Netflix Party: hoe het werkt

Ben je verliefd geworden op tv-series en wil je deze graag bekijken en becommentariëren met je vrienden die in een andere stad wonen? Dus blijf lezen, want ik sta op het punt u de juiste oplossing voor u te laten zien. In dit artikel bekijken we hoe Netflix Party werkt.

Weet je niet eens wat het is? Geen probleem, ik ben hier om het in een paar simpele stappen uit te leggen. Bel je vrienden, maak wat popcorn en plezier is gegarandeerd.

Netflix Party is een leuke nieuwe manier om Netflix-films en tv-series op afstand online te kijken met je vrienden. Een innovatieve manier om avonden door te brengen in het gezelschap van je vriendengroep, je vervreemde vriend en je ouders, die elk thuis blijven.

Inhoudsopgave
Wat zijn door Netflix Party
ondersteunde apparaten
Hoe de Netflix Party-extensie te downloaden
Vereisten om een ​​Netflix-party
te starten Hoe Netflix Party te starten
Hoeveel kost
Netflix Party Netflix Party gebruiken op iPhone en Android
Conclusies
Wat is Netflix Party
Dit is de Google Chrome-extensie Ontworpen voor diegenen die om verschillende redenen geen vrienden en familie kunnen vinden, maar in realtime opmerkingen en meningen willen delen over Netflix-films, documentaires en tv-series.

Stel je voor dat je thuis op de bank zit met je vrienden, tussen grappen, grappige opmerkingen en veel gelach tussen bier en pizza. Met Netflix Party is dit allemaal mogelijk, maar met één uitzondering: je feest wordt virtueel.

Het doel van deze interessante uitbreiding is om een ​​soort “virtuele woonkamer” te creëren waar aan de ene kant de videospeler is die de film, documentaire of Netflix-serie uitzendt die we besloten te bekijken en aan de andere kant een echte chat voor commentaar in realtime wat we zien.

Niet iedereen weet dat Netflix Party in ieder geval al sinds 2015 bestaat, maar het is tijdens de specifieke Covid-19-quarantaineperiode dat deze service populairder werd en door veel mensen, momenteel 10.000.000, gebruikt om plezier te hebben met verre vrienden en familieleden.

Netflix Party synchroniseert het afspelen van video’s en kan groepschats toevoegen aan je favoriete Netflix-programma’s. Creëer binnen enkele seconden Netflix-party’s rechtstreeks op de Netflix.com-website om samen met vrienden nieuwe Netflix-content te bekijken.

Blijf mij volgen om ook lid te worden van de grote Netflix Party-familie, nieuwsgierig? In dit artikel laat ik je tot in detail zien hoe het werkt en hoe je deze extensie downloadt om je streamingparty te creëren.

Compatibele apparaten
Voordat we zien hoe Netflix Party werkt, moeten we ons concentreren op apparaten die de Google Chrome-extensie ondersteunen, waarmee je gemakkelijk je favoriete Netflix-films en de nieuwste releases met je vrienden kunt bekijken en erop kunt reageren.

Allereerst zeg ik dat Netflix Party een Google Chrome-extensie is en uitsluitend werkt met de Google Chrome-browser. Daarom kunt u het niet starten met andere browsers zoals Safari of Explorer.

Netflix Party werkt alleen op laptops en desktopcomputers, het kan niet worden gedownload op iOS, Android, tablets, smart-tv’s, gameconsoles en andere apparaten.

De Netflix Party-extensie downloaden
Om Netflix Party te gebruiken en streamingfeesten te organiseren met verre vrienden en familieleden, moet je naar de website netflixparty.com gaan en de extensie naar je pc downloaden, of je kunt ernaar zoeken in de Chrome Web Store.

Dit is wat je moet doen om Netflix Party naar je computer te downloaden:

Als je dat nog niet hebt gedaan, installeer Google Chrome door het hier
te downloaden Ga naar de officiële website netflixparty.com
Klik op de knop Netflix Party installeren in de rechterbovenhoek
Pigia onder Toevoegen aan Chrome
Klik nu op Extensie toevoegen
Of ga naar Chrome Web Store en zoek naar de extensie door ‘Netflix Party’ te typen in het zoekvak ‘
Toevoegen aan Chrome’

Nou, je hebt de Netflix Party-extensie geïnstalleerd. Om te controleren of de installatie is gelukt, moet u goed op een klein detail letten.

Na het volgen van de stappen die ik hierboven heb genoemd, zie je een grijze of rode “NP” -knop in de rechterbovenhoek van je Chrome-browser, je hebt Netflix Party met succes geïnstalleerd.

netflix groepsextensie actief

Let op: als u de knop “NP” niet ziet, klikt u in Chrome op het symbool met de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van de browser om de verborgen browserextensies te bekijken. Als u de knop “NP” niet kunt vinden, probeer dan de extensie te verwijderen en opnieuw te installeren in Chrome.

Vereisten voor het starten van een Netflix-feestje
Er zijn enkele belangrijke informatie die je moet weten voordat je een Netflix-feestje organiseert met je vrienden.

Deelnemers dienen te beschikken over een internetverbinding
Iedereen dient Google Chrome op de pc/mac of tablet te hebben geïnstalleerd.
Alle deelnemers moeten ook de Netflix Party Chrome-extensie installeren.
Deelnemers aan Netflix Party moeten toegang hebben tot Netflix om een ​​Netflix-groep te starten of er lid van te worden.
Je kunt een gedeeld Netflix-account gebruiken om lid te worden van een groep, maar het account moet een standaard- of premium Netflix-abonnement hebben waarmee meerdere kijkers tegelijkertijd Netflix kunnen kijken.
Hoe Netflix Party te starten
We zijn er bijna. Zodra je de Netflix Party-extensie hebt geïnstalleerd, ben je klaar om je feest met verre vrienden te streamen. Op dit moment hoeft u alleen deze laatste eenvoudige stappen te volgen:

Klik in de Google Chrome-browser op de officiële Netflix-website www.netflix.com/it om in te loggen met uw inloggegevens
Selecteer een film-, tv-series en documentaireprogramma op het videostreamingplatform
Klik op afspelen om inhoud af te spelen die u hebt gekozen met je vrienden
Ten slotte kun je je party maken: klik op het rode NP-pictogram
Klik op Start party
Kopieer je party-URL en deel deze met de vrienden die je wilt uitnodigen voor je party
Als je mee wilt doen aan een party, klik dan op de link die je hebt ontvangen en vervolgens op de NP-knop in de rechterbovenhoek van de Chrome-browser om automatisch verbinding te maken met de groepschatkamer
En laat de pret beginnen! Nadat je deze snelle en gemakkelijke stappen hebt gevolgd, kun je je Netflix-feestje starten en commentaar geven op de inhoud die je live bekijkt met je vrienden.

Let op: het aantal mensen dat bij een enkele party kan, hangt af van de huidige belasting op de Netflix Party-servers. Houd er rekening mee dat er maximaal 50 vrienden in dezelfde chatroom kunnen worden gehost.

Hoeveel kost Netflix Party De service Netflix Party
is helemaal gratis, een perfecte oplossing om gezellige gezellige filmavonden te organiseren met vrienden en familie die ver weg wonen of die om verschillende redenen geen contact met je kunnen opnemen.

Zelfs als je me niet echt kunt zien, kun je met Netflix Party in realtime reageren op de inhoud die je bekijkt, het zal lijken alsof ze allemaal op dezelfde bank zitten. Zien is geloven.

Hetzelfde geldt natuurlijk niet voor de Netflix-service, die je al moet hebben gedownload om van Netflix Party te genieten.

Om meer te weten te komen over de verschillende abonnementen om uw favoriete tv-series en films op het beroemde platform te bekijken, vindt u hier alle antwoorden op uw vragen.

Netflix Party gebruiken op iPhone en Android Je vraagt je
waarschijnlijk af op dit punt in je lezing of het mogelijk is om Netflix Party te gebruiken op iPhone en Android. Helaas moet ik u helaas teleurstellen.

Netflix Party, zoals ik schreef in het hoofdstuk gewijd aan ondersteunde apparaten, is momenteel alleen beschikbaar als extensie voor de Chrome-browser op desktop- en laptopcomputers. U en uw vrienden moeten een pc gebruiken om deze gratis service te gebruiken.

Als je naar de officiële website van Netflix Party gaat, kun je in feite duidelijk lezen dat de service “Alleen beschikbaar is in de Chrome-browser op desktops of laptops”.

Wees dus voorzichtig met wie u iets anders vertelt. We kunnen alleen maar geduld hebben en hopen dat de service zo snel mogelijk beschikbaar zal zijn op mobiele apparaten.

Conclusies
Zoals je in dit artikel misschien hebt begrepen, is Netflix Party een uitstekende oplossing om je dichtbij en toch afstandelijk te voelen, een geldige manier om avonden door te brengen in het gezelschap van vrienden en familieleden.

In een paar eenvoudige stappen kun je eenvoudig een streamingfeestje maken waar je in realtime kunt reageren op de film die je aan het kijken bent met je “feestmaatjes”.

Met Netflix Party, helemaal gratis, kun je Netflix tegelijk kijken met wie je maar wilt. Een geweldige manier om afstanden te verkorten en je hele nachten films en tv-series door te brengen met vrienden, vriendjes, collega’s of familieleden.

Kortom, deel Netflix Party met wie je wilt en vooral met degenen die je niet echt kunt ontmoeten, op afstand zal het zeker niet hetzelfde zijn maar het zal net zo leuk zijn om te chatten wat er in je favoriete programma’s gebeurt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *