Hoe verwijderde bestanden op telefoon te herstellen zonder root

Herstel verwijderde bestanden op telefoon: terwijl uw apparaat is opgeslagen, wordt een aanzienlijke hoeveelheid gegevens opgeslagen, waaronder uw bestanden, foto’s en video’s. Het kan u storen als u deze bestanden plotseling kwijtraakt. Als u bijvoorbeeld per ongeluk uw belangrijke bestanden hebt verwijderd en verwijderde bestanden op Android Phone wilt  herstellen  , bent u op de juiste pagina beland.

Hoe verwijderde bestanden op de telefoon te herstellen

Als u uw bestanden per ongeluk hebt verwijderd, moet u eerst uw telefoon niet meer gebruiken en proberen uw bestanden zo snel mogelijk terug te krijgen met onze methoden. Daarom zijn hier de beste methoden die u kunt gebruiken om verwijderde bestanden te herstellen:

Systeemvereisten om verwijderde bestanden op de telefoon te herstellen

Deze vraag heeft de hoofden van veel gebruikers in de war gebracht en voordat u verder gaat met de hoofdstappen, moet u weten of uw apparaat hiertoe in staat is of niet? Daarom staan ​​hieronder de basisvereisten die op uw apparaat moeten bestaan ​​om de herstelprocedure te voltooien. Als niet aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan, kunt u het herstelproces voor verwijderde bestanden niet uitvoeren op de telefoon.

 • Android-versie 2.3 en hoger is vereist.
 • Een geroot Android-apparaat | Hoe Android te rooten
 • Toepassing Disk Digger Pro
 • Schakel ook de optie onbekende bronnen in door naar apparaatinstellingen> beveiliging> Onbekende bron te gaan.

Zodra aan deze voorwaarden is voldaan, kunt u doorgaan naar het volgende deel waar u leert hoe u verwijderde gegevens op een Android-telefoon kunt herstellen.

Kenmerken van Disk Digger Pro

Installaties:- 100 000 – 500 000
Vereist Android: – 2.3 en hoger
Ontwikkelaar: – Defiant Technologies, LLC
Rechten: – Foto’s / media / bestanden, opslag,
Applicatie versie: – Verschilt per apparaat

1. Herstel verwijderde bestanden op de telefoon met behulp van de Disk Digger Pro-toepassing [Root]

Disk Digger App is een geweldige oplossing om uw verwijderde gegevens te herstellen. Het maakt niet uit of u per ongeluk de gegevens hebt verwijderd of zelfs uw SD-kaart opnieuw hebt geformatteerd. Volg de onderstaande stappen om bestanden te herstellen met de Disk Digger-app:

 1. Download eerst de digger pro apk-schijf via deze link.
  DOWNLOAD HIER
 2. Na het downloaden installeer je de app op je apparaat.
 3. Open daarna de app en klik op je geheugenkaart of SD-kaart.
 4. Selecteer vervolgens het verwijderde bestandsformaat en klik op OK.
 5. Het begint te scannen.
 6. Zodra diskdigger uw bestand heeft gevonden, moet u het selecteren.
 7. Klik vervolgens op de   bovenste  knop herstellen  .
 8. Selecteer vervolgens de locatie waar u uw bestand wilt opslaan. (U kunt uw bestand uploaden naar online opslag.)

Nu worden de verwijderde bestanden hersteld naar uw telefoon en kunt u ze bekijken in uw telefoonopslag. Als uw apparaat niet is geroot, probeer dan de onderstaande methode, maar u kunt alleen foto’s herstellen.

2. Herstel verwijderde bestanden op de telefoon met de Free Disk Digger-app

Als u geen geld online wilt uitgeven om verwijderde bestanden te herstellen, is deze methode de laatste optie die voor u overblijft. Hier zijn de stappen voor het  herstellen van verwijderde bestanden op de telefoon  .

 1. Download en installeer eerst de disk digger-app uit de Play Store en open deze.
 2. Klik nu op Start Basic Photo Analysis.
 3. Selecteer je foto.
 4. Klik op Herstellen.
 5. Selecteer uw opslag.
 6. Dat is alles, alles is gedaan.
DiskDigger foto herstel
Ontwikkelaar:  Defiant Technologies, LLC
Prijs:  Gratis 

Zodra u het proces volledig hebt doorlopen, worden alle bestanden hersteld naar uw telefoon en kunt u ze bekijken in uw telefoonopslag.

Hoe werkt de toepassing Disk Digger?

Deze vraag houdt de hoofden van veel mensen bezig en de meeste mensen zijn zich er niet van bewust. Dus hoe herstelt de schijfzoek-app uw gegevens?

Welnu, wanneer u een bestand van uw telefoon verwijdert, wordt het niet van uw telefoon gewist. Het bestand wordt op uw telefoon opgeslagen totdat het wordt overschreven met andere gegevens. Dus de Disk Digger-app scant het systeem van uw apparaat op dergelijke verwijderde bestanden, stelt ze aan u bloot en laat u ze terugkrijgen in hun oorspronkelijke vorm.

Laatste gedachten

Dat is alles! Hierboven staan ​​de beste methoden die u kunt gebruiken om verwijderde bestanden van uw telefoon te herstellen. Ik hoop dat dit artikel je helpt verwijderde gegevens van de telefoon te herstellen. Als dit artikel u heeft geholpen, deel het dan met anderen die op zoek zijn naar dezelfde oplossing. Als u nog vragen in gedachten heeft, kunt u deze ook met ons delen in de opmerkingen hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *