|

Spraakopdrachten gebruiken in Zoom Rooms

Gebruikers van Zoom Rooms kunnen basisfuncties uitvoeren via spraakopdrachten zonder interactie met touchscreens. Het is mogelijk om van deze functionaliteit te profiteren door spraakopdrachten te geven vanuit de native Zoom Rooms-spraakengine zonder extra hardware te hoeven installeren of extra software in te stellen.

Vereisten voor het inschakelen en gebruiken van spraakopdrachten voor Zoom Rooms

 • Een versie van Zoom Rooms die hoger is dan 5.7.0 is vereist

 • Eigenaren, beheerders of rollen met bewerkingsrechten voor Zoom Rooms zijn degenen die eigenaar zijn van het account

 • Voor iOS-controllers is begeleide toegang uitgeschakeld

Hoe spraakopdrachten voor Zoom Rooms in te schakelen

 1. Ga naar het webportaal van Zoom om u aan te melden bij uw account.

 2. Dan klikken Zoom Rooms onder het gedeelte Room Management.

 3. U kunt toestaan ​​dat spraakopdrachten worden verzonden vanuit uw account-, locatie- of kamerinstellingen door gebruik te maken van de Zoom Rooms-locatiehiërarchie. Klik in dit voorbeeld op de knop Accountinstellingen om aan de slag te gaan.

 4. Schakel de instelling Spraakopdrachten in op het tabblad Vergadering en kies vervolgens Zoomen in de vervolgkeuzelijst die verschijnt.

Spraakopdrachten in- of uitschakelen vanaf een Zoom Rooms-controller

 1. In het Zoom-webportaal zijn spraakopdrachten standaard ingeschakeld als u deze hebt ingeschakeld via het Zoom-webportaal.

 2. Op de Zoom Rooms-controller kun je spraakopdrachten voor een werkruimte uitschakelen door rechtsonder in het scherm op Spraakopdrachten aan te tikken.

 3. U kunt spraakopdrachten inschakelen door nogmaals op dezelfde optie te tikken.

 4. Tijdens een Zoom Rooms-bijeenkomst, jij zijn in staat om schakel de optie in en uit zodat deze verschijnt of niet.
  Opmerking: Er is geen manier om de instelling voor de vergadering in Zoom Rooms te wijzigen wanneer de functie wordt geschakeld tijdens de vergadering.

Hoe spraakopdrachten te gebruiken

Je kunt zeggen… Zoom Rooms zal…
“Hallo Zoom” Ik wil graag beginnen met een wake-up call. Zodra de Zoom Room klaar is, is het mogelijk om commando’s naar de Zoom Room te sturen. Dit commando kan desgewenst ook worden gevolgd door een ander commando.
“Check in”
“Uitchecken”
Bij het inchecken blijft de kamer gereserveerd, of als u uitcheckt, wordt de kamer vrijgemaakt voor gebruik door andere gasten.
“Begin vergadering”
“Start geplande vergadering”
“Directe vergadering starten”
Stel een geplande of onmiddellijke vergadering in.
“Deelnemen aan vergadering-ID” (zeg het ID-nummer) Als u een meeting-ID heeft geselecteerd, neem dan deel aan deze. U wordt gevraagd een toegangscode in te voeren als de vergadering dit vereist. Er moet één teken tegelijk worden gezegd als de toegangscode.
“Word lid van persoonlijke link” (zeg de naam van de persoonlijke link. U moet één teken tegelijk zeggen) De link naar uw persoonlijke account vindt u hier. Er wordt om een ​​toegangscode gevraagd als er een toegangscode is, en u moet deze zeggen. Voor de persoonlijke koppelingsnaam en het wachtwoord moet één teken tegelijk worden uitgesproken.
“Verwijderen” Als u een cijfer of teken hebt ingevoerd dat u niet wilt behouden, verwijdert u dit.
“Vergadering verlaten”
“Beëindig vergadering”
De vergadering moet op dat moment worden beëindigd of verlaten.

Bekende problemen

 • Het is mogelijk om het laatste teken van de meeting-ID, persoonlijke link of toegangscode te verwijderen als er een verkeerd cijfer of teken is gedetecteerd tijdens het uitspreken van de ID, link of toegangscode. U kunt proberen het teken op een iets andere manier uit te spreken als het systeem bij volgende pogingen geen onjuist teken detecteert. Stel bijvoorbeeld dat u “a” zegt, maar het systeem detecteert “8”, zeg in plaats daarvan “kleine letter a”.

Similar Posts