen. Spelers kunnen 600 verschillende wapens gebruiken op het slagveld.

#4: Gratis vuur

Free Fire  Game is het ultieme overlevingsspel voor mobiele shooters dat met maximaal 50 spelers op mobiel kan worden gespeeld. Het is een snel spel uit de hele Battle Royale-gamecategorie in een spel als PUBG omdat het 10 minuten duurt.

De spelers hebben het recht om het startpunt te kiezen met de landing van een parachute op het eiland, met inachtneming van het doel van de laatste overleving onder de 49 spelers. De speler kan het voertuig kiezen om de eilandkaart te verkennen. de speler kan zich verstoppen in de riolen en kan verdwijnen door te snoeien onder het gras. Zijn uiteindelijke doel is om de laatste overlevende te zijn en de beste van allemaal te zijn.

De speler kan het team van maximaal 4 spelers vormen; hij kan communiceren met het team voor de overwinning. De speler kan het team vragen en motiveren om het laatste overlevingsteam van allemaal te zijn.

Free Fire-game is gemakkelijk te gebruiken en garandeert vloeiende graphics voor een betere overlevingservaring. Free Fire kan zowel op Android als op iOS worden gedownload.

#5: Enorme overleving

Vast Survival is de nieuwe game met een multiplayer-survivalgame voor mobiel. Vast Survival is uitgegeven door HooDoo in de Play Store. Uitgebreide survival kan worden beoefend in een open gebied van ongeveer 100 kilometer. De 100 km opent een wereldzone die prachtige plekken verzamelt zoals een militaire basis, dicht bos, bergen en vele andere.

Door de enorme overleving kunnen maximaal 26 spelers spelen. Het uiteindelijke doel is om te overleven in de Battle Royale-game. Door de enorme overleving kan de speler zijn eigen basis bouwen. In het spel kan de menuspeler een vrij slot vinden om te spelen. De speler kan stelen van de vijanden.

Iets interessants aan een enorme overleving is dat het platformoverschrijdend spelen een andere betekenis kan krijgen. Als ik het uitleg, kan ik zeggen dat een Android-speler het spel ook met de speler kan spelen. iOS. De pc-versie van Vast Survival is ook beschikbaar. Deze game wordt steeds bijgewerkt om bugs en andere problemen op te lossen. De belangrijkste kracht van deze game zijn de Nextgen AAA 3D-graphics. Het is fascinerend voor de spelers. Jachtdieren worden binnenkort vrijgelaten.

Laatste woorden:

Dus als je het spelen van PUBG en Fortnite beu bent en nieuwe dingen van andere game-ontwikkelaars wilt proberen die je adrenaline kunnen laten pompen, moet je zeker deze hierboven genoemde games, zoals PUBG, proberen voor gratis downloads. . Sommige van deze games zijn zelfs vergelijkbaar en beter dan PUBG en Fortnite, maar worden onderschat. Je vertelt ons welke je de beste PUBG-alternatieve game heeft gemaakt in het opmerkingenveld. Als je andere games hebt die betere vervangers zijn voor PUBG, kun je onze lezers dit laten weten via het opmerkingengedeelte. Als u nog andere suggesties of opmerkingen heeft, kunt u deze met ons delen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *