Shazam downloaden en installeren voor Windows-pc (2021)

Hier is de complete en gedetailleerde gids voor het downloaden en installeren van Shazam voor Windows PC. Download Shazam voor pc en voer het probleemloos uit. Lees hoe…

De Shazam-app is geweldig, maar hij werkt alleen op smartphones, toch? vals! Niet meer.

De Shazam-app is een van de beste manieren om de details van het spelen van dit nummer nu te weten te komen.

Shazam is een van de coolste en meest originele apps die er zijn. Het biedt een eigen service waarmee gebruikers snel een assortiment media kunnen identificeren.

En hoewel het gemakkelijk is om te denken dat de natuurlijke habitat voor dergelijke software zich op mobiele apparaten moet bevinden, valt niet te ontkennen dat een webgebaseerde Shazam ook van pas kan komen.

De Shazam-app werd oorspronkelijk gebruikt om nieuwe muziek te ontdekken, maar is nu geïntegreerd in iets groters.

De app kan nu worden gebruikt om commercials, tv-programma’s en films te identificeren.

Voor het gemak kan Shazam gebruikers onmiddellijk omleiden naar  Spotify,  zodat ze de volledige audioversie van een nummer kunnen streamen nadat het is geïdentificeerd.

Daarom is de online service van Shazam ontwikkeld om beter aan deze grotere doelstelling te voldoen.

Shazam bevindt zich niet langer uitsluitend op mobiele apparaten. Lees verder voor manieren om Shazam voor computers te krijgen.

Hoe Shazam voor Windows-pc te krijgen

 

Er zijn eigenlijk verschillende manieren om Shazam online te krijgen, maar we zullen hier de meest betrouwbare uitlichten:

1. Download Shazam voor desktop met Bluestacks

 

 

Voor degenen onder ons die het niet wisten, Bluestacks is een  emulator  voor Android die je op een Windows-besturingssysteem of Mac-pc kunt draaien.

Het is een eenvoudige manier om Android-apps en -games op uw pc te installeren en uit te voeren en in dit geval verwijzen we naar de Shazam-app.

Het enige dat u hier hoeft te doen, is naar de officiële  Bluestacks-  webpagina te gaan om de emulatorsoftware te downloaden en te installeren.

Vervolgens moet u zich aanmelden bij uw Google-account, vervolgens de Google Play-app starten om de Shazam-software te installeren en u kunt deze normaal gaan gebruiken.

U moet onthouden dat de meeste low-end pc’s moeite kunnen hebben met een Android-emulator. Bovendien heb je een microfoon nodig om deze opstelling te laten werken; een koptelefoon kan ook van pas komen.

2. Download Shazam online met Memu

 

De  Memu-  aanpak om Shazam online te brengen lijkt veel op Bluestacks – het is nog een andere Android-emulator.

MEmu en Bluestacks zijn eigenlijk twee van de weinige fatsoenlijke Android-emulators die compatibel zijn met Shazam.

MEmu werkt geweldig met Shazam. Dus als Bluestacks niet helemaal voor je werkt, dan is MEmu de op één na beste optie.

Om Shazam online te installeren met Memu, hoeft u alleen maar naar de officiële website van MEmu te gaan en deze vervolgens rechtstreeks of via het offline installatieprogramma te downloaden.

De twee methoden lijken veel op elkaar, maar mensen met een langzamere internetverbinding geven misschien de voorkeur aan het offline alternatief.

U hoeft alleen de instructies op uw scherm te volgen om de Memu-software te installeren.

Als u klaar bent, start u Google Play, logt u in op uw Gmail-account met uw gebruikersnaam en wachtwoord, installeert u Shazam en dat is alles!

 

3. Hoe Shazam native op een computer te draaien?

 

De meesten van jullie weten al dat Shazam niet wordt ondersteund door het Windows-besturingssysteem. Dat betekent echter niet dat u de Android-versie van Shazam niet native op uw pc kunt uitvoeren.

Nu moet je heel voorzichtig zijn, omdat we in deze sectie geen emulators zullen bespreken.

Hier verwijzen we naar het uitvoeren van Android-apps alsof u ze op Windows, Linux, Mac of een ander computerbesturingssysteem uitvoert.

Remix OS is een van de gemakkelijkste Android-poorten om te gebruiken voor het opnieuw configureren van Windows-desktops.

Om Shazam online te brengen en het op uw pc uit te voeren met Remix OS, hoeft u alleen maar de software te downloaden van het Fosshub-webdomein en vervolgens de bestanden uit te pakken voor installatie op uw pc.

Houd er echter rekening mee dat u alle informatie op deze schijf kwijtraakt.

Start uw computer opnieuw op in het nieuw geïnstalleerde BIOS. Na het opnieuw opstarten zou uw computer moeten opstarten in het Remix Android-besturingssysteem dat de online editie van Shazam kan ondersteunen.

Het is duidelijk dat er enkele wijzigingen in de gebruikersinterface zullen zijn om het systeem pc-vriendelijker te maken. Maar bovendien is het een echt Android-platform.

 

Conclusie

 

Hier eindigt ons artikel over de beste manieren om Shazam voor computers te krijgen.

Nadat u de hierboven beschreven eenvoudige stappen hebt gevolgd, maakt het installeren van Shazam, apps voor sociale media of andere op Android gebaseerde software op uw pc er niet meer toe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *