Instagram: hoe het Music Light-filter in verhalen in te voegen

Van het Sanremo-podium naar het bekende sociale netwerk, de stap was kort. Ik doel natuurlijk op de muziek van Dimartino en Colapesce, uitgevoerd in Sanremo en die letterlijk miljoenen mensen gek maakte met zijn overweldigende ritme.

Als je hier bent, is dat omdat op Instagram het Music Leggerissima-filter erg populair is onder je vrienden en je ook graag wilt weten hoe je op de hoogte kunt blijven en het in je verhalen kunt opnemen.

Dat klopt, alleen dat filter dat je vrienden hebben zien gebruiken en waarmee je de succesnota in hun verhalen kunt invoegen. In een oogwenk bevindt u zich in de videoclip van de twee Siciliaanse zangers en kunt u “virtueel” met hen dansen.

Ik heb je al laten zien hoe je wat filters in je verhalen kunt invoegen. We hebben gezien hoe je je verhalen kunt transformeren in een Quentin Tarantino-achtergrond, of hoe je je foto’s kunt transformeren in een manga-stijl.

Vandaag zullen we echter samen dit kleurenfilter zien waarmee we onze verhalen een ander tintje kunnen geven en onze vrienden met ontzag kunnen achterlaten. Ben je klaar? Laten we beginnen!

Inhoud Index
Wat is het Music Ultra Light-filter op Instagram
Hoe plaats je het Music Light-filter in verhalen
Conclusies
Wat is het Music Ultra Light-filter op Instagram
Sanremo is verdwenen, maar Musica Leggerissima is ongetwijfeld in de harten gebleven van veel luisteraars van het Italiaanse festival de Song. De nieuwe hit van Colapesce en Dimartino deed miljoenen mensen dansen: op de radio, streaming op Spotify en Youtube.

Fans van Leggerissima Music probeerden meteen een kleurrijk en leuk themafilter te maken. De officiële videoclip voor het nummer toont in feite de twee Siciliaanse zangers in een dansvoorstelling.

Met het filter van Instagram kun je jezelf in de scene lanceren en virtueel met ze dansen. Je hebt je vrienden het waarschijnlijk al eerder zien gebruiken, dus besloot je er ook naar te zoeken.

Welnu, nu je een duidelijker idee hebt van wat je met dit specifieke filter kunt doen, hoef ik alleen maar uit te leggen hoe je het op je verhalen kunt toepassen.

zeer licht radio-opera muziekfilter

Het Music Light-filter in verhalen invoegen
Hier zijn de bewerkingen die u moet uitvoeren om het Music Light-filter op Instagram te gebruiken. Instructies zijn van toepassing op Android- en iOS-apparaten:

Open de Instagram-app op je smartphone
Tik op je profielfoto, deze bevindt zich in de linkerbovenhoek
In het menu onderaan scrol je naar rechts totdat je bij Zoekeffecten bent Klik op de zoeklens
in de rechterbovenhoek
Typ in de zoekbalk Muziek Leggerissima
Tik het eerste filter in de linkerbovenhoek Musica Leggerissima door Opera_radiotour
Tik Probeer het te gebruiken
Publiceer je verhaal
Conclusies
Zoals je misschien hebt gezien, is het Musica Leggerissima-filter heel eenvoudig te gebruiken en te implementeren in je verhalen. Ik raad je aan om gek te worden en te proberen te dansen op het ritme van deze overweldigende klap.

Ik weet zeker dat een beetje jovialiteit en sympathie je zal helpen je aantal volgers te vergroten en je populariteit te vergroten op het populaire sociale netwerk met het Polaroid-pictogram.

Als je vragen hebt of een passage in de gids onduidelijk is, schrijf me dan alsjeblieft. Ik help je graag verder en geef je alle ondersteuning die je nodig hebt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *