TikTok: hoe ondertitels in video’s te verbergen

Laten we duidelijk zijn, soms zijn bij het bekijken van sommige video’s op TikTok de ondertitels en ondertitels die worden gebruikt om gebruikers uit te leggen wat dit is echt vervelend. Je moet me gewoon blijven volgen, je op je gemak voelen en een paar minuten van je tijd aan mij besteden. Laten we eens kijken hoe we de ondertitel in TikTok-video’s kunnen verbergen.

Ik durf iets vreselijks en irritants te zeggen. Als je toevallig op deze duidelijk geschreven pagina staat, stoor ik me niet alleen aan stickers en logo’s die op de video’s zijn geplaatst.

Nu ik in goed gezelschap ben, kunnen we het probleem oplossen. Gelukkig zijn er zeer eenvoudige en snelle systemen om de betreffende elementen in een paar seconden te verwijderen, je hoeft geen computerexpert of bewerkingsassistent te zijn, alleen een beetje geduld en een paar trucjes.

Inhoudsopgave
Wat zijn TikTok-ondertitels
Hoe de TikTok-video-ondertiteling van iemand anders te verbergen
Conclusies
Wat zijn
TikTok-ondertitels voorbeeld discalia tiktok ondertitels TikTok ondertiteling
voorbeeld De beroemde Chinese app die het meest wordt gebruikt door de allerjongsten
(en niet alleen) is zeker de meest populaire app van de laatste jaar, de meest gedownloade ooit. TikTok is een applicatie waarmee gebruikers korte video’s (van 15 tot 60 seconden) over verschillende onderwerpen kunnen maken

Op TikTok vind je alles: van leuke choreografieën, challenges, imitaties van choreografieën, interpretaties van beroemde scènes uit films en tv-series, duetten, reverse video’s of gewoon video’s maken en opslaan op je apparaat zonder ze te publiceren of, nogmaals, inzichten uit professionals uit verschillende sectoren die met korte videopillen een breed scala aan onderwerpen behandelen, van advies over voeding, fitness tot stimulerende aanbevelingen voor degenen die voor het eerst de wereld van werk betreden.

Veel gebruikers maken elke dag leuke, interessante en originele video-inhoud met nieuwsgierige en vreemde effecten, filters, muziek en ondertitels.

De meeste videobewerking in TikTok wordt gedaan voordat de video wordt gepubliceerd, de teksten die op het scherm verschijnen tijdens het afspelen van een video worden daadwerkelijk ingevoegd voordat deze wordt gepubliceerd. Hoe ze te verbergen?

In het verleden heb ik je de kneepjes van lipsynchronisatie in je TikTok-video’s laten zien, hoe je een video omgekeerd maakt en hoe je een duet maakt, en hoe je een video verwijdert die je niet meer leuk vindt, nu is het tijd om erachter te komen hoe te slagen. elimineer ondertitels op TikTok-video’s, zinnen die op film zijn afgedrukt en die soms veel problemen veroorzaken.

Bijschriften zijn uitdrukkingen die gewoonlijk bij een afbeelding of video worden gevoegd om kijkers te vertellen wat het is. Deze labels zijn ook beschikbaar in TikTok, maar ze zijn soms extreem irritant omdat ze voorkomen dat je de hele video ziet.

Er zijn zoveel TikTok-gebruikers over de hele wereld die klagen dat sommige inhoud zulke lange ondertitels heeft dat het het grootste deel van het scherm beslaat. In dat geval is er geen manier om volledig van een video te genieten zoals je zou willen. Ik heb je al verteld, en ik denk dat je het al gemerkt hebt, dat de applicatie geen instelling heeft waarmee je de ondertitels van een video kunt verbergen.

Als je een video hebt gepost en de ondertitels wilt verbergen, raad ik je aan de video die je wilt bekijken op te slaan zonder dat de ondertitels in de weg zitten. Als je een video met een lang bijschrift hebt geüpload, kun je deze gewoon opslaan en opnieuw laden zonder iets in het bijschriftvak te schrijven.

Tac! Probleem opgelost. Maar wat te doen om ondertitels te verbergen in video’s die door andere gebruikers zijn geplaatst? Blijf mij volgen.

Como ocultar a legenda do vídeo TikTok de outra pessoa
Para ocultar as legendas criadas no vídeo de outra pessoa, basta iniciar o aplicativo, fazer login e seguir as etapas que estou prestes a sugerir a você:

Geef een hartje aan de video die je wilt bekijken zonder ondertitels
Tik op de “Ik”-knop (die met de kleine man) om je profielpaginascherm te zien
Selecteer het tabblad “Video’s die ik leuk vind” degene met het hartpictogram
Tik op de video
Tik op de knop “Delen” en vervolgens op “Video opslaan”
De download start en toont een toenemend percentage.
Wanneer het proces is voltooid, ontvang je de melding “Video opgeslagen”
Ga naar de galerij van je telefoon om de gedownloade video te bekijken Met deze snelle methode die ik zojuist heb laten zien, kun je die vervelende ondertitels in een paar snelle stappen verbergen, zodat je de video’s
kunt bekijken video’s die je het leukst vindt op TikTok met een gerust hart.

Conclusies
Ben je gewend om video’s op TikTok te bekijken en wil je voor eens en voor altijd af van vervelende ondertitels die over je favoriete films worden geprojecteerd?

Zoals je misschien hebt begrepen, is het verbergen van vervelende ondertitels en ondertitels van TikTok-video’s geen bijzonder complexe procedure.

Gelukkig kun je met de stappen die ik heb voorgesteld de ondertitels heel snel verbergen en kun je in alle rust genieten van je favoriete video’s in de beroemde app van dit moment. Breng mijn tips in de praktijk en veel plezier!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *