Kik voor pc | WINDOWS EN MAC | VOLLEDIGE GIDS

Ben je een Kik Messenger-gebruiker en wil je het op je Windows of Mac installeren? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kik is een van de meest populaire berichten-apps. Mensen van alle leeftijden gebruiken het om contact te maken met hun vrienden. Als je Kik voor pc (Windows / Mac) wilt gebruiken, dan is dit artikel het beste voor jou. In dit artikel gaan we de complete gids delen voor het installeren van Kik Messenger op pc voor Windows en Mac. Lees daarom het artikel door en installeer Kik op je computer.

Hoe Kik Messenger te gebruiken op Windows / Mac

 

Kik Messenger is een geweldige instant messaging-app voor Android. De app vereist een actieve internetverbinding. U kunt tekstberichten, afbeeldingen, video’s, webpagina’s, enz. naar elke andere Kik-gebruiker sturen. U kunt uw vrienden zoeken op hun contactnummer, Kik-codes scannen of ook op hun gebruikersnaam. Kik Messenger lijkt erg op WhatsApp. Maar de geavanceerde functies van deze app maken het een unieke berichten-app.

Lees ook:   Download Shareit voor pc volledige versie gratis

Hoe Kik Messenger op een Windows-pc te gebruiken?

 

1. Installeer Kik Messenger op een pc met de Bluestacks-emulator

 

Een van de gemakkelijkste methoden om Kik Messenger op pc / laptop te installeren, is door een emulator te gebruiken. Er zijn zoveel emulators die je op internet kunt vinden. Wij gebruiken BlueStacks Bemulator. (aanbevolen) in deze methode. U kunt andere emulators gebruiken, zoals Genymotion, Android, enz.

 1. Allereerst  Download BlueStacks emulator voor Windows  op je pc als je het niet hebt.
 2. Installeer en open het vervolgens.
 3. Als u klaar bent, klikt u op de zoekbalk. En zoek Kik.
 4. Selecteer vervolgens de Kik-app vanaf daar.
 5. En klik vervolgens op de installatieoptie om de Kik-app op uw computer te installeren.
 6. Zodra het installatieproces is voltooid, kun je Kik Messenger op je computer gebruiken vanaf de Bluestacks-homepage.

2. Gebruik Kik Messenger op pc met Chrome-extensie

 

Als u geen software op uw pc wilt downloaden, is deze methode het beste voor u. U kunt Kik Messenger eenvoudig gebruiken op pc / laptop met de Kik Messenger Chrome-extensie. Volg de gegeven instructies om Kik Messenger Chrome Extension toe te voegen aan uw pc.

 1. Open allereerst de Chrome-browser vanaf uw pc / laptop.
 2. Ga vervolgens naar de  Chrome Web Store-  advertentiezoekopdracht voor Kik Messenger. En klik vervolgens op de optie Toevoegen aan Chrome om Kik Messenger Chrome-extensie toe te voegen.
 3. Klik daarna op Extensie toevoegen in het pop-upvenster.
 4. Nu kunt u Kik Messenger op uw pc gebruiken met de Kik Messenger Chrome-extensie.

Lees ook:   KineMaster voor pc en Mac – Windows 7, 8, 10 – Gratis download

 

Hoe Kik Messenger op Mac te gebruiken?

 

1. Installeer Kik Messenger op Mac met BlueStacks-emulator

 

Kik Messenger installeren op een Mac is niet moeilijk. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is een eenvoudige tutorial. Je kunt Kik Messenger gemakkelijk op Mac gebruiken met de BlueStacks-emulator. Er zijn zoveel emulators die je op internet kunt vinden. U kunt elk van hen kiezen volgens uw keuze.

 1. Allereerst  Download BlueStacks emulator voor Mac  op je Mac.
 2. Je hebt een Google-account nodig om toegang te krijgen tot de Play Store.
 3. Open vervolgens de BlueStacks-emulator.
 4. Ga nu naar de zoekbalk en zoek naar Kik.
 5. Selecteer daarna de Kik Messenger vanaf daar. En klik vervolgens op Installeren. Voeg uw Google-account toe als u daarom wordt gevraagd.
 6. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u Kik Messenger op uw Mac gebruiken vanaf de startpagina van de BlueStacks-emulator.

2. Hoe Kik Messenger te gebruiken zonder BlueStacks op Mac

 

Je kunt Kik Messenger op Mac gebruiken met Kik Messenger Chrom Extension. Met deze methode voeg je geen extra software toe aan je Mac. Het enige wat u hoeft te doen is  Kik Messenger Chrome Extension toevoegen  aan uw Chrome-browser en Kik op Mac gaan gebruiken. De procedure is hetzelfde als hierboven beschreven voor Windows.

Uitspraak definitief

 

Hier leest u hoe u Kik op uw pc of laptop installeert en gebruikt. Met behulp van dit artikel kunt u zowel Kik Messenger voor Windows als voor Mac installeren. Ik hoop dat dit artikel je helpt. Als je het artikel leuk vond, deel het dan met je vrienden. Zodat ze je ook op Kik Messenger op pc kunnen bereiken. Tot slot bedankt voor uw bezoek. Blijf bezoeken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *