Plan een meeting in de zoom room (Outlook)

Als u Zoom App Zoom voor venster wilt downloaden, Zoom App Download voor pc, Mac, Ipad, Android, Ubuntu, Linux en browserextensie voor Zoom App Klik hier Zoom App downloaden

U kunt vergaderingen plannen met de Zoom Room in Outlook. Door een kamer te boeken, wordt een link toegevoegd aan de Zoom Room-controller om een ​​vergadering te starten. Bovendien zien andere gebruikers de kamer als bezet en kunnen ze de kamer niet tegelijkertijd reserveren.

Als het tijd is voor de geplande vergadering, tik je op   Start op de   controller om de vergadering te starten. Hosts hoeven niet in te loggen of in te loggen als hosts voor extra apparaten als ze zich op hetzelfde Zoom-account bevinden.

 

Plan met de Outlook-plug-in voor Windows of Mac

Als u voor het eerst aan het plannen bent, download dan de Zoom Outlook-plug-in.

 1. Een vergadering inplannen
 2. Boek bronnen (vergaderruimten) rechtstreeks in Outlook en voeg bronnen toe.
 3. U kunt ervoor kiezen om de vergaderagenda weer te geven of te verbergen. Om de vergaderagenda te bekijken,   deselecteert u Privé (veiligheidsslotpictogram) in het rechterbovenpaneel van de Outlook-agenda.

Maak de vergadering privé

 1. Om de vergaderagenda te verbergen, selecteert u   Privé (veiligheidsslotpictogram) in het rechterbovenpaneel van de Outlook-agenda.
 2. De iPad-controller in Zoom Rooms vervangt de vergaderagenda door de Zoom-vergadering van de gebruiker.

Opmerking   : Als u vergaderingen heeft gepland zonder Zoom Meeting, worden deze weergegeven in de lijst met vergaderingen zonder de Start- knop   . Als u de URL https://zoom.us/j/meetingID toevoegt aan de hoofdtekst van de uitnodiging, verschijnt deze in de lijst met een Start- knop   . (   Komt niet overeen met persoonlijke URL   )

Plan met Zoom Client

 • Plan een afspraak met uw voorkeuren.
 • [   Kalender   in], [   Outlook   en kies].
 • Wanneer u op Planning klikt     , wordt Outlook geopend en wordt de Zoom-uitnodiging weergegeven in de vergaderingsuitnodiging.
  Zorg ervoor dat de vergaderlink (voorbeeld: https://zoom.us/j/123123123) is opgenomen.

 

LEES  Systeemvereisten voor de Zoom-app (iOS en Android)  

 

 • Voer het e-mailadres van de ruimte en voeg de room aan de To: veld   . U kunt de planningswizard gebruiken om naar kamers te zoeken of op Kamers klikken om meer kamers toe te voegen.
  Opmerking: selecteer   Nee wanneer u wordt   gevraagd of u het veld Locatie wilt wijzigen   om een ​​kamer te selecteren.
 • Klik op   Verzenden   om de uitnodiging naar de ontvangers te sturen, een kamer te reserveren en deze in uw agenda op te slaan.

Plan op het Zoom-portaal

 •   Ga naar Mijn vergaderingen en klik op   Een nieuwe vergadering plannen   .
 • Selecteer uw voorkeursinstellingen en klik op   Opslaan   .
 • Klik op   Outlook-agenda   naast de   bestemming   .
 • Het .ics-bestand dat in Outlook kan worden geopend, wordt gedownload. Dit .ics-bestand bevat de details van de vergadering, die automatisch in de uitnodiging worden ingevoegd.
 • Voer het e-mailadres van de ruimte en voeg de room aan de To: veld   . Om de zoektocht   kamer scheduling tovenaar of het gebruik, [   Rooms   U kunt ook de kamer door te klikken toe te voegen].
  Opmerking: selecteer   Nee wanneer u wordt   gevraagd of u het veld Locatie wilt wijzigen   om een ​​kamer te selecteren.
 • Klik op   Verzenden   om de uitnodiging naar de ontvangers te sturen, een kamer te reserveren en deze in uw agenda op te slaan.

 

Gerelateerd artikel
Microsoft Outlook-plug-in
Hoe een vergadering plannen
Hoe anderen voor een vergadering uitnodigen?
[Beheerder] Zoom Rooms instellen met Google Agenda
Start of woon een Zoom Room-vergadering bij

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *