TikTok: hoe maak je een omgekeerde video

Op dit moment is het Chinese sociale netwerk zeker een van de meest gebruikte sociale netwerken ter wereld, de meest populaire applicatie die vorig jaar door de allerjongsten (en niet alleen) werd gebruikt. Daarom ga ik je vandaag proberen uit te leggen hoe je een omgekeerde video maakt op TikTok.

Als je naar deze pagina bent gekomen, gebruik je hem natuurlijk al of heb je onlangs een account geopend en kun je niet wachten om creatieve, grappige video’s met wow-effect uit te proberen.

In het verleden heb ik je de trucs getoond om te lipsynchronisatie in je TikTok-video’s of hoe je een duet kunt maken, nu is het tijd om een ​​ander leuk effect te ontdekken om te gebruiken in je populaire sociale netwerkvideo’s met het muzieknootpictogram om het aantal te verhogen van zijn volgelingen.

TikTok Content Index: Een kort overzicht
Record a Video Upside-down TikTok App
Record a Video Upside-down Andere toepassingen gebruiken
Beecut
EzGif.com Reverse
Video
Reverse Movie FX
Conclusies
TikTok: Een kort overzicht
Deze applicatie, halverwege over een netwerk van sociale en een sociaal media, is gemaakt door een Chinees bedrijf genaamd ByteDance en gelanceerd op de wereldmarkt in 2016. Deze oorspronkelijke applicatie is ontstaan ​​uit de fusie met een andere applicatie, Musical.ly, die van deze verschillende functies is geërfd.

TikTok is momenteel de meest gedownloade app ter wereld en overtreft zelfs Instagram en Facebook. Als je de mode wilt volgen en boeiende en nooit banale video’s wilt maken, mag je een van de beroemdste en meest gebruikte effecten op dit sociale netwerk niet missen. In deze handleiding laat ik je zien hoe je een omgekeerde video maakt.

Als je hebt besloten een TikTok-account te openen, weet dan dat je veel korte video’s met een duur van 15 tot 60 seconden kunt maken en delen met de sociale gemeenschap, origineel, interessant, grappig en waarom niet nog meer betrokken.

Op TikTok vind je zelfs veel professionals uit verschillende sectoren die met videopillen, door middel van een originele, jonge, schematische en zeer directe taal, verschillende onderwerpen behandelen, van advies over voeding, fysieke conditionering tot stimulerende aanbevelingen voor degenen die willen de eerste keer in de wereld van het werk.

Uiteraard is er geen gebrek aan trends, veel, sommige dubieuze anderen echt hilarisch en origineel, zoals het maken van video’s in omgekeerde volgorde. Ook kun je, zelfs in TikTok, je inhoud classificeren door er hashtags aan toe te wijzen. Net zoals het werkt op Instagram, gebruik je verschillende hashtags om je inhoud, in dit geval de video, viraler te maken.

Hoe trek je de aandacht van andere gebruikers en maak je populaire video’s, uitdagingen en originele inhoud? Simpel, effecten gebruiken, muziek en filters toevoegen; via bepaalde functies kun je altijd nieuwe inhoud maken om te publiceren op het sociale netwerk waar we het over hebben en te delen op andere sociale netwerken zoals Instagram en Facebook.

Welnu, in deze gids zullen we het hebben over de omgekeerde videofunctie, zoals ik je al heb verteld, een van de meest populaire op TikTok. Deze specifieke functie is niet nieuw en lijkt veel op de boemerang van Instagram, maar er is een belangrijk verschil: terwijl de boemerang zijn korte clips in een oneindige reeks invoegt, speelt het omgekeerde effect van TikTok je video’s gewoon omgekeerd af. .

Om de video ondersteboven te maken, heb je een vooraf opgenomen video nodig waarop je dit leuke speciale effect toepast. U kunt een video opslaan in uw smartphonegalerij of rechtstreeks vanuit TikTok een nieuwe maken.

Ga lekker zitten, geef me een paar minuten van je tijd en ik laat je zien hoe je een van de effecten maakt die vorig jaar succesvol waren op TikTok. Bereiden? Laten we gaan!

Neem een ​​video op in tegenstelling tot de TikTok-app
Om het populaire omgekeerde effect te krijgen, kun je rechtstreeks in de TikTok-app handelen. Dit is wat u moet doen:

Open de TikTok-app op je smartphone
Druk op (+) in het midden van het scherm om een ​​video op te nemen
Houd de rode opnameknop in het midden ingedrukt en laat deze los na het opnemen van de video
Druk op de vinkje die je in de rechterbenedenhoek ziet
Tik op Effecten in het volgende venster
Ga nu naar Weereffecten
Selecteer Omkeren
Tik op Opslaan om de video te laden en teruggezet naar de app
Klaar! In plaats daarvan is je video geüpload naar je TikTok-“muur” en is klaar om viraal te gaan en een leuke nieuwe uitdaging te lanceren.

Een video ondersteboven opnemen met andere apps
Om een ​​video ondersteboven te publiceren op TikTok, zoals ik je al zei, kun je reageren op de video die al is opgeslagen in de galerij van onze mobiele telefoon. In dat geval heb je specifieke apps nodig waarmee je snel en eenvoudig je TikTok-video’s kunt terugzetten.

Hier zijn de apps die ik je aanraad te downloaden om je eigen mooie en boeiende video’s ondersteboven te maken om te delen op TikTok. Open de App Store of Play Store of maak eenvoudig verbinding met de browser waarmee u dagelijks bladert en download de applicatie waarmee u specifieke video’s kunt maken met de “reverse” -functie.

beecut
beecut

BeeCut is een desktoptool waarmee je video’s omgekeerd kunt afspelen. Je kunt verschillende filters, overgangen, overlays, mozaïekeffecten en meer vinden en ontdekken om je video uniek en echt origineel te maken. Je kunt ook delen van de video verwijderen, twee of meer video’s samenvoegen, audio toevoegen en natuurlijk een video ondersteboven maken.

Dit is wat u moet doen:

Open uw browser op de pc
Maak verbinding met de website BeeCut.com
Ga verder met het downloaden en installeer het programma op uw computer
Na de installatie start u het
Selecteer Importeren en vervolgens Bestand importeren
Selecteer de video die u wilt bedienen en sleep deze naar de lijntijd
Alternatief , u kunt op het pictogram (+) op de miniatuur van de video drukken en deze toevoegen aan de tijdlijn.
Dubbelklik nu op het bestand om de bewerkingsfuncties weer te geven
Klik op Terugkeren Klik ten
slotte op Exporteren
Sla uw video op uw pc op
EzGif.com
ezgif
Ezgif. com

Als je snel en gemakkelijk online een omgekeerde video wilt maken, raad ik je aan om voor een webapplicatie te kiezen, de beste is in dit geval zeker Ezgif.com.
Zoals je misschien al geraden had aan de hand van de naam, is het een echte GIF-converter die ook andere interessante en originele functies biedt, waaronder degene die je zocht: “Video omkeren”.

Volg deze stappen:

Maak verbinding met de Ezgif.com-pagina
Upload de video die u wilt terugzetten
Klik vervolgens op Video uploaden!
Kies het gewenste exportformaat
Klik op Video omkeren!
Klik op de knop Opslaan om de video naar je computer te downloaden.
Na enkele ogenblikken heb je je video ondersteboven, klaar om onmiddellijk op TikTok te worden gepubliceerd.

Video
omgekeerde video

Als je een iOS-apparaat gebruikt, raad ik je aan om de Video Reverse-app te downloaden, een geldige en snelle methode om in een paar snelle stappen omgekeerde video’s rechtstreeks vanaf je iOS-apparaat te maken:

Open de App Store
Download de Reverse Video-app
Open de app
Upload video vanuit uw galerij of neem een ​​nieuwe video op met de camera van uw iOS-apparaat
Tik na het uploaden van de video op Kies
Kies gewenste snelheid
Om wijzigingen op te slaan, tik op Opslaan en vervolgens op Video opslaan
Dat is alles, je omgekeerde video is opgeslagen in de galerij van je apparaat. Het enige wat je hoeft te doen is de TikTok-app openen en laden, vergeet niet om de hashtags toe te voegen!

Movie
reverse FX fx reversal film
reverse movie FX
Als je een Android-apparaat gebruikt, heet de app die ik je aanraad om te proberen, Reverse Movie FX, een geweldige manier om video’s in omgekeerde volgorde af te spelen, inclusief de reverse-functie.
Volg deze stappen:

Open de Play Store
Download de Reverse Movie FX-
app Open de app
Tik op Start Reverse
Kies de video die u wilt terugzetten uit de galerij van uw apparaat
Selecteer begin- en eindvideoclips
Tik op Start Selecteer
in het nieuwe venster de gewenste reverse-functie
Als u wilt, kan filters en audio toevoegen
Tik vervolgens op Rollback starten
Sla je video op
Waarschuwing: om HD-video’s naar je apparaat te exporteren, moet je de professionele versie van de app gebruiken.

Conclusies
Zoals je misschien hebt begrepen door deze mini-tutorial aandachtig te lezen, is het maken van een omgekeerde video om in TikTok te laden eigenlijk vrij eenvoudig. Binnen enkele minuten zul je slagen in je poging en via deze functie originele en leuke uitdagingen tot leven kunnen brengen.

Je hoeft alleen jezelf te testen, te experimenteren en je creativiteit tot leven te brengen met behulp van de apps die ik hierboven heb voorgesteld of probeer een omgekeerde video rechtstreeks vanuit de TikTok-app te maken. Onthoud dat het motto is om plezier te hebben.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *