Is groene thee goed voor gewichtsverlies?

De industrie voor gewichtsverlies is booming en wint wereldwijd aan populariteit.

Doneer elk jaar miljarden dollars voor afslankproducten, mm-hoofden en fitnessapparaten.

Het is een feit dat afvallen voor veel mensen moeilijk is, en het nemen van de eerste stap kan een plan voor gewichtsverlies maken of breken.

Pogingen om af te vallen of inspanningen om af te vallen werken voor de meeste mensen niet goed, wat betekent dat de verantwoordelijkheid bij het individu ligt en zich aan het werkplan houdt.

Hoewel actief blijven, gewichtheffen en een dieet volgen belangrijk zijn voor gezond gewichtsverlies, en gewichtsverlies wordt aanbevolen, is het een goed idee om alle manieren te onderzoeken die helpen bij het bevorderen van gewichtsverlies.

Hier zijn enkele tips die door wetenschappelijk onderzoek worden ondersteund en die verklaren waarom groene thee nuttig kan zijn en elk programma voor gewichtsverlies kan helpen.

Overweeg een van de volgende ideeën als aanvulling op uw gezonde levensstijl en plan voor gewichtsverlies om de resultaten te verbeteren en de vruchten te plukken!

 

 

 

De voordelen van groene thee voor effectief gewichtsverlies

 

Groene thee is een van de meest geconsumeerde dranken ter wereld en veel culturen gebruiken het als dagelijkse zorg voor de algehele gezondheid.

Thee is rijk aan antioxidanten en gezondheidsstoffen, waaronder polyfenolen, die u kunnen helpen een gezond lichaam te behouden. (2)

Polyfenolen zijn een sterke stof die de gezondheid beschermt en wordt aangeprezen als de meest effectieve preventie van lichamelijke ziekten. Dit is goed nieuws voor diegenen die proberen af ​​te vallen. (3)

 

 

 

Verhoog gezondheid en energie

 

Gezien het hoge gehalte aan antioxidanten in groene thee, reageert het menselijk lichaam meestal door zich verfrist en energiek te voelen.

De antioxidanten en polyfenolen in een kopje groene thee kunnen het lichaam helpen schadelijke verontreinigende stoffen te verwijderen, wat erg nuttig is voor uw algehele energieniveau.

Naarmate het lichaam effectiever en gezonder aanvoelt, zal de energie toenemen, wat betekent dat u eerder wilt gaan joggen of naar de sportschool wilt gaan.

Naast natuurlijke energie bevat groene thee ook een gezonde hoeveelheid cafeïne, waarvan bekend is dat het de stofwisseling bevordert. (4)

Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat het consumeren van verse groene thee een natuurlijk voorkomende cafeïne bevat die gunstig is voor het verliezen van een geschikte hoeveelheid gewicht (ongeveer 3 pond of meer in een bepaalde tijd). (5, 6, 7)

Hoewel drie pond niet veel is, is een matige hoeveelheid gewicht voldoende om een ​​gezonde voeding en een gezonde levensstijl te motiveren en te ondersteunen.

Aanbevelingen voor gezond gewichtsverlies zijn onder meer één tot twee pond per week aankomen en ongeveer vier tot acht pond per maand verliezen. (8)

Als dit programma wordt uitgebreid tot het hele jaar, komt het overeen met 48-96 pond lichaamsgewicht.

Allereerst is het indrukwekkend. Als groene thee wordt toegevoegd aan dit plan voor gewichtsverlies, zal de hoeveelheid verlies tussen de 84 en 132 pond zijn.

Voor veel mensen is dit een enorme hoeveelheid gewicht om in een jaar te verliezen, en het gebruik van groene thee kan dit proces echt versnellen.

 

 

 

Catechine

 

Catechine is een fenol of antioxidant die verantwoordelijk is voor de bescherming van het menselijk lichaam tegen schadelijke schade. (9)

Bovendien toont onderzoek aan dat het consumeren van bijna 600 mg catechinen (de hoeveelheid die gewoonlijk in groene thee wordt aangetroffen) de tailleomtrek kan helpen verminderen en de effecten van diabetes kan verminderen. (10)

Veel mensen die proberen af ​​te vallen, willen een kleinere taille. Een van de beste effecten van het drinken van groene thee is het verminderen van buikvet.

Buikvet is slecht voor je gezondheid, dit is het vet dat veel mensen hopen te verminderen door middel van afslankprogramma’s.

 

 

 

Stofwisseling bevorderende verbindingen

 

Je hebt misschien al eerder over verschillende producten gehoord, maar als het regelmatig wordt geconsumeerd, kan groene thee de stofwisseling juist verhogen. (11)

De stofwisseling van het lichaam neemt toe met de stof EGCG. (12)

Overweeg om minstens één drankje per dag te drinken om u te helpen af ​​te vallen en een gezonder leven te ontdekken.

 

 

 

Gehakt vet

 

Gewichtsverlies is het meest effectief wanneer lichaamsvet is uitgeput.

Het drinken van groene thee kan zelfs helpen om lichaamsvet te verminderen en al het voedsel slank te maken.

De verbinding EGCG bevordert de stofwisseling en speelt een dubbele rol.

De tweede belangrijke functie is om vet uit het lichaam te mobiliseren om vet te verwijderen, wat betekent dat het lichaam eigenlijk vet aan het versnipperen is door de consumptie van groene thee. (13)

Bovendien is de verbinding in groene thee essentieel om de afgifte van noradrenaline te voorkomen, een hormoon dat bloedsuikerspiegel in het lichaam afgeeft en gewichtstoename bevordert.

 

 

 

ten slotte

 

Groene thee is een van de gezondste dranken die er zijn.

Het is van nature rijk aan antioxidanten en een van de beste functies is om vetverbranding te bevorderen, de stofwisseling te verhogen en het gewicht te verminderen.

Naast de grote voordelen van groene thee, kan het ook de gewichtsbeheersing bevorderen door te hydrateren en ongezonde keuzes te voorkomen.

Calorierijke frisdranken zijn populair bij veel mensen, maar de keerzijde van deze opties is dat ze gewichtstoename kunnen veroorzaken en zelfs tot diabetes kunnen leiden.

Ongezoete groene thee kan ongezonde opties zoals frisdrank helpen vermijden.

  • Overweeg een gezonde levensstijl aan te nemen en een even gezonde manier om af te vallen.
  • Streeft ernaar om één tot twee pond lichaamsgewicht per week te verliezen, met als doel af te vallen. Overweeg om elke dag groene thee te drinken om u te helpen en af ​​te vallen.
  • Afvallen is een reis en mag niet van de ene op de andere dag gebeuren, wat betekent dat u de procedure na een maand moet evalueren. Met behulp van groene thee kan het lichaam in een bepaalde periode nog eens drie kilo afvallen, wat verbazingwekkend is als je vier tot acht kilo per maand bent afgevallen door alleen een dieet en lichaamsbeweging.
  • Let op de dagelijkse inname van te weinig calorieën. Als u uw lichaam uithongert, vermindert uw metabolisme, wat al uw harde werk zal compenseren.
  • Regelmatig groene thee drinken helpt om water aan te vullen, waardoor de hongerhormonen gedurende de dag worden gereguleerd.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *