SEOZoom gratis: wat het biedt en waarom het proberen

Met de term SEO (Search Engine Optimization) identificeren we een reeks technieken waarmee u de SERP’s van zoekmachines kunt schalen en gemakkelijk gevonden kunt worden door uw potentiële klanten. De methoden die u kunt gebruiken om de positie van uw website in zoekmachines te verbeteren, zijn ongetwijfeld talrijk. In het verleden heb ik het gehad over Link Building en het gebruik van long tail zoekwoorden.

Er zijn ook automatische tools waarmee u de positionering van uw concurrenten kunt volgen, u kunt helpen bij het ontwerpen van een zoekwoordenplanner en een gedetailleerde analyse van uw URL’s kunt krijgen. In dit opzicht hebben we samen SEMrush gezien, waarschijnlijk de meest bekende en bekende in de wereld. In dit artikel wil ik me echter concentreren op een Italiaanse tool die de naam SEOZoom draagt.

Concreet ga ik je laten zien wat SEOZoom gratis biedt en waarvoor je moet betalen. Je hebt vast wel eens van dit platform gehoord. Als u bekend bent met de branche, heeft u misschien gehoord van de Zoom Authority-statistiek die door deze software is gemaakt.

Deze statistiek is, in tegenstelling tot Domain Authority, gebaseerd op verkeer dat wordt verkregen via zoekmachines. U kunt de Zoom Authority van uw website gratis berekenen door naar de officiële SEOZoom-website te gaan en uw websiteadres (inclusief http-protocol) in het zoekvak in te voeren.

Inhoud Index
Wat is SEOZoom om SEOZoom te
gebruiken zonder te registreren
Hoe gebruik je SEOZoom gratis
Hoeveel kost SEOZoom
Conclusies

Para que serve o SEOZoom?
Se esta é a primeira vez que você ouve falar dessa ferramenta, deixe-me explicar brevemente para que serve o SEOZoom para que você possa entender se é realmente a ferramenta para você. SEOZoom é um software 100% italiano, desenvolvido por SEO Cube Srl. É uma ferramenta automática que permite refinar suas estratégias de SEO e posicionar-se melhor nas palavras-chave de seu interesse.

A ferramenta teve grande sucesso imediatamente entre os profissionais. Tal deve-se, em minha opinião, a três razões: o custo muito mais acessível do que o proposto por outras ferramentas semelhantes, como o aHREFS e o SEMrush, a facilidade de utilização e o facto de se destinar exclusivamente ao público italiano.

Além disso, como eu disse no prefácio, SEOZoom criou uma métrica real, que leva o nome de Zoom Authority, com base no tráfego do site e que é usada muitas vezes por especialistas de SEO ao avaliar um domínio, por exemplo, durante campanhas de Link Building, para monitorar o tráfego orgânico gerado.

As funções disponibilizadas pelo SEOZoom são muitas e iremos analisá-las detalhadamente a seguir. Você terá a capacidade de monitorar constantemente o posicionamento do mecanismo de busca do seu site para uma determinada palavra-chave, analisar o tráfego do concorrente, fazer comparações de URLs, elaborar um plano editorial e acompanhar os artigos produzidos por sua cópia e muito mais.

Gebruik SEOZoom zonder te registreren
Als u SEOZoom wilt proberen zonder te registreren, kunt u dit doen door naar de officiële website van het platform te gaan. Voer vanaf hier de website-URL in om te verifiëren en klik op Analyseren. Aan de rechterkant ziet u een grafiek waarmee u direct de voortgang van de site over de afgelopen twee jaar kunt zien.

sitetrend op seozoom

Aan de linkerkant ziet u echter vier hoofdwaarden:

Geplaatst trefwoord: dit is het aantal relevante trefwoorden op de site dat wordt weergegeven op de top vijf pagina’s van de SERP’s van Google.
Maandelijks verkeer: het geschatte aantal gebruikers dat de site heeft bereikt via organische resultaten in de laatste rapportageperiode.
Verkeerswaarde: de geschatte economische waarde van het verkeer dat door de site wordt gegenereerd
Zoom Authority: de SEOZoom-statistiek die organisch verkeer schat en wordt berekend op een schaal van 0 tot 100
geplaatste zoekwoorden seozoom

Tot slot vindt u hieronder nog andere belangrijke informatie over het domein in kwestie, namelijk:

Topsectoren: de populairste onderwerpen onder sitebezoekers van zoekmachines
Trefwoorddistributie: de distributie van de trefwoorden van uw site op de eerste 5 pagina’s van de zoekresultaten van Google.
Beste zoekwoorden: een lijst met hoog gerangschikte zoekwoorden voor de betreffende site (gratis versie, u ziet alleen de eerste)
Stijgende en dalende zoekwoorden: een lijst met zoekwoorden die in de afgelopen periode (in de gratis versie ziet u alleen de eerste)
hoofdsectoren

Zonder u bij de site te registreren, kunt u daarom nog steeds een gedetailleerde en nauwkeurige schatting krijgen van het domein dat u wilt beoordelen. Zoals ik al heb laten zien, hoeft u alleen maar de url in te voeren en op de knop Analyseren te klikken.

Hoe SEOZoom gratis te gebruiken
We hebben samen gezien hoe u SEOZoom kunt gebruiken zonder u op de site te registreren, laten we nu naar de kern van de gids gaan en kijken hoe u een gratis SEOZoom-proefversie kunt krijgen waarmee we de software zonder enige verplichting kunnen gebruiken – ​​en zonder het invoeren van onze kaartgegevens tegoed – voor een totale periode van 15 dagen.

Om dit te doen, moet u naar de SEOZoom-promotiewebsite gaan, toegankelijk via deze link. We vullen het formulier in door uw naam, een e-mailadres en een wachtwoord in te vullen. We accepteren het privacybeleid en klikken op de knop Gratis registreren.

We zullen daarom onze identiteit moeten bevestigen door op de link te klikken in de e-mail die op het gekozen adres is aangekomen. Op dit punt moeten we een telefoonnummer invoeren waarvoor we een sms zullen ontvangen met een code die moet worden ingevoerd ter bevestiging. Perfect, nu kunnen we het platform 15 dagen gratis gebruiken.

Wat kost SEOZoom Na de proefperiode, als je het platform met vlag en wimpel
promoot en besluit het te blijven gebruiken, kun je je aanmelden voor een abonnement. Er zijn 4 soorten pakketten en de prijzen variëren afhankelijk van of u van plan bent een maandelijks of jaarlijks abonnement te nemen.

Hieronder deel ik de prijzen bijgewerkt tot 06/02/2021, op basis van een maandabonnement. Ik raad u echter aan om de officiële SEOZoom-prijspagina in de gaten te houden, omdat pakketten in de loop van de tijd kunnen variëren en niet langer de nomenclatuur en prijzen weerspiegelen die van kracht zijn terwijl ik dit schrijf.

SEOZoom-prijzen

Lite: Het Lite-abonnement kost € 49 + btw / maand en is geschikt voor individuele professionals en kleine websitebeheerders. Hiermee kunt u tot 3000 zoekopdrachten per dag uitvoeren, toegang krijgen tot het redactionele plan met één gebruiker, twee geplande PDF-rapporten genereren. Met dit abonnement kunt u niet gelijktijdig met andere medewerkers inloggen.
Professioneel: Het Professional-abonnement is het aanbevolen pakket. Het kost € 69 + btw per maand en stelt je in staat om 5000 zoekopdrachten per dag uit te voeren, met 5 medewerkers aan het redactionele plan te werken, 10 projecten te beheren en tot 10 geplande PDF-rapporten te genereren.
Zakelijk: Het Business-abonnement kost € 139 + btw per maand en stelt je in staat om tot 10.000 zoekopdrachten per dag uit te voeren. U kunt tegelijkertijd inloggen met 2 verschillende accounts, 60 geplande PDF-rapporten genereren en tot 2.000 pagina’s scannen
Zakelijk: Het Corporate-plan is een topmodel met een prijs van € 469 + btw / maand. Door u te abonneren op dit plan, krijgt u de mogelijkheid om 40.000 zoekopdrachten per dag uit te voeren, met maximaal 20 medewerkers aan het redactionele plan te werken, een oneindig aantal projecten te beheren en tot 300 geplande PDF-rapporten te genereren, zelfs in white label-versie
Conclusies
Zoals we hebben gezien, is SEOZoom zeker een van de meest valide SEO-tools die momenteel op de markt zijn. Hiermee kunt u volledige analyses van uw websites uitvoeren, zeer nuttige pdf-rapporten genereren om naar uw klanten te sturen, de concurrentie in de gaten houden en dat alles tegen een beslist voordelige prijs.

Ook hebben we gezien hoe je in totaal 15 dagen gratis gebruik kunt maken van SEOZoom. Het enige wat u hoeft te doen is u te registreren op de site en in te loggen en we zullen kunnen genieten van alle functies van deze innovatieve en eenvoudige tool.

Als u andere goede SEO-tools kent, neem dan contact met ons op. Als passages in deze gids onduidelijk zijn of als je vragen hebt, aarzel dan niet om me te schrijven. Ik beantwoord graag uw vragen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *