Mac-adres wijzigen in Android

Hallo vrienden, welkom bij MultiAstuces. We zijn hier met een nieuw artikel over het wijzigen van MAC-adressen. Ons onderwerp van vandaag is hoe u het Mac-adres in Android kunt wijzigen. Hier in dit artikel zal ik u de volledige informatie over het Mac-adres geven. Daarnaast zal ik je ook alle richtlijnen geven met betrekking tot de noodzaak om het Mac-adres te wijzigen en wat je kunt doen na het wijzigen van het Mac-adres? Dus laten we beginnen met de onze huidige artikel met de titel Hoe  Change Ma Adres in Android  .

Maar voordat u een taak kunt uitvoeren, moet u goed bekend zijn met het Mac-adres. Allereerst zal ik je een paar dingen uitleggen over het Mac-adres. Omdat het erg belangrijk is om de term te begrijpen voordat je de beschrijving van een taak doorgeeft aan de fasen. MAC staat over het algemeen voor Media Access Control. Waar het IP-adres is gekoppeld aan het Transmission Control Protocol/Internet Protocols. MAC kan worden gedefinieerd als het hardware-adres van elke netwerkinterfacekaart (NIC). De netwerk- of netwerkinterfacekaart is een sleutelverbindingsapparaat van een computer of laptop. Het is essentieel dat een computer verbinding maakt met een netwerk. Elke keer dat een netwerkadapter wordt vervaardigd, krijgt deze een uniek MAC-adres toegewezen. Het is hard gecodeerd op een computer vanaf het moment dat het werd gemaakt. Het draait allemaal om het MAC-adres. Hoop dat je het goed hebt.

Hoe verander je het Mac-adres in Android?

Nu is er nog een ander belangrijk onderwerp met betrekking tot dit artikel, namelijk Android. Ja, nu gaan we enkele basisprincipes over Android als onderwerp met u doornemen. Zoals het wijzigen van het MAC-adres in Android is ook gerelateerd aan Android. Dus ik wil verduidelijken dat wat Android is? Friends Android is een op Linux gebaseerd besturingssysteem waarmee uw mobiele telefoon naar behoren kan functioneren. Vrienden, als u momenteel een mobiele Android-telefoon gebruikt, betekent dit dat uw mobiele telefoon een Linux-besturingssysteem gebruikt en dat u een Android-telefoon gebruikt. Het werd voor het eerst ontwikkeld door Android Incorporation.

Maar later kocht Google het en bezat het. Android heeft ons voorzien van veel applicaties of applicaties waarvan sommige bedoeld zijn voor entertainment en andere om ons te helpen bij ons werk op kantoor, op school en in ons dagelijks leven. Google Play Store is een van de meest populaire, nuttige en favoriete apps voor gebruikers. Hiermee kunt u alle betaalde en onbetaalde apps van Google installeren.

Nu is er een vraag: waarom moeten we het MAC-adres wijzigen of wat is de noodzaak om het MAC-adres te wijzigen? In het volgende gedeelte van ons artikel van vandaag zullen we u vertellen over de noodzaak of het belang van het wijzigen van het MAC-adres van uw Android-telefoon.

Waarom moeten we het MAC-adres wijzigen?

Terwijl we de truc beschrijven om het MAC-adres in Android te wijzigen, is het erg belangrijk om de behoeften ervan te bespreken of beter te beschrijven. De noodzaak om uw Mac-adres te wijzigen. Vrienden zoals we hebben het Mac-adres hierboven beschreven, maar soms moeten we het wijzigen. En dat komt omdat we soms ook iemands wifi of iemands Whatsapp-account moeten hacken.

Ja, je kunt de wifi van sommige mensen en sommige andere apps gebruiken door je Mac-adres te wijzigen en dit hetzelfde te maken als het MAC-adres van het doelwit. Niet alleen dat je soms gevaar loopt te worden gehackt als je een openbare wifi-verbinding hebt. Omdat elke hacker je wifi-verbinding gemakkelijk kan hacken als ze je originele Mac-adres weten te bemachtigen. Maar u kunt uzelf uit deze situatie redden door uw mac-adres te wijzigen. Dit zijn dus de weinige punten waar u de redenen kunt zien waarom het wijzigen van het Mac-adres belangrijk is. Nu moet je nadenken over het wijzigen van het Mac-adres. Ik zal je de truc geven om het MAC-adres van je Android-apparaat te wijzigen. Maar voor dat,

Vereisten

Nu, de vereisten, er zijn bepaalde vereisten waaraan u moet voldoen of waaraan u moet voldoen om vooruit te komen. Jij hebt nodig:

Opmerking:  deze tip is alleen voor geroote Android-apparaten zonder uw telefoon te rooten. U kunt niet doorgaan. Als u uw Android-apparaat wilt wijzigen, kan het artikel over  het rooten van uw Android-apparaat  u helpen. Klik hier om uw Android-apparaat te rooten.

Voordelen van het wijzigen van het MAC-adres

We zullen nu de voordelen beschrijven van het wijzigen van uw Mac-adres. Of met andere woorden, we kunnen je vertellen dat we je laten weten wat je kunt doen nadat je het Mac-adres hebt gewijzigd. Hier noemen we enkele punten of voordelen die u krijgt na het wijzigen van uw Android Mac-adres.

U kunt verbinding maken met wifi van waaruit u bent geblokkeerd.

Vrienden, als je geen wifi-verbinding hebt, kun je nu je apparaat met die wifi verbinden door je Android Mac-adres te wijzigen. Een vriend van u of iemand anders, de eigenaar van de WiFi-verbinding, wiens WiFi u gebruikt, heeft u bijvoorbeeld geblokkeerd voor hun WiFi-toegang. In dit geval zou u geen verbinding kunnen maken met deze wifi. Maar vrienden, u kunt verbinding maken met deze wifi door uw mac-adres te wijzigen.

We kunnen de inlogpagina van de Internet Service Provider (ISP) omzeilen.

Vrienden, u kunt de inlogpagina van de ISP omzeilen. Dit betekent dat als je je internetrekening niet hebt betaald, ze je Mac-adres blokkeren en je geen toegang hebt tot internet. In dit geval moet u het MAC-adres van een andere gebruiker vinden die dezelfde ISP gebruikt. Dan moet je je mac-adres wijzigen. En doe hetzelfde met het Mac-adres van deze gebruiker. Op deze manier kunt u de login van de toegangsprovider negeren en genieten van internetdiensten zonder in te loggen.

Tips om het Mac-adres in Android te wijzigen

1- Hoe het Mac-adres te wijzigen met de Chamele Mac App Mac

Niet:

 1. Allereerst moet je  de ChameleMac-app downloaden  . Je kunt de app gewoon downloaden via de gegeven link. Klik hier  om de ChameleMac-app te downloaden.
 2. Schakel vervolgens  onbekende bronnen in  op uw Android-apparaat als u voor het eerst een apk-bestand downloadt. Want zonder de onbekende bronnen in te schakelen, kunt u de apk-bestanden niet installeren. Ga gewoon naar  Instellingen> Beveiliging> Onbekende bronnen inschakelen .
 3. Installeer nu  het apk-bestand  op uw apparaat dat u via de bovenstaande link hebt gedownload.
 4. Open nu  de app die  je hebt geïnstalleerd.
 5. Het zal je om root-toegang vragen. Tik op de optie om akkoord te gaan of te autoriseren  . Nu ziet u het hoofdscherm.
 6. U ziet nu het originele Mac-adres van uw apparaat. Schrijf gewoon  het originele Mac-adres op  . Misschien heb je het in de toekomst nodig.
 7. Klik nu  op de optie Willekeurige Mac genereren  of  voer het gewenste MAC-adres in  .
 8. Daarna  klikt u op een Toepassen New MAC Option  Hier.
 9. Nu zal het u om bevestiging vragen. U hoeft alleen  vanaf daar op de wijzigingsoptie te klikken  .

2- Hoe het Mac-adres te wijzigen met behulp van de terminalemulator-applicatie?

Terminal Emulator is echt een geweldige app. Je kunt met deze app ook wifi-netwerken hacken. En als u kali linux of backtrack 5r3 linux op uw apparaat wilt gebruiken. Dan kunt u het gewoon doen door de terminal-emulator-app te gebruiken. Je kunt ook de root-toegang van je telefoon controleren door su  in de Terminal-app te typen  . Dit is dus een zeer nuttige app en nu gebruik ik hem om het MAC-adres in Android te wijzigen.

Niet:

 1. Ten eerste,  het downloaden van de terminal emulator app  . Je kunt de app downloaden in de Play Store. Open de Play Store-app op uw apparaat. Zoek de terminal-emulator-app. Als u het vindt, installeer het dan op uw apparaat. Daarnaast kun je de app gewoon downloaden via de gegeven link. U hoeft alleen maar hier te  klikken  om de terminal-emulator-app te downloaden.
 2. Nu moet je   de gedownloade app op je apparaat installeren .
 3. Het zal om root-toestemming vragen, tik op  de  knop toestaan  of  verlenen .
 4. Daarna hoeft u alleen de onderstaande opdrachten te  typen  . En druk op de Enter-knop.
 5. Typ nu  su  , het zal je om root-toestemming vragen, tik nu op de knop verlenen of toestaan.
 6. Als u nu uw eigen MAC-adres in deze app wilt zien, typt u  busybox iplink show eth0  ″ en  drukt u op  enter.
 7. Nu moet je  busybox ifconfig eth0 hw ether XX: XX: XX: XX: XX: XX  in de terminalemulator typen en op de enter-knop drukken.
 8. Daarna moet je  XX: XX: XX: XX: XX: XX vervangen  door een van de nummers waarop je je nieuwe MAC-adres wilt instellen.
 9. Daar heb je het, je MAC-adres is succesvol gewijzigd. Als u uw nieuwe MAC-adres wilt zien, voert u de  drukke box-link show eth0  in de terminalemulator in.

3- Hoe het Mac-adres in de technische modus te wijzigen?

Niet:

Merk op  dat deze methode alleen van toepassing is op apparaten met een MTK-processor. Deze truc werkt alleen voor MTK-processorapparaten. Dus als je een mobiel hebt die werkt met Snapdragon of een andere set chips. Dan is deze methode niets voor jou. Je moet dus andere opties proberen, die ik in het bovenstaande artikel heb genoemd.

 1. Nu moet je de MTK Engineering Mode-  app downloaden  .
 2. Open daarna deze app en klik op MTK-instellingen. Vervolgens wordt de  Engineering-modus  op uw apparaat geopend.
 3. Nu zal het enkele van de opties tonen die het bevat. Je moet dus op Connectivity klikken   , dan op  WiFi  en tenslotte op  NVRAM .
 4. Nu moet u de onderstaande waarden invoeren in  Byte String Access

Addr (H, Byte): 4
Lengte (Byte): 6

 • Nu wordt uw MAC-adres weergegeven in  waarde (h)
 • Vervolgens kunt u uw MAC-adres naar behoefte wijzigen en vervolgens op  Schrijven klikken  .

Dit zijn de drie stappen die u laten weten hoe u het Mac-adres op Android kunt wijzigen. U kunt elk van deze drie stappen gebruiken en uw Mac-adres wijzigen. Maar merk op dat de derde stap in de technische modus, vrienden, alleen voor op MTK-processor gebaseerde apparaten is. Het werkt niet op andere apparaten.

4- Hoe het Mac-adres te wijzigen met behulp van ES-bestandsverkenner

Es File Explorer is de beste software voor bestandsbeheer voor Android-apparaten. Ik gebruik het ook in mijn apparaat. Het beste van Es File Explorer is dat het ook werkt als een rootverkenner-app of als een rootbestandsbeheerder. Dit betekent dat u uw systeembestanden in deze app kunt zien of ook kunt bewerken. Dus in deze methode gaan we het gebruiken om het MAC-adres in Android te wijzigen.

Niet :-

 1. Eerst moet u Es File Explorer downloaden en installeren (u kunt het downloaden van de Play Store).
 2. Open het nu.
 3. Open vervolgens het linkermenu of druk op de menutoets.
 4. Activeer nu de  rootverkenner  .
 5. Activeer dan ook  Verborgen bestanden weergeven
 6. Zoek nu naar een map met de naam  EFS
 7. Zoek en open vervolgens een andere map in de  EFS-  map met de naam  WiFi .
 8. Daarna ziet u 2 mappen. De eerste map met de naam is  mac.cob  en de tweede map met de naam  mac.info .
 9. Open nu  mac.cob  met behulp van de teksteditor.
 10. Het toont je huidige mac-adres.
 11. Typ een nieuw  Mac-adres en sla dit bestand op.
 12. Dat is het, je bent klaar.

Laatste woorden

Ik hoop dat je ons artikel van vandaag leuk vindt. Bedankt aan u allen, lezers, voor uw bezoek en voor uw kostbare tijd. Als je een vraag of probleem hebt met betrekking tot dit artikel, kun je me vragen om hieronder te reageren. Ik zal proberen u spoedig te antwoorden. Deel dit artikel daarom met je collega’s, familie en vrienden. Deel het ook op uw sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter. En ik kom terug met een nieuw artikel. Tot dan, tot ziens.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *