Netflix opzeggen

Na het lezen van mijn artikel over het aanmaken van een Netflix-account, heb je eindelijk besloten om je te registreren op ‘s werelds beroemdste videostreamingplatform om je favoriete films, de populairste tv-series, de populairste documentaires en de grappigste tekenfilms te bekijken. Als je hier nu bent en dit artikel leest, moet er echter iets mis zijn gegaan en wil je weten hoe je je kunt afmelden bij Netflix.

Besefte je na een paar weken “testen” dat Netflix niets voor jou is? Zijn de abonnementskosten te hoog? Lijkt het je geen gaaf en origineel idee om met je vrienden realtime commentaar te leveren op films en tv-series dankzij Netflix Party?

Geen probleem, als je je Netflix-abonnement wilt opzeggen, ben ik er om je te helpen. Voel je vrij en geef me een paar minuten van je tijd, ik leg in een paar simpele stappen uit hoe je je afmeldt bij Netflix, je zult merken dat het makkelijker is dan je dacht.

Inhoudsopgave
Wat het betekent om je af te melden bij Netflix
Hoe je je afmeldt bij Netflix vanaf een pc
Afmelden bij Netflix via de Android-app
Afmelden voor Netflix via de iOS- en iPad-app
Netflix uitschakelen voor Google Play
Conclusies
Wat betekent het om je af te melden bij Netflix
Zoals u weet, biedt het populaire streamingplatform toegang tot zijn rijke en gevarieerde catalogus na registratie en inschrijving op een abonnement. Nu, voordat we in de echte gids duiken, is er één heel belangrijk ding dat je moet weten.

Dependendo do método que você escolheu quando se inscreveu para sua assinatura e do dispositivo escolhido para registro, o procedimento para cancelar a assinatura do serviço de streaming de vídeo muda ligeiramente. Do que estou falando?

Não se assuste, basta identificar abaixo o procedimento que você acha que pode estar próximo da sua situação e segui-lo passo a passo, você verá que cancelar sua assinatura da Netflix será realmente muito fácil.

Se ao ler estas linhas você já está se perguntando se há custos para cancelar, digo imediatamente que você não precisa se preocupar de forma alguma. Você não será mais cobrado pelas taxas de assinatura, a menos que decida reativar sua conta.

Als u annulering aanvraagt ​​maar de factureringsperiode nog niet is afgelopen, kunt u nog steeds uw favoriete streamingcontent blijven bekijken tot het einde van de periode, waarna uw account automatisch wordt gedeactiveerd.

Als je abonnement ook dvd- of Blu-ray Disc-verhuur omvat, moet je deze binnen 7 dagen na het sluiten van je account terugsturen naar Netflix om boetes te voorkomen.

Als u daarentegen besluit uw Netflix-abonnement te deactiveren terwijl uw account is opgeschort, wordt u erop gewezen dat uw account onmiddellijk wordt beëindigd en dat u niet langer Netflix kunt kijken. U wordt niet opnieuw gefactureerd, tenzij u uw abonnement opnieuw activeert.

Voordat ik met onze gids begin, wil ik nog een laatste maar belangrijk ding zeggen dat je moet weten als je een Netflix-cadeaubon of promotie hebt. Als je ervoor kiest Netflix op te zeggen, wordt je account gedeactiveerd wanneer de waarde van de Netflix-cadeaubon of -actie opraakt.

Nadat je een annuleringsverzoek hebt ingediend, kun je Netflix blijven kijken gedurende de maanden die nog onder de cadeaubon vallen of voor het resterende bedrag van de lopende promotie. Zodra uw saldo op is, wordt uw account gedeactiveerd en kunt u geen Netflix meer kijken.

Nou, je weet alles. Het enige wat u hoeft te doen is mij te blijven volgen om de procedure te vinden die volgens u het beste bij uw situatie past en deze in de praktijk te brengen. Bereiden? Laten we gaan!

Hoe u zich afmeldt voor Netflix vanaf een pc
Als u zich voor Netflix heeft geregistreerd via de officiële website van de beroemdste videostreamingservice ter wereld en nu wilt weten hoe u zich kunt afmelden?

Geen probleem, hier zijn de stappen die je moet nemen om je af te melden bij Netflix vanaf je pc. Je vindt het heel snel en gemakkelijk.

Maak verbinding met de officiële Netflix-website
Klik op de rode knop Aanmelden in de rechterbovenhoek
Vul het formulier in door het e-mailadres in te voeren waarmee u zich hebt geregistreerd voor de service en het bijbehorende wachtwoord
Klik op Aanmelden (als u zich via Facebook voor de service hebt geregistreerd, drukt u op de knop Aanmelden met de Facebook-knop en voer de inloggegevens voor uw sociale netwerkaccount in)
Nadat u bent ingelogd, bladert u door het scherm dat aan u wordt getoond
Klik op het item Account
Druk vervolgens op Abonnement en facturering
Klik nu op Afmelden
Alles wat u hoeft te doen is bevestigen uw keuze om u af te melden bij Netflix door op Volledig afmelden te klikken
. Om de procedure te voltooien, klikt u op Terug naar account
Heb je alle stappen gevolgd? Welnu, op dit moment ontvang je per e-mail, op het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld, een officieel bevestigingsbericht dat het succes van de operatie bevestigt, je hebt je Netflix-abonnement opgezegd.

Let op: hoewel je je abonnement hebt opgezegd, kun je de Netflix-content zonder problemen blijven gebruiken tot de vervaldatum die overeenkomt met de datum die je hebt aangegeven op het scherm dat je hebt bekeken toen je op de knop Volledig uitschrijven klikte.

Na deze datum, die ik u adviseer in acht te nemen en te onthouden, kunt u geen gebruik meer maken van de Netflix-service.

Afmelden voor Netflix vanuit de Android-app
Als je je wilt afmelden voor Netflix vanuit de Android-app, lijkt de volgende procedure sterk op wat ik je eerder heb uitgelegd. Het is heel eenvoudig, dit is wat je moet doen:

Open de Netflix-app
Meld u indien nodig aan
Scroll door het scherm dat voor u wordt weergegeven
Klik op het item Account
Tik op Abonnement en facturering
Klik op Afmelden Het
enige wat u hoeft te doen is uw keuze om Netflix op te zeggen bevestigen door op Annuleren
voltooien te klikken. Om de procedure te voltooien, klikt u op Terug naar Account.
Op dat moment ontvang je een officieel bevestigingsbericht op het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld, waarmee het succes van de Netflix-annulering wordt bevestigd. De uitschrijfprocedure is gelukt, je hebt aan je voornemen voldaan en je kunt je tevreden voelen.

Let op: hoewel je je abonnement hebt opgezegd, kun je de Netflix-content zonder problemen blijven gebruiken tot de vervaldatum die overeenkomt met de datum die je hebt aangegeven op het scherm dat je hebt bekeken toen je op de knop Volledig uitschrijven klikte.

Na deze datum, die ik u adviseer in acht te nemen en te onthouden, kunt u geen gebruik meer maken van de Netflix-service.

Netflix opzeggen vanuit de iOS-app en iPAD
Als je van de wereld van Apple houdt en je hebt aangemeld voor je abonnement met de iOS-app of iPAD, moet je de stappen volgen die ik ga opsommen om Netflix op te zeggen via iTunes.

Druk op het pictogram Instellingen op het startscherm
Scroll naar beneden en tik op in de iTunes Store en App Store
Klik op uw Apple ID
Kies in het pop-upmenu Toon Apple ID
Voer wachtwoord in (of gebruik Touch ID of Face ID indien ingeschakeld
Klik op Abonnementen
en kies Beheren en tik op Netflix
Automatisch verlengen uitschakelen
Perfect, dat is alles, je bent erin geslaagd je abonnement op de Netflix-videostreamingservice op te zeggen.

Netflix uitschakelen via Google Play
Als je eerder je Netflix-account hebt geactiveerd op je Android-smartphone of -tablet of via een Smart TV en dit nu wilt opzeggen, geen probleem. In een paar eenvoudige stappen kunt u uw Google Play Netflix-abonnement uitschakelen.

Volg deze stappen om u af te melden van Netflix voor de populaire digitale distributieservice die wordt beheerd en mogelijk wordt gemaakt door Google LLC.

Open de Google Play Store vanaf uw apparaat
Tik op het menupictogram (de drie horizontale lijnen)
Selecteer Abonnementen
Klik vervolgens op de Netflix-knop
Tik op Afmelden
Bevestig bewerking
Zie? Ik vertelde je al dat afmelden bij Netflix op Google Play heel eenvoudig is, breng deze tips gewoon in de praktijk.

Let op: de procedure die ik zojuist heb geïllustreerd is geldig als je Netflix-account is gekoppeld aan een maandelijkse betaling via Google Play.

Conclusies
Als je het gebruik van Netflix’ populaire videostreamingplatform beu bent, zoals je misschien al geraden hebt, kun je je op elk moment afmelden.

Het is heel eenvoudig, zoals ik je heb laten zien, je kunt de juiste procedure voor je kiezen en mijn suggesties implementeren. Je hebt maar een paar minuten nodig en het apparaat waarmee je bent geabonneerd op de streamingdienst, dus dat is alles.

In alle gevallen die ik je in deze korte en hopelijk nuttige gids heb uitgelegd, wordt je account niet verwijderd nadat je Netflix hebt opgezegd en worden je voorkeuren 10 maanden bewaard.

Weet jij wat dat betekend? Als u twijfelt, kunt u uw abonnement eenvoudig opnieuw activeren door naar de relevante app te gaan of de juiste optie op de website te selecteren of de optie te kiezen in het speciale gedeelte voor abonnementsbeheer in de iOS-instellingen.

Aanbevelingen, beoordelingen en accountgegevens worden ook 10 maanden bewaard. Als uw abonnement ook dvd-verhuur omvat, blijft uw lijst ook 10 maanden na opzegging bewaard.

Met deze handleiding heb ik je laten zien hoe je Netflix kunt annuleren. Als je twijfelt, twijfelt of bedenkt, zoals ik net zei, kun je je abonnement op elk moment weer opvragen. Teruggaan naar het kijken van Netflix-content of doorgaan met het kijken naar “traditionele” televisie? Het is uw keuze.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *