|

Je Zoom Events-ticket en restitutiebeleid annuleren

Het is mogelijk om uw tickets voor gratis evenementen op elk moment voor aanvang van het evenement te annuleren als u dat wenst.

als jij zijn aan het annuleren uw ticket ten minste een uur voor de starttijd van een betaald evenement, heeft u recht op een volledige terugbetaling als u annuleren uw ticket voor de aanvangstijd van het evenement. Wanneer je je inschrijving annuleert buiten de annuleringsperiode, is het aan de organisator van het evenement om te beslissen of het restitutieverzoek wordt goedgekeurd.

Dit artikel behandelt:

 • Hoe de registratie onmiddellijk na aankoop van een ticket te annuleren

 • Hoe u uw ticket kunt annuleren

 • Hoe u een terugbetaling kunt aanvragen na de uiterste annuleringstijd

 • Hoe ticketaankopen worden terugbetaald

 • Gedeeltelijk restitutiebeleid

Vereisten voor annuleren een Zoom Events-ticket

 • Zoom desktop-client:

  • Ramen: 5.8.6 of hoger

  • macOS: 5.8.6 of hoger

 • Zoom mobiele client

 • Basis gebruiker

Opmerking: Om ervoor te zorgen dat deelnemers kunnen profiteren van de nieuwste Zoom Events en Webinar-functies, raden we ten zeerste aan beveel de aanwezigen aan hun Zoom-desktopclient of mobiele applicatie updaten naar de nieuwste versie.

Hoe u uw ticket direct na aankoop van een ticket kunt annuleren

Opmerking: Als de gastheer annuleringen voor het evenement accepteert, verschijnt de optie om een ​​ticket te annuleren op de aankooppagina.

Meteen na aankoop van een ticket kun je je registratie annuleren door de volgende stappen te volgen:

 1. Klik op Tickets bekijken wanneer u de bevestigingspagina van uw betaling bereikt.

 2. U kunt uw bestelling annuleren door op de knop Bestelling annuleren aan de linkerkant van de pagina te klikken.

 3. U kunt uw opzegging bevestigen door op Ja te klikken, Annuleer bestelling.

 4. Alsjeblieft Klik op de OK-knop.

Hoe u uw ticket kunt annuleren

Opmerking: Als de gastheer van het evenement annuleringen voor het evenement accepteert, kun je een ticket annuleren. Het is de beslissing van de host om een ​​annuleringsverzoek te accepteren of te weigeren als hij/zij geen annuleringsbeleid voor tickets heeft voor de eontluchten of als een annulering van een ticket vindt plaats buiten de toegestane annuleringsperiode en de host heeft een dergelijk beleid niet geïmplementeerd. Een annuleringsverzoek hoeft niet te worden goedgekeurd door de gastheer om het evenement door te laten gaan gaan vooruit. In het geval van eenmalige/serie-evenementen heeft de gastheer het recht om de bestelling te annuleren.

In het onwaarschijnlijke geval dat de gastheer besluit om de betaalde evenementen, waarvoor al kaartverkoop is, te annuleren, ontvangt de bezoeker een volledige terugbetaling van de ticketprijs.

Het is mogelijk voor de gastheer van een evenementenreeks om enkele evenementen te annuleren als er een paar zijn die kaartverkoop hebben. Zoom Events biedt de mogelijkheid tot gedeeltelijke restitutie voor losse sessies en evenementenreeksen als onderdeel van de terugbetalingsfunctionaliteit. Een verzoek om gedeeltelijke restitutie van bezoekers kan nu worden geaccepteerd door organisatoren van evenementen. Er wordt een gedeeltelijke terugbetaling verleend als enkele voorvallen van een reeks evenementen worden geannuleerd en sommige van die voorvallen worden opgenomen in de reeks evenementen. Annuleringen en terugbetalingen van tickets zijn mogelijk op orderniveau.

Er is ook de mogelijkheid dat deelnemers een volledige terugbetaling ontvangen als de gastheer hun annulering goedkeurt verzoek, welke kan gebeuren binnen 1 uur na aanvang van het evenement tot 14 dagen na afloop van het evenement. Het is aan de gastheer om restituties te verlenen buiten de annuleringsvoorwaarden om. In de gebruiksvoorwaarden van Zoom Events staat specifiek dat er na 14 dagen na afloop van het evenement geen restitutie meer wordt verleend voor de evenement, als terugbetalingen zijn niet meer toegestaan ​​nadat er 14 dagen zijn verstreken sinds het evenement geëindigd.

Opmerking: Afhankelijk van de koers waartegen de wisselkoers stond op het moment dat u de aankoop deed, en het bedrag dat u gewenst om de restitutie terug te krijgen, kan uw restitutie meer of minder zijn dan wat u oorspronkelijk voor het ticket heeft betaald als u in vreemde valuta heeft betaald.

Annuleer uw inschrijving

 1. Zoom Events is toegankelijk door in te loggen.

 2. U vindt de knop Tickets in de rechterbovenhoek van het scherm.

 3. Als je een ticket voor een bepaald evenement wilt annuleren, kun je Bekijk bestelling selecteren naast dat evenement in de lijst met je geregistreerde evenementen.

 4. Als je je bestelling wilt annuleren, volg dan deze stappen:

  • De knop Bestelling annuleren bevindt zich aan de linkerkant van het scherm. Klik op deze knop als u de volledige registratie wilt annuleren.

  • Op de pagina met bestelgegevens heb je de mogelijkheid om een ​​ticket voor een hele serie te annuleren door op Annuleer ticket te klikken. U kunt dan Volledige serie selecteren in het vervolgkeuzemenu.

  • Op de pagina met bestelgegevens kunt u klikken op Annuleer ticket als u specifieke gebeurtenissen van een ticket uit een hele serie wilt annuleren (op ticketniveau).

   1. Het aantal keren moet worden geselecteerd.
    Er zal een pop-upvenster verschijnen wanneer u op de optie Ticket for Occurrence(s) in een Event Series klikt.

   2. Zorg ervoor dat u in het gedeelte Selecteer voorval(en) van het pop-upvenster de datums invoert van de gebeurtenissen die u wilt annuleren.

  • Het is mogelijk om afzonderlijke tickets voor voorvallen van evenementen (drop-in tickets) te annuleren door hun specifieke ticket op de pagina met bestelgegevens te zoeken en vervolgens op Annuleer ticket te klikken naast het ticket dat je wilt annuleren.

   Opmerking: Dit heeft alleen invloed op de ticket voor een specifieke gebeurtenis geselecteerd; de rest van de bestelling blijft gewoon werken.

 5. Als u een verificatiedialoogvenster ontvangt, klikt u op de knop Ja, Ticket annuleren om te bevestigen dat u het ticket wilt annuleren.

Tijdens de periode van het annuleringsbeleid mogen deelnemers een terugbetaling aanvragen bij de gastheer als ze hun registratie willen annuleren. De gastheer heeft de zool discretie om te beslissen of tickets buiten het annuleringsbeleid om worden terugbetaald. Het is niet langer mogelijk om terugbetalingen voor een evenement aan te vragen of te initiëren nadat er 14 dagen zijn verstreken sinds het evenement is geëindigd.

Opmerking: Je kunt je bestelling(en) nog steeds annuleren als sommige tickets door de gastheer ongeldig worden verklaard nadat je je bestelling(en) hebt geplaatst.

Hoe u een terugbetaling kunt aanvragen na de uiterste annuleringstijd

Enkele sessie en Conferentie evenementen

 1. Doe mee met Zoom Events door in te loggen naar binnen jouw rekening.

 2. U vindt de knop Tickets in de rechterbovenhoek van het scherm.

 3. Als je een terugbetaling wilt aanvragen voor een geregistreerd evenement, moet je op de knop Bestelling bekijken hiernaast klikken evenement binnen uw lijst met geregistreerde evenementen.

 4. Als u een terugbetaling wilt aanvragen, kunt u dit doen op de pagina met bestelgegevens.
  Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd een terugbetaling aan te vragen voor ______ ticket.

 5. Voer uw reden voor restitutieverzoek in in het pop-upvenster dat verschijnt.

 6. Klik op de knop Verzoek verzenden om uw verzoek te verzenden.

Evenementen serie

 1. Zoom Events is toegankelijk door in te loggen.

 2. U vindt de knop Tickets in de rechterbovenhoek van het scherm.

 3. Als je een terugbetaling wilt aanvragen voor een geregistreerd evenement, moet je op de knop Bestelling bekijken hiernaast klikken evenement binnen uw lijst met geregistreerde evenementen.

 4. Als u een terugbetaling wilt aanvragen, klikt u op de knop Restitutie aanvragen op de pagina met bestelgegevens.

 5. Het is aan jou of je een terugbetaling wilt voor de Gehele serie of voor het aantal voorvallen.
  Er verschijnt een pop-upvenster waarin staat dat je een terugbetaling kunt aanvragen voor je hele serieticket.

 6. Voer de reden voor uw terugbetalingsverzoek in het pop-upvenster dat verschijnt in.

  Opmerking: Als je de optie hebt geselecteerd om te annuleren en een terugbetaling te krijgen voor # Gebeurtenissen, klik je op het vervolgkeuzemenu aan de rechterkant van de pagina en selecteer je de datums van de gebeurtenissen die je wilt annuleren.

 7. Klik op de knop Verzoek verzenden om uw verzoek te verzenden.

De status van uw ticket verandert zodra het restitutieproces is voltooid nadat u een restitutieverzoek heeft ingediend.

Hoe ticketaankopen worden terugbetaald

Het restitutieverzoek wordt goedgekeurd zodra u (de koper) een restitutieverzoek heeft ingediend en het ticket wordt ongeldig zodra het restitutieverzoek is goedgekeurd.

In het geval dat je voor je evenement hebt betaald met een creditcard of betaalpas die is uitgegeven in dezelfde valuta als waarmee je de kaart hebt geopend/geregistreerd en een terugbetaling hebt aangevraagd voor hetzelfde bedrag, ongeacht de valuta waarin de organisator de tickets in rekening brengt, krijgt hetzelfde bedrag terug, ongeacht of uw verzoek wordt geaccepteerd of niet.

Het volgende voorbeeld illustreert wat er zou gebeuren als u een in USD uitgegeven creditcard had en een kaartje van $ 10,00 USD kocht. Wanneer een restitutieverzoek wordt goedgekeurd, krijgt u altijd het exacte bedrag terug dat u aan de product, in dit geval zou $ 10,00 USD zijn als u een terugbetaling had aangevraagd.

Opmerking: Afhankelijk van de koers waartegen de wisselkoers stond op het moment dat u de aankoop deed, en het bedrag dat u gewenst om de restitutie terug te krijgen, kan uw restitutie meer of minder zijn dan wat u oorspronkelijk voor het ticket heeft betaald als u in een vreemde valuta heeft betaald toen u de aankoop deed.

Gedeeltelijk restitutiebeleid

Opmerking: Op dit moment zijn gedeeltelijke terugbetalingen alleen beschikbaar voor afzonderlijke evenementen/evenementreeksen, en niet voor reeksen evenementen.

Er zijn verschillende restitutiepolissen die kunnen worden geïmplementeerd, waaronder een volledige restitutiepolis en een gedeeltelijke restitutiepolis, die ook kan worden geïmplementeerd om een ​​restitutiemogelijkheid te bieden voor verschillende scenario’s. Afhankelijk van het evenement en het tickettype kan de gastheer het beleid voor gedeeltelijke restitutie configureren voor dat evenement en dat tickettype. Een gastheer heeft het recht om enkele voorvallen van een hele reeks evenementen te annuleren als er een grote vraag naar tickets is. Op basis van de gevallen die aan de gastheer zijn voorgelegd, kan een terugbetaling van 50% worden gestart.

Het is mogelijk om annuleren enkele van de kaartjes van een enkele gebeurtenisbestelling, in plaats van de hele bestelling. Een enkel evenement kan ook op elk moment worden geannuleerd voor sommige voorvallen van de hele reeks voor een enkel evenement dat moet worden geannuleerd.

Telkens wanneer de organisator een of meer evenementen in een evenementenreeks annuleert, worden de kosten van de terugbetaalde tickets automatisch bijgeschreven op de account van de gebruiker zodra de annulering door de gastheer wordt gedaan.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts