Spotify: zo zie je de meest beluisterde muziek

Nu kun je niet meer zonder, hij begeleidt je van ‘s ochtends tot ‘s avonds, het is een onafscheidelijke vriend geworden tijdens het rijden, thuis, op kantoor, tijdens de training en zelfs onder de douche. Over wie heb ik het? Van Spotify natuurlijk! Het populaire muziekstreamingplatform is de alledaagse soundtrack geworden.

Je hebt onlangs met je vrienden gepraat over je afspeellijsten en huidige muziek. Ben je nu benieuwd of ten minste één van de nummers die je in je aangepaste afspeellijsten hebt opgenomen, tot de meest beluisterde nummers behoort? Geen probleem, in dit artikel leg ik je uitgebreid uit hoe je de meest beluisterde nummers op Spotify kunt zien.

Ik ben hier om je een handje te helpen en in deze korte gids zal ik de trucs onthullen om de populairste nummers van de dag over de hele wereld te identificeren. Je zult zien, met deze tips blijf je altijd op de hoogte van de laatste muziektrends. Nou, ik zou zeggen we kunnen gaan! Als je echter nog nooit van deze app hebt gehoord en er meer over wilt weten voordat je de volgende paragrafen leest, raad ik je aan mijn artikel te bekijken. Gedaan? Perfect! Genoeg gekletst, voel je vrij en breng een paar minuten van je vrije tijd met mij door. Goed lezen!

Inhoudsopgave
Voordat we beginnen: Spotify-
hitlijsten De meest afgespeelde nummers in Spotify zien op Android-smartphones De meest afgespeelde nummers
in Spotify op iPhone / iPad iOS
De meest afgespeelde nummers in Spotify op pc / Mac
zien Het meest waarop ik naar nummers heb geluisterd Spotify voor mezelf
Conclusies
Voordat we beginnen: Spotify stopt
Voordat ik naar de kern van de gids ga, wil ik me concentreren op het Spotify-gedeelte dat is gewijd aan beoordelingen. Zoals je weet, kun je met Spotify gratis naar muziek luisteren, het is een constant bijgewerkt platform waarmee je gepersonaliseerde afspeellijsten kunt maken en plezier kunt hebben bij het leren dankzij de aanwezigheid van talloze en interessante podcasts (als je nog nooit van het woord “Podcast” hebt gehoord. en je vraagt ​​je zeker af waar het over gaat, ik raad je aan om mijn artikel over het maken van een podcast op Spotify aandachtig te lezen).

In zeer korte tijd is de Spotify-app het meest bekende en gebruikte platform ter wereld geworden om audio af te spelen. Na registratie kun je naar alle muziek luisteren die je wilt, van rock tot indie, via klassieke muziek en jazz. Kortom, wat je favoriete muziekgenre ook is, Spotify brengt een enorme bibliotheek met nummers en artiesten samen om je dagelijks aan te bieden.

Een van de meest interessante secties van de beroemde app om naar muziek te luisteren, moet ik je vertellen over die gewijd aan hitlijsten. In dit specifieke gedeelte, dat voortdurend wordt bijgewerkt, vindt u ‘s werelds beste albums slechts een klik verwijderd, wat betekent dat de afgelopen week de meest beluisterde albums ter wereld zijn. En nogmaals, de Top 50 uit Italië, de Top 50 van de meest beluisterde nummers op dit moment in Italië, de Top 50 uit Australië, Argentinië, België, Brazilië, Canada, enz. Kortom, in deze sectie kun je de momenteel meest gespeelde nummers per land bekijken.

Het vinden van de Spotify Charts-sectie is heel eenvoudig en stelt je daarom in staat om de meest beluisterde nummers van het moment te ontdekken. Lees verder en let op de stappen die ik aanbeveel, afhankelijk van het apparaat waarop je meestal naar muziek luistert met de Spotify-app.

De meest afgespeelde nummers op Spotify bekijken vanaf Android-smartphones Het bekijken van
de meest beluisterde nummers op Spotify is heel eenvoudig, snel en intuïtief. Als je elke dag naar je favoriete nummers luistert op je Android-apparaat en nu nieuwsgierig bent om te weten of de muziek die de afgelopen dagen van ‘s morgens tot’ s avonds in je hoofd resoneert, tot de meest gespeelde ter wereld behoort, volg dan gewoon mijn advies.

Smartphone in de hand en volg deze stappen:

Start de Spotify-app vanaf uw Android-apparaat
Tik op Zoeken in het onderste menu van het startscherm
. Tik in het gedeelte Alles zoeken op Beoordelingen.
In dit gedeelte zie je de meest beluisterde nummers van het moment
Tik op
Topnummers Afspeellijst – Globaal als je de meest beluisterde nummers ter wereld wilt zien Om de hele Topnummers-afspeellijst te zien – Globaal klik op And more
Alternatief, indien gewenst Volg deze stappen om de meest afgespeelde nummers van de afgelopen week in Italië te horen:

Tik na het selecteren van de leaderboards op de Top 50-afspeellijst – Italië
Om de volledige afspeellijst van de top 50 – Italië te bekijken, klik op En nog meer
Zo kun je luisteren naar alle meest gehoorde nummers in Italië
Veel plezier met het ontdekken van de meest gehoorde nummers in verschillende landen over de hele wereld, die de afgelopen weken als viraal en groot succes werden beschouwd. Als je de meest afgespeelde afspeellijsten wilt horen:

Tik op Home in het menu onder aan het hoofdscherm.
Scroll naar beneden om de grootste hits van vandaag te vinden. Als je
naar links scrolt, kun je alle afspeellijsten vinden die door Spotify zijn gemaakt met de meest beluisterde nummers van het moment, afhankelijk van het genre.
Goed luisteren!
De populairste nummers op Spotify bekijken vanaf iPhone / iPad iOS
Als je weet welke nummers het meest worden beluisterd op Spotify vanaf je iOS-apparaat, hoef je alleen maar je iPhone of iPad binnen handbereik te hebben en de mijne te volgen Stap voor stap suggesties Stap . Bereiden? Oké, laten we gaan! Dit is wat u moet doen:

Start de Spotify-app vanaf uw iOS-apparaat
Tik op Zoeken in het onderste menu van het hoofdscherm
Tik
in het gedeelte Alles zoeken op Beoordelingen In dit gedeelte ziet u de populairste nummers van het moment
Tik op de 50 populairste afspeellijsten – Wereldwijd als u Ik wil de meest afgespeelde nummers ter wereld zien.
Om de hele Top 50 – Wereldwijde afspeellijst te zien, klik op En meer
. Als je de meest gespeelde nummers van de afgelopen week in Italië wilt horen, raad ik je aan deze eenvoudige stappen te volgen:

Tik na het selecteren van de leaderboards op de 50 populairste afspeellijsten – Italië.
Om alle 50 afspeellijsten – Italië te zien, klikt u op En meer.
Zo luister je naar de meest beluisterde muziek in Italië
.

Tik op Home in het menu onder aan het hoofdscherm.
Scroll naar beneden om de grootste hits van vandaag te vinden. Als je
naar links scrolt, kun je alle afspeellijsten vinden die door Spotify zijn gemaakt met de meest beluisterde nummers van het moment, afhankelijk van het genre.
Goed luisteren!
De meest beluisterde nummers
op Spotify op pc / Mac bekijken Als je de voorkeur geeft aan de meest beluisterde nummers op Spotify op pc / Mac, lijkt de volgende procedure sterk op wat ik je in de vorige paragrafen heb uitgelegd voor iOS- en Android-apparaten. Vergeet niet dat je naar muziek op Spotify kunt luisteren via de webversie van de populaire muziekstreamingservice of door Spotify rechtstreeks naar je computer te downloaden. Leuk vinden?

Spotify downloaden op uw pc is echt heel eenvoudig, hier zijn de stappen die u moet volgen:

Open de browser die u gewoonlijk gebruikt
Ga naar de officiële Spotify-platformwebsite
Selecteer desktopmodus
Download het bestand
Start de download
Volg de wizard om Spotify op uw pc te installeren
Klaar? Zeer goed! Op dit moment hoeft u alleen maar in te loggen door uw Spotify-inloggegevens, e-mailadres en wachtwoord in te voeren, en dat is alles. U bent klaar om rechtstreeks vanaf uw pc naar de muziek van het moment te luisteren.

Klik in het hoofdscherm van Spotify op Bladeren
Selecteer het item Rankings
Kies de afspeellijst waarin u geïnteresseerd bent
Geniet van het luisteren naar de nieuwste muziek in Italië en de wereld door de afspeellijst te selecteren waarin u geïnteresseerd bent
Klik bijvoorbeeld op Top 50 – Italië als u wil de 50 meest beluisterde nummers van dit moment spelen op
de spotify Italië ranking

Als alternatief, als u naar een specifiek muziekgenre en de bijbehorende afspeellijst wilt luisteren:

Klik in de linkerzijbalk op Bladeren
Selecteer genres en stemmingen
Klik op het muziekgenre dat je wilt spelen
Luister goed!
Hoe de meest beluisterde nummers op Spotify door mij te zien
spotify weet meer nummers waarnaar door mij is geluisterd

Als je wilt weten naar welke nummers je het meest hebt geluisterd op Spotify, is er een zeer gebruiksvriendelijke site waarmee je de nummers kunt zien die je hebben laten dansen, plezier hebben, lachen en met volle teugen opgewonden zijn.

Het enige wat je hoeft te doen is deze stappen te volgen en in een handomdraai ontdek je welke nummers je het meest hebt beluisterd op Spotify:

Log in op de website https://www.statsforspotify.com/ Klik Inloggen met Spotify
Voer uw inloggegevens in (e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord) U
kunt ook inloggen op Spotify door op een van de drie optievoorstellen te klikken (Doorgaan met Facebook, Doorgaan met Apple of Doorgaan met Google) Klik
in het nieuwe scherm op Toptrack om de lijst met nummers te zien waar je het meest naar hebt geluisterd op Spotify.
Klik in plaats daarvan op Topartiesten om de lijst met artiesten te zien die je hebt gevolgd en waarnaar je het meest hebt geluisterd op het populaire muziekstreamingplatform.
Je kunt kiezen of je de nummers of artiesten wilt ontdekken waar je de afgelopen vier weken het meest naar hebt geluisterd, de laatste zes maanden of zelfs aan het begin, sinds u uw Spotify-account hebt gemaakt en naar muziek bent gaan luisteren. Niet slecht toch?

Conclusies
Met Spotify is muziek luisteren leuk en kun je altijd nieuwe muziek en artiesten ontdekken. Dankzij dit muziekstreamingplatform heb ik mijn muzieksmaak uitgebreid en afspeellijsten gemaakt met de nummers waar ik op verschillende momenten van de dag graag naar luister.

Veel plezier met het ontdekken van nieuwe artiesten en het ontdekken van de liedjes van het moment om altijd op de hoogte te zijn van de slogans en de liedjes van groot succes. Creëer je dagelijkse soundtrack met de meest populaire liedjes uit Argentinië, Frankrijk of de rest van de wereld. Stel je open voor de muziek van de wereld, je muziekcultuur zal je dankbaar zijn!

Ik hoop dat dit helpt. Als je problemen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen, ik zal je graag helpen en ik zal het doen terwijl ik op de achtergrond naar mijn favoriete nummers op Spotify luister. Tot de volgende keer en een goede auditie!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *