|

Opt-out en Not Ready-redenen in- of uitschakelen in de zoom-app

Een beheerder kan wachtrij-opt-outs of redenen zoals “Niet gereed” of “Niemand is beschikbaar” in- of uitschakelen. in Zoom Contact Center.

Wanneer de mogelijkheid om afmeldingsredenen voor wachtrijen te kiezen is ingeschakeld, moeten gebruikers een reden selecteren bij het uitschakelen van meldingen uit een wachtrij (afmelden voor een wachtrij) om meldingswaarschuwingen uit te schakelen. Gebruikers die hun status instellen op Niet gereed, moeten een reden selecteren wanneer Niet gereed-redenen zijn ingeschakeld.

U kunt gebruikers bijvoorbeeld toestaan ​​om Lunch of Pauze te kiezen als reden om zich af te melden of om hun status in te stellen op Niet klaar voor lunch of pauze, als ze zich moeten afmelden of om hun status in te stellen op Niet klaar voor lunch of pauze.

Vereisten voor het in- of uitschakelen van wachtrij-opt-out en Not Ready-redenen

 • Eigendoms- of beheerdersrechten voor het account; of de relevante rol of rechten voor het account.

 • Of u nu een Business-, Education- of Pro-accounthouder bent

 • Een licentie voor Zoom Contact Center is vereist

Afmelden voor wachtrijen en redenen voor niet gereed in- of uitschakelen

 1. Het webportaal van Zoom is toegankelijk door in te loggen.

 2. Klik op Contact Center Management in het navigatiemenu en klik vervolgens op Voorkeuren in het vervolgkeuzemenu.

 3. U kunt de volgende functies in- en uitschakelen door op de schakelknop te klikken:

  • Wachtrij opt-out: Wanneer een gebruiker meldingen uit een wachtrij uitschakelt (zich afmeldt voor een wachtrij), moet worden vereist dat hij een reden opgeeft waarom hij dit heeft gedaan.

  • Niet klaar: Als gebruikers hun status op Niet gereed willen zetten, moeten ze hiervoor een reden opgeven.

 4. Het is mogelijk om de redenen voor de keuze van de gebruiker te bewerken als u een van beide instellingen hebt ingeschakeld.

Hoe te bewerken redenen

Het is mogelijk om de redenen aan te passen voor gebruikers om de instellingen Wachtrij opt-out of Niet gereed te selecteren als u deze hebt ingeschakeld.

 1. Het webportaal van Zoom is toegankelijk door in te loggen.

 2. Klik op Contact Center Management in het navigatiemenu en klik vervolgens op Voorkeuren in het vervolgkeuzemenu.

 3. Het is mogelijk om redenen voor wachtrij opt-out / niet gereed toe te voegen of te bewerken in het gedeelte Wachtrij opt-out / Niet gereed met behulp van de volgende opties:

  • Voeg een aangepaste reden toe: U kunt meer redenen toevoegen voor gebruikers om te selecteren op het tabblad Aangepaste redenen dat te vinden is onder Reden toevoegen. Klik op de knop Toevoegen nadat u een reden voor uw verzoek hebt ingevoerd.

  • Bewerk een reden: In thij evenement dat je al een aangepaste reden hebt toegevoegd, klikt u op het potloodpictogram naast de reden, typt u de reden in en klikt u op Opslaan.

  • Schakel een reden in of uit: Om een ​​reden in of uit te schakelen, kunt u het vakje naast de titel van de reden aanvinken.

  • Verwijder een reden: Klik op het prullenbakpictogram naast de reden als u deze eerder hebt toegevoegd en klik vervolgens op Bevestigen naast de reden.

Similar Posts