Instagram: het Quentin Tarantino-effect maken

Als je wilt begrijpen hoe het mogelijk is om het Tarantino-effect op Instagram te bereiken, dan ben je hier aan het juiste adres. Als je hier bent gekomen, is dat waarschijnlijk omdat je een verhaal van een van je vrienden op Instagram zag met een prachtig filter dat meteen je aandacht trok.

Even zag je je vriend als bij toverslag in een film gekatapulteerd door de grote Hollywood-regisseur en nu wil je begrijpen hoe je dit filter kunt repliceren met je smartphone.

Vandaag zal ik uitleggen hoe je verhalen kunt creëren met behulp van het filter dat is gemaakt ter ere van de in Italië geboren regisseur, het Hollywood-genie en de geest van talloze hitfilms zoals “Le Iene”, “Django”, “Pulp Fiction” en vele anderen.

Maar laten we het op volgorde doen en laten we, voordat we ingaan op de technische kant, proberen te begrijpen wat je met dit filter kunt bereiken en waarom je het in je foto’s zou gebruiken om je volgers te verrassen.

Inhoud Index
Wat is het Instagram Tarantino-effect
Hoe krijg je het Tarantino-filter
Conclusies
Wat is het Instagram Tarantino-effect
Voordat ik begrijp hoe je dit filter kunt krijgen, wil ik je eerst uitleggen waar het uit bestaat. In feite weet je misschien niet wat het is of heb je een heel vaag idee. Daarom zal ik proberen kort uit te leggen wat het is en waarom je het in je volgende verhalen moet opnemen.

U zult zeker één keer in uw leven genieten van een film geregisseerd door regisseur Quentin Tarantino. Deze regisseur heeft de neiging om zijn films een echt uniek tintje te geven, door middel van kalligrafische lettertypen, impactmuziek en surrealistische kleuren.

Tarantino’s invloed op de populaire cultuur is enorm, zo erg zelfs dat sommige van zijn fans verschillende filters ter ere van hem hebben gemaakt. Er zijn er verschillende, maar momenteel is de meest gebruikte degene die is gemaakt door de gebruiker suemicriscuolo. Met dit filter creëer je een verhaal met op de achtergrond de introductie van de bekende Pulp Fiction-film.

Op het eerste gezicht weet je misschien niet hoe je het moet identificeren, maar ik verzeker je dat als je naar de eerste noten luistert, er herinneringen bij je opkomen. Als je me niet gelooft, laat ik je de link achter naar de video met het themalied op YouTube.

Het filter geeft uw foto’s niet alleen een bijzonder contrast en voegt, zoals gezegd, de soundtrack van een van de beroemdste films van de regisseur toe, maar stelt u ook in staat om de woorden “Geschreven en geregisseerd door Quentin Tarantino” in te voegen.

Een geschrift dat bij alle films van Tarantino hoort en dat als een ware cult kan worden omschreven.

Na deze korte introductie zou je een vrij duidelijk idee moeten hebben. Anders vindt u hieronder een afbeelding van het uiteindelijke resultaat dat u krijgt.

tarantino instagram-filter in verhalen

Hoe het Tarantino-filter te krijgen
Laten we nu naar het praktische gedeelte gaan. Helaas is dit filter niet standaard aanwezig op Instagram. Daarom moet u ernaar zoeken in het menu onder aan het gedeelte met verhalen.

Laten we het rustig aan doen en samen alle stappen bekijken die je moet nemen om het Tarantino-filter op je Instagram-verhalen te krijgen. Hier zijn alle bewerkingen die u moet uitvoeren.

Open de Instagram-app op je smartphone
Tik op je profielfoto, deze bevindt zich in de linkerbovenhoek
In het menu onderaan scrol je naar rechts tot je bij Zoekeffecten komt
Eerst in de zoeklens in de rechterbovenhoek
Typ in de zoekbalk Film Tarantino
Tik op het eerste filter in de linkerbovenhoek Tarantino Movie by suemicriscuolo
Tik Probeer aan de slag te gaan
Publiceer je verhaal
Tarantino Movie

Makkelijk, toch? In een paar simpele stappen kon je een werkelijk indrukwekkende filter toepassen op je verhaal. Vanaf nu is het filter geïnstalleerd op je Instagram, waardoor je het de volgende keer gemakkelijk kunt vinden, zonder er opnieuw naar te hoeven zoeken.

Conclusies
Zoals we hebben gezien, is het toevoegen van een filter aan je Instagram-foto’s heel eenvoudig en kun je je volgers verrassen. Het is duidelijk dat Tarantino’s slechts een van de vele filters is die elke dag worden gemaakt door gebruikers van het bekende sociale netwerk. Je hoeft dus alleen maar nieuwe te zoeken en je fantasie de vrije loop te laten.

Filters helpen je foto’s mooier te maken en zijn geweldig om meer interactie met je vrienden te krijgen. Een snelle en gemakkelijke manier om nieuwe volgers te krijgen en de aandacht van je fans hoog te houden.

Dit is slechts een van de vele beschikbare filters. Ik nodig je uit om ze allemaal te bekijken en ze met plezier uit te proberen. In een andere gids had ik het bijvoorbeeld over het filter waarmee je een enorme neus op je gezicht kunt zetten. Ik denk dat je het misschien leuk vindt!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *