|

Inzicht in de rol van organisator van evenementen in expo in zoom

Het Zoom Events-product bevat een functie genaamd Expo, waarmee organisatoren van evenementen een virtuele tentoonstelling kunnen opzetten waarmee ze contact kunnen maken met andere exposanten en stands om te voorzien bezoekers met een beter begrip van de producten en diensten die door deze leveranciers worden aangeboden. Er is een 1:1 chatfunctie die netwerken mogelijk maakt tussen eventuele deelnemers op de Expo-vloer, maar ook in de stands, tijdens het evenement.

Dit artikel behandelt:

Evenement organisator veelgestelde vragen over expo

Kan expo worden ingeschakeld voor enkele/serie-evenementen?

Het is niet. Er is momenteel slechts één evenementtype beschikbaar voor expo’s, en dat is het evenementtype conferentie.

Kan een mederedacteur instellen en expo configureren?

Zolang de organisator van het evenement de rol van mederedacteur toestemming geeft om wijzigingen aan te brengen in het tabblad Expo, kunnen ze het tabblad Expo instellen, configureren en bewerken, zolang ze toestemming krijgen van de organisator van het evenement.

Waar vind ik de expo functie om het in te schakelen voor mijn evenement?

Bij het maken van een evenement is er een tabblad met de naam Expo in de stroom voor het maken van evenementen. U hebt toegang tot dat tabblad en selecteert u Stel expo-datums en -tijden in scherm dan stel de datum en tijden voor uw expo, en dan klik op de Create Expo-knop onderaan het scherm.

Kunnen de data/tijden van de expo verder reiken dan de begin- en einddatum en -tijden van het evenement?

Het is niet. Er moet een match zijn tussen de expo data en tijden van operatie en de start-/einddata en -tijden van het evenement. Om een ​​campagne zowel voor als na het evenement te kunnen starten en beëindigen, kan de campagne niet voor het evenement beginnen.

Welke soorten cabines worden ondersteund in expo?

Het is belangrijk noteren die expo ondersteunt twee verschillende soorten cabines. Deze stands kunnen worden gesponsord door een bedrijf of niet gesponsord door een bedrijf. Een stand kan gesponsord zijn, of een niet-gesponsorde stand, of een combinatie van beide.

Heb ik sponsors nodig om expo te gebruiken?

Het is niet. Er is geen reden waarom je geen expo zou kunnen hebben zonder sponsors. Een niet-gesponsorde expo kan worden gecreëerd als niet alle stands worden gesponsord.

Hoeveel hokjes zullen expo steun?

Momenteel is er een limiet van 300 niet-gesponsorde stands die kunnen worden weergegeven op de Expo voor niet-gesponsorde evenementen.

Gastheren kunnen maximaal 100 gesponsorde stands aan hun expo toevoegen als onderdeel van het programma voor gesponsorde stands. We vragen u rekening te houden met de omvang van de expo en de duur van de expo zo openen dat alle aanwezigen ruimschoots de gelegenheid hebben om door de stands te bladeren en met de exposanten te communiceren.

Kunnen sponsors hun eigen stands opzetten en configureren?

Nee, dat doe ik niet. De organisator van het evenement is de enige persoon die op dit moment gesponsorde stands kan opzetten, configureren en bewerken.

Kan ik mijn eigen sponsorniveaus maken?

Het is niet. Zoom Events biedt organisatoren van evenementen de mogelijkheid om hun eigen sponsorniveaus aan te passen aan hun individuele behoeften. De drie standaardniveaus van het evenement kunnen door de organisatoren van het evenement worden hernoemd. Platinum-sponsorniveaus, Gold-sponsorniveaus en Silver-sponsorniveaus zijn standaard beschikbaar op de website.

Kan ik mijn eigen expo-vloerindeling maken?

Het is niet. In onze huidige versie bieden we twee vooraf gedefinieerde vloersjablonen waaruit u kunt kiezen selecteer uit, evenals basisconfiguratie-opties.

Er zijn twee vooraf gedefinieerde sjablonen, gesegmenteerd en gemengd, die kunnen worden gebruikt. In principe is Segmented georganiseerd op basis van het type stand (gesponsorde of niet-gesponsorde standen), terwijl Mixed een mix is ​​van zowel sponsors als niet-sponsors op de vloer om een ​​naadloze ervaring te creëren. Als standaard, de lay-out is gesegmenteerd.

Kan ik de beursvloer personaliseren met mijn event branding/logo?

Het is niet mogelijk om uw evenementlogo of branding te gebruiken in de welkomstruimte en andere delen van de Expo-vloer.

Kan ik wijzigingen aanbrengen in een onderdeel van expo zodra het evenement is gepubliceerd?

Ja, ik ben het ermee eens. Er is nog steeds de mogelijkheid om het evenement te bewerken nadat het is gepubliceerd, zelfs als het evenement al is gepubliceerd. Het is mogelijk om expo bewerken de dag van, wanneer het evenement is begonnen of voordat het begint.

Als u echter wijzigingen aanbrengt in een stand nadat de expo is geopend (u schakelt bijvoorbeeld een stand uit of maakt toevoegingen of weglatingen van ruimtes), is het mogelijk dat u deze niet meer kunt zien in de deelnemerslobby, tenzij u de lobby vernieuwt of vertrekken en dan weer meedoen.

Opmerking: Voor het eerst kunt u het Expo-pictogram niet zien in de conferentielobby als u niet voor de eerste keer op de knop Evenement publiceren klikt. De wijzigingen die je in de expo hebt aangebracht nadat deze is gepubliceerd, worden niet weergegeven als je het evenement hebt gewijzigd zonder op Evenement opnieuw publiceren te klikken nadat het is gepubliceerd.

Waar voeg ik sponsors voor toe expo?

Het is eerst noodzakelijk om ervoor te zorgen dat sponsoring en/of vertegenwoordigers van sponsors zijn toegevoegd aan het tabblad Sponsors van de stroom voor het maken van evenementen voor het conferentie-evenement. Wanneer u op het tabblad Stands klikt, kunt u gesponsorde stands toevoegen.

Wanneer de host nog een sponsor aan de lijst wil toevoegen, kan hij of zij teruggaan naar het tabblad Sponsors en dit doen. Tijdens het evenement kan de gastheer een stand creëren door te klikken Toevoegen Stand onderaan het tabblad wanneer ze zich op het tabblad Stands bevinden. In het gedeelte Sponsors van de interface kunnen gebruikers gesponsorde stands toevoegen door op de knop Sponsors te klikken. Naast de sponsors die eerder niet geselecteerd waren voor expo, de gastheer zal ook alles kunnen zien nieuw sponsoren die zijn gemaakt.

Hoeveel stand-/sponsorvertegenwoordigers kan ik hebben? Waar voeg ik ze toe?

Naast het aantal sponsors dat aan één evenement kan worden toegevoegd, is er een maximum aantal sponsorvertegenwoordigers per evenement ook sponsoren een maximum aantal sponsoren per evenement. Er zijn representatieve sponsoren te vinden in het tabblad Sponsors (onder hun specifieke sponsor). Er is een limiet van 100 sponsors per gastheer en een maximum van 20 sponsorvertegenwoordigers per sponsorniveau (platina, goud en zilver).

Er is geen limiet aan het aantal standvertegenwoordigers dat dienst kan doen voor niet-gesponsorde stands. Op het tabblad Expo vindt u een tabblad voor de standvertegenwoordigers van elke niet-gesponsorde stand.

Mag ik meedoen met de expo verdieping voordat het begint?

Ja natuurlijk. U mag de expo betreden vóór de starttijd en -datum van het evenement wanneer u deelneemt aan de lobby als evenementorganisator, sponsor, sponsorvertegenwoordiger, standhouder of standvertegenwoordiger. Hierdoor bent u in staat om uw standruimtes in te richten en in te richten voor de aanwezigen mogen naar binnen voordat u de deuren opent.

Kan ik expo 1:1 chat uitschakelen?

Op het tabblad Event Controls (configuratiescherm) vindt u een instelling waarmee u expo 1:1-chat kunt inschakelen. Deze instelling is toegankelijk door de evenementenorganisator. Raadpleeg dit ondersteuningsartikel voor meer informatie over het uitschakelen van de 1:1-chatfunctie in Expo.

Kan ik uitschakelen expo tijdens het evenement?

Ja, ik ben het ermee eens. Als u de organisator van het evenement bent, kunt u de expo uitschakelen door deze stappen te volgen:

  1. In de stroom van het maken van een conferentiegebeurtenis, opent u het tabblad Expo.

  2. Het tabblad Expo Details bevindt zich in het linkerdeelvenster van Expo Builder.

  3. U kunt de tijden bewerken door klikken op Bewerken Keer.
    In dit venster kunt u de datums en tijden bewerken.

  4. U moet klikken op Expo uitschakelen in het venster Datums en tijden bewerken.

  5. Klik op de knop Expo uitschakelen in het verificatiedialoogvenster om te bevestigen dat u Expo wilt uitschakelen.

Zo lang als het expo-pictogram is nog steeds zichtbaar tijdens het evenement blijft het daar zolang de lobby niet wordt vernieuwd. Het Expo-pictogram is niet zichtbaar voor degenen die meedoen de evenementenlobby nadat de expo is uitgeschakeld. De linkernavigatiebalk van de evenementenlobby geeft de expo niet weer in de linkernavigatiebalk van het evenement lobby wanneer je doet niet expo publiceren tijdens de stroom voor het maken van gebeurtenissen.

Notities:

  • Als je tijdens hetzelfde evenement besluit expo in te schakelen, moet je expo opnieuw maken zodra je het uitschakelt. Er is een mogelijkheid om expo uit te schakelen voor de gewenste datum en tijd in plaats van expo uit te schakelen helemaal als expo is nog niet begonnen voor die datum en tijd.

  • Vanwege het feit dat u ten minste één dag moet inschakelen die is ingeschakeld voor expo, u kunt niet alle dagen uitschakelen.

Welke gegevens zijn voor mij beschikbaar?

Tijdens en na evenementen is er een module in Host Analytics Dashboard waarmee u de expo-activiteit kunt bekijken en volgen, die u als organisator van het evenement kunt bekijken. Daarnaast kunt u verschillende rapporten met betrekking tot de expo downloaden in de vorm van een CSV-bestand.

Alle inhoud en afbeeldingen gaan naar https://support.zoom.us

Similar Posts