Instagram: hoe u uw profielfoto kunt wijzigen

Een paar dagen geleden opende je je Instagram-account en nadat je verschillende keren je biografie had geschreven en gewijzigd (je weet dat je ook links kunt invoegen? Daarover praat je in dit artikel), begon je de hashtag in posts te gebruiken en experimenteerde je met enkele Stories-filters en effecten, heb je gemerkt dat je een profielfoto hebt gekozen die niet helemaal geschikt is.

Geen zorgen, in dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je je Instagram profielfoto kunt wijzigen. U zult zien, het is een zeer eenvoudige en snelle handeling waarmee u het in een paar stappen kunt repareren en uiteindelijk een samengesteld beeld heeft dat weet hoe anderen te vertellen wie u bent.

Een beetje vanwege de haast en een beetje vanwege de wens om meteen lid te worden van het populaire sociale netwerk dat steeds meer door beroemdheden en bedrijven wordt gebruikt, je dacht er niet veel over na en koos de eerste afbeelding die werd ondervraagd. Maar je realiseerde je rustig dat je die foto niet zo mooi vond en vooral dat hij er niet erg goed uitzag.

Lees de volgende paragrafen goed door, breng mijn tips in de praktijk en pas tot slot de foto aan die je op je persoonlijke Instagram-profiel of je bedrijfsprofiel zet. Onderschat de kracht van afbeeldingen niet, een verzorgde en gemaakte foto is zeker een geldig visitekaartje. Nou, ik moet je alleen maar veel leesplezier wensen!

Inhoudsopgave
Waarom je Instagram-profielfoto
wijzigen Hoe je Instagram-profielfoto wijzigen van Android
Hoe Instagram-profielfoto wijzigen van iPhone / iPad iOS
Hoe Instagram-profielfoto wijzigen van pc / Mac
Conclusies
Waarom je profielfoto op Instagram wijzigen
Instagram, samen met andere sociale netwerken van het kaliber Facebook en TikTok, is zeker een manier om op een originele en creatieve manier met andere gebruikers te communiceren. Met Instagram kun je dagelijks je leven delen dankzij Stories, je kunt privé berichten uitwisselen met vrienden of mensen die je niet kent en je kunt zelfs korte videotutorials opnemen met de nieuwe Reel-functie.

Het optimaal benutten van dit kleurrijke sociale netwerk kan aanzienlijke voordelen opleveren om bekend te worden en ook om belangrijke werksamenwerkingen tot stand te brengen. In feite is Instagram de afgelopen jaren een belangrijk werkinstrument geworden voor grote en kleine bedrijven.

In het verleden heb ik de meest winnende groeistrategieën op Instagram geïllustreerd, zodat je je gebruikerspubliek op het sociale netwerk gemakkelijk kunt uitbreiden. Een van de eerste stappen die je zeker in de praktijk moet brengen als je succesvol wilt zijn op dit sociale netwerk, is het verzorgen van je persoonlijke profiel.

Quer se trate de uma conta privada ou empresarial, a primeira estratégia a seguir é, sem dúvida, o objetivo de apresentar a sua imagem nas redes sociais da melhor forma possível. A escolha da imagem do perfil é o passo mais importante para se ter uma identidade social precisa.

Sem surpresa, há muito tempo eu mostrei como alterá-lo no WhatsApp. Com a foto que você escolher, você será imediatamente reconhecível e todos os seus seguidores se acostumarão com aquela imagem em particular (isso não exclui que no futuro você possa alterá-la ainda mais vezes).

Se quando você se inscreveu no Instagram você carregou uma foto de forma apressada e aproximada e a imagem que você vê no círculo do Instagram não representa você de forma alguma, saiba que nada está perdido e tudo pode ser remediado. Escolha uma foto de qualidade, busque criatividade e originalidade para dizer quem você é em uma única imagem.

Quer seja uma foto em preto e branco, uma selfie no espelho ou uma foto artística e profissional, carregue a foto que você acha mais apropriada para o seu perfil do Instagram. Se você está se perguntando como agir para ter sucesso em seu intento, basta continuar lendo este artigo para descobrir os passos a seguir para alterar sua foto de perfil, agindo a partir do aplicativo da conhecida rede social Instagram ou do seu computador.

Hoe u uw Android Instagram-
profielfoto kunt wijzigen Als u hebt besloten uw Instagram-profielfoto te bewerken, maar niet weet waar u moet beginnen, houdt u uw Android-apparaat bij de hand en volgt u deze eenvoudige stappen. Je zult merken dat het wijzigen van je Instagram-profielfoto een uiterst eenvoudige handeling is die je met een paar tikken met succes kunt voltooien. Dit is wat u moet doen:

Open de Instagram-app vanaf je Android-apparaat
Tik op je profielfoto in het onderste menu
Tik op Profiel bewerken (of klik op Bewerken als je een zakelijk account hebt)
Druk nu op Profielfoto wijzigen
Op dit punt kun je kiezen of je deze op Facebook wilt importeren , maak een nieuwe foto of kies deze uit de bibliotheek
Tik op de oplossing van uw keuze Druk
aan het einde van de wijzigingen op Einde in de rechterbovenhoek
Om de zojuist aangebrachte wijzigingen aan te brengen, tikt u nogmaals op Gereed
U hebt eindelijk uw Instagram-profielafbeelding gewijzigd , zoals ik een paar regels hierboven al had verwacht, is een zeer eenvoudige, intuïtieve en snelle handeling om uit te voeren. Je kunt ervoor kiezen om de Instagram-profielfoto’s zo vaak te bewerken als je wilt!

Hoe Instagram-profielfoto van iPhone / iPad iOS
wijzigen Om de Instagram-profielfoto van een iOS-apparaat (iPhone of iPad) te wijzigen, zijn de volgende stappen heel eenvoudig. Probeer ze in realtime in de praktijk te brengen, zodat je je profielfoto zo snel mogelijk kunt wijzigen. Bereiden? Laten we gaan!

Open de Instagram-app vanaf je iOS-apparaat
Tik op je profielfoto in het onderste menu
Tik op Profiel bewerken (of klik op Bewerken als je een zakelijk account hebt)
Klik op Je profielfoto wijzigen
Je kunt kiezen of je deze van Facebook wilt importeren, een nieuwe foto wilt maken of uit de bibliotheek
Tik op de gewenste oplossing
Aan het einde van de wijzigingen drukt u op Einde in de rechterbovenhoek.
Om de zojuist aangebrachte wijzigingen aan te brengen, tikt u nogmaals op Gereed
Onthoud dat je deze stappen zo vaak kunt herhalen als je wilt om je profielfoto te wijzigen. Als je op bepaalde plaatsen van foto’s houdt en jezelf niet in een pak hoeft te laten zien met een profielfoto die op een pasfoto lijkt, mis dan niet de kans om verschillende foto’s te maken, afhankelijk van het seizoen.

Kies in oktober bijvoorbeeld voor een foto van jezelf tussen bomen met rode en gele bladeren, in de zomer ga je liever voor een profielfoto op het strand onder het genot van een koude cocktail onder de parasol. Kortom, laat je creativiteit de vrije loop en verras je volgers!

Hoe Instagram-profielfoto op pc / Mac
te wijzigen Als u de Instagram-profielfoto rechtstreeks vanaf uw computer wilt bewerken, zijn de stappen die u moet volgen heel eenvoudig.

Conecte-se à página principal do Instagram ou, alternativamente, acesse o aplicativo de notas diretamente de seu PC ou Mac, como expliquei a você em um artigo antigo, você também pode assinar o Instagram de seu computador usando o aplicativo de notas diretamente de seu PC.

Depois de fazer login em sua conta, basta seguir estas etapas para ter sucesso na intenção que você definiu e que o levou a este guia:

Klik op uw foto in de rechterbovenhoek Kies
in het menu dat wordt geopend Instellingen
Selecteer Profiel bewerken
Klik nu op Profielafbeelding wijzigen Klik
in het menu dat wordt geopend op Foto’s uploaden
Kies foto om te uploaden Klik
na het voltooien van de wijziging op Verzenden
Conclusies
Na het lezen van dit artikel , zul je zeker begrijpen hoe belangrijk het is om verstandig een Instagram-profielfoto te kiezen. Of het nu in zwart-wit is of een simpele selfie in spiegelbeeld, onthoud dat je profielfoto je vertelt wie je bent voordat je jezelf zelfs maar voorstelt.

Als je merkt dat je een afbeelding hebt geüpload die niet helemaal geschikt is voor je profiel, ben je altijd op tijd om deze te wijzigen. Breng de stappen in praktijk die ik je heb uitgelegd en in de vorige paragrafen heb genoemd. Zoals ik al meerdere keren heb gezegd, is dit een heel eenvoudige operatie die heel weinig tijd kost.

Ik hoop dat wat je leest duidelijk is en dat je nu zelf je Instagram-profielfoto kunt wijzigen. Aarzel niet om mij te schrijven in geval van twijfel of moeilijkheden in welk stadium dan ook. Hij helpt je graag!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *