|

iPad ZDM Veelgestelde vragen (FAQ) in zoom-app

Hoe schrijf je iPads in met Apple Business Manager (ABM)?

De openbare sleutel kan worden gedownload van het Zoom-webportaal en vervolgens worden geüpload naar ABM als onderdeel van het proces voor het maken van een nieuw MDM-server. Het servertoken moet worden gedownload van ABM en vervolgens worden geüpload naar Zoom Rooms MDM met behulp van de Zoom-webportal. Zodra uw apparaat is toegewezen aan de nieuw MDM-server die u in ABM hebt kunnen maken, moet u terugkeren naar ABM en deze toevoegen aan de nieuw server. Bekijk indien nodig de instructies in meer detail.

Kan ik mijn iPad nog steeds inschrijven met Apple Business Manager (ABM) als mijn iPad niet bij Apple of een geautoriseerde wederverkoper is gekocht?

Er was een tijd dat het Device Enrollment Program (DEP) van Apple de enige manier was waarop gebruikers hun apparaten konden inschrijven naar binnen een MDM-service. Als een iPad niet is gekocht met een Apple Business-account en een Apple Business manageraccount (ABM) en vervolgens het gebruiker niet in staat zal zijn gebruik het product. Deze gebruikers zouden zoveel mogelijk alleen Apple Configurator 2 moeten gebruiken om apparaten met iOS 11+ aan ABM toe te voegen.

Moet mijn iPad nieuw zijn om te kunnen worden ingeschreven bij Zoom Rooms MDM?

Als u kiest voor de individuele inschrijvingsoptie, kunt u gebruikte iPads gemakkelijk inschrijven. Als extra functie kan Apple Business Manager worden gebruikt om iOS11+-apparaten die compatibel zijn met iOS11 toe te voegen aan Apple Configurator 2.

Hoe maak je de toewijzing van een iPad aan Zoom Rooms MDM ongedaan? (Apple-bedrijfsmanager)

Met Apple Business Manager is het mogelijk om de toewijzing van een apparaat dat is ingeschreven met ABM ongedaan te maken door naar de detailpagina van het apparaat te gaan. Kies Apparaattoewijzingen > Kies het apparaat waarvan u de toewijzing ongedaan wilt maken. Kies daarna Acties > Toewijzen ongedaan maken. Wanneer een apparaat wordt vrijgegeven uit Apple Business Manager, kan de gebruiker het apparaat in de toekomst mogelijk niet meer toevoegen. Om het apparaat van de ABM-server te kunnen verwijderen, moet de toewijzing van het apparaat aan de ABM-server ongedaan worden gemaakt. Het apparaat kan desgewenst weer via ABM worden aangemeld, of desgewenst als normale iPad worden gebruikt.

Hoe verwijder je een iPad uit Zoom Rooms MDM? (Individueel)

Het is noodzakelijk om het profiel op de iPad te verwijderen om een ​​individueel ingeschreven iPad te verwijderen. In de iPad-instellingen is er een Zoom Rooms MDM-tabblad onder Algemeen > Profielen en apparaatbeheer. Dit kan door gaan naar Zoom Rooms MDM > Beheer verwijderen. In dit geval kun je de iPad niet meer beheren via Zoom Rooms MDM, omdat deze wordt verwijderd uit Zoom Rooms MDM. Als je dat wilt opnieuw inschrijven de iPad of gebruik het zoals het normaal is, dat kan.

Hoe configureer ik Zoom Rooms MDM-functies nadat ik het apparaat heb ingeschreven?

Zoom Op het tabblad Kamers op uw Zoom-webportaal kunt u de functies van uw Zoom-kamer configureren.

Hoeveel kost Zoom Rooms MDM?

Bij een Zoom Rooms abonnement is Zoom Rooms MDM inbegrepen voor geen extra kosten, dus je hoeft er niet apart voor te betalen.

Wat kan ik poging als mijn Zoom Rooms-app niet automatisch wordt gedownload na succesvolle inschrijving?

Het is mogelijk om het profiel rechtstreeks van uw iPad te verwijderen in de Instellingen als u het apparaat afzonderlijk uit de doos hebt geïnstalleerd. Zodra het profiel is verwijderd, kunt u de QR-code opnieuw scannen of de toegangscode opnieuw invoeren. De Zoom Rooms-app moet worden gedownload zodra het profiel is geïnstalleerd.

Wat kan ik poging als ik mijn apparaat niet in de vervolgkeuzelijst zie wanneer ik dit probeer Toewijzen een kamer?

Als het serienummer van uw apparaat niet kan worden handmatig ingevoerd, probeer het handmatig in te voeren. Als alternatief zou ik willen voorstellen om contact op te nemen met het ondersteuningsteam om te controleren of het apparaat niet al aan een andere kamer is toegewezen als dit niet werkt.

Similar Posts