Links invoegen in Instagram-biografie

Heb je onlangs de kleurrijke wereld van Instagram ontdekt en denk je dat het voor jouw bedrijf een belangrijke opstap kan zijn om bekendheid te krijgen op sociale media? Ik kan het er alleen maar mee eens zijn, Instagram is erg handig voor bedrijven om diensten en producten te presenteren aan een groeiend publiek en zo de verkoop te verhogen door middel van een boeiende en zeker creatieve sociale strategie.

Als je hebt besloten om je op Instagram te concentreren en je wilt profiteren van het bekende sociale netwerk met het klassieke Polaroid-pictogram, dan mag je de mogelijkheid om je e-commerce of blog via een link aan je profiel te koppelen niet onderschatten. In deze gids zal ik je stap voor stap laten zien hoe je links in Instagram-biografie kunt invoegen, je zult zien dat het een heel eenvoudige handeling is waarvan ik zeker weet dat het je belangrijke veranderingen en voldoening zal brengen.

In de volgende paragrafen laat ik je de basisstappen zien voor het toevoegen van een URL aan de biografie van je Instagram-account. Voel je vrij om een ​​paar minuten van je vrije tijd met mij door te brengen, je koffie te drinken en je voor te bereiden om mijn advies aandachtig te lezen. Ik weet zeker dat je dankzij deze kleine handleiding in een handomdraai een url in je Instagram-profielbiografie kunt invoegen om je volgers gemakkelijk naar de gewenste site te leiden.

Inhoudsindex
Wat is Instagram Bio
Link op Instagram
Link invoegen in Instagram bio op Android
Link invoegen in Instagram bio op iPhone / iPad iOS
Link invoegen in Instagram bio op pc / Mac
Conclusies
Wat is Instagram Bio
tot nu toe, ongeveer 2,2 miljard actieve gebruikers gebruiken Instagram om foto’s te maken, video-inhoud te delen, dagelijks verhalen te posten en rolletjes te maken. Als je net je Instagram-account hebt geopend en niet weet waar je moet beginnen, zal ik je meteen vertellen dat, zoals op elk gebied, de sleutel is om bij de basis te beginnen. Het eerste dat u moet doen om succesvol te zijn en uw Instagram-volgers te laten groeien, is door uw Instagram-profiel te genezen. Leuk vinden? Simpel, begin de biografie goed te structureren.

Instagram-biografie is die ruimte direct onder de beschrijving. De naam zegt het al, de biografie van ons Instagram-profiel spreekt over ons. Het is duidelijk dat we onszelf geen lange beschrijvingen moeten toestaan ​​(karakters zijn beperkt), maar we moeten proberen een duidelijk en onmiddellijk begrip te krijgen van wat ons profiel telt.

Ik zal je een voorbeeld geven. Als je het Instagram-account van je bar hebt geopend, kan een boeiende en boeiende biografie de tijden, openingsdagen en wat je klanten aanbiedt aangeven. Concentreer u op creativiteit en haal het meeste uit deze kaart, het is uw profielvisitekaartje! Als je de biografie al hebt gemaakt, maar je realiseert je dat je fouten hebt gemaakt en je wilt dekking zoeken, kun je deze gids van mij bekijken.

Link op Instagram
Een van de meest recente innovaties van dit fantastische sociale netwerk, dat wereldwijd wordt gewaardeerd, gevolgd en gedownload, is het kunnen plaatsen van links die rechtstreeks verwijzen naar uw producten/diensten op de Facebook-pagina, in uw e-commerce of in jouw blog. Het creëren van een onmiddellijk sociaal netwerk is zeker een van de beste vaardigheden van Instagram!

Als u externe links naar websites of blogs wilt maken, is de enige geldige optie daarom het invoegen van een link in de biografie, u kunt dit nergens anders doen. Een van de tekortkomingen van Instagram is in feite het gebrek aan beschikbaarheid voor externe links. Als u bijvoorbeeld besluit een link in een berichtbeschrijving in te voegen, is deze niet klikbaar en kunt u uw volgers niet doorverwijzen waar u maar wilt.

Als je echter meer dan 10.000 volgers hebt bereikt, kun je ook linken naar verhalen. De gebruiker kan namelijk door omhoog te swipen (omhoog te scrollen) in een van je stories direct naar je website of blog gaan.

Link in Instagram-biografie op Android
Als je wilt linken in Instagram-biografie van je Android-apparaat, volg dan de snelle en eenvoudige procedure die ik je ga laten zien. Eerst moet je de officiële Instagram-app voor Android downloaden en installeren op je smartphone. Houd er ook rekening mee dat het alleen mogelijk is om een ​​extern adres toe te voegen.

Volg deze eenvoudige stappen zorgvuldig:

Start de Instagram-app vanaf je Android-apparaat
Tik op je profielfoto in het onderste menu
Tik nu op Profiel bewerken (of klik op Bewerken als je een zakelijk account hebt)
Selecteer in het nieuwe scherm het item Site
Voer het website-adres in dat je wilt weergeven in je Instagram-profielbiografie
Tik op het vinkje om wijzigingen op te slaan
een link in Instagram-biografie invoegen

Welnu, op dit punt bent u in uw opzet geslaagd. Ga terug naar je profielscherm en controleer of de link die je hebt ingevoerd correct is. Om typefouten op de website te voorkomen, raad ik aan om verbinding te maken met de betreffende website, de URL in de adresbalk van de browser te kopiëren en in het veld Instagram-site te plakken.

Link invoegen in Instagram-biografie vanaf iPhone / iPad iOS
Als het uw doel is om uw website meer zichtbaarheid te geven door een link in de Instagram-biografie in te voegen, met behulp van een iPhone / iPad iOS-apparaat, volgt u gewoon de stappen die ik hieronder ga illustreren.

Houd je apparaat bij de hand en volg na het installeren van de Instagram-app voor iOS mijn stapsgewijze instructies:

Start de Instagram-app vanaf je iOS-apparaat
Tik op je profielfoto in het onderste menu
Tik op Profiel bewerken (of klik op Bewerken als je een zakelijk account hebt)
Selecteer in het nieuwe scherm het item Website
Voer het websiteadres in dat je in je Instagram-profiel wilt weergeven biografie
Tik op de optie Voltooien
voeg een link toe in de Instagram-biografie

Op deze manier kunt u de gemaakte wijzigingen opslaan. Nu kunt u teruggaan naar uw profielscherm en controleren of de ingevoerde link correct is. Zoals ik je al eerder heb gewaarschuwd, om typefouten op de website te voorkomen, kun je verbinding maken met de betreffende website, de URL in de adresbalk van je browser kopiëren en in het veld Instagram-site plakken.

Link invoegen in Instagram-biografie op pc / Mac
Als u een computergebruiker bent en vanaf uw pc / Mac wilt doorgaan om uw websitelink in uw Instagram-profielbiografie in te voegen, lees dan deze stappen zorgvuldig door en breng ze in praktijk. U zult merken dat het een heel eenvoudige procedure is, er is geen IT-expert nodig!

Maak verbinding met de hoofdpagina van Instagram of open de notities-app rechtstreeks vanaf uw pc, zoals ik u in een oud artikel heb uitgelegd, u kunt zich ook vanaf uw computer op Instagram abonneren met de bekende app rechtstreeks vanaf uw pc.

Nadat u bent ingelogd op uw account, volgt u deze stappen:

Klik op uw profielfoto in de rechterbovenhoek
Kies in het menu dat wordt geopend de optie Instellingen
Selecteer het item Profiel bewerken
Klik nu op de optie Site
In het veld Site, voeg de gewenste link in
Klik nu op Link invoegen in het instagram verzenden
bio van Praça

Op dit punt heb je de zojuist aangebrachte wijzigingen opgeslagen en verschijnt je websitelink in de biografie van je Instagram-profiel.

Conclusies
Zoals je misschien hebt begrepen, is het invoegen van links in Instagram-biografie helemaal niet ingewikkeld tijdens het lezen van deze gids. Ik weet zeker dat je na het goed lezen en toepassen van mijn tips je volgers naar je blog of website kunt leiden.

Zoals ik je al heb uitgelegd, kan Instagram een ​​geldige manier zijn om reclame te maken voor je diensten, wat je bedrijf aanbiedt of gewoon te zeggen wat je graag doet. Als je een reis- of culinaire blog hebt en je wilt dat je Instagram-volgers kunnen lezen wat je dagelijks schrijft, voeg dan gewoon je bloglink toe aan je Instagram-profielbiografie.

Ik hoop dat ik je heb geholpen met dit artikel. Aarzel niet om mij te contacteren voor al je vragen, ik help je graag verder!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *