Hoe u uw WhatsApp-profielfoto kunt wijzigen

Wilt u uw WhatsApp-profielfoto wijzigen, maar weet u niet hoe u dit moet doen? Ben je het zat om steeds dezelfde foto te zien, die tijdens de opname terloops is ingevoegd, en zou je hem willen vervangen door een recentere?

Maak je geen zorgen, in het verleden zagen we hoe je het op Instagram moet doen, terwijl we vandaag zullen kijken hoe je het samen kunt doen in de populaire instant messaging-app.

In deze handleiding leg ik je snel uit hoe je dit doet. Ik garandeer je dat dit echt altijd een operatie is en dat je het snel kunt doen door de stappen te volgen die ik voor je ga illustreren.

Inhoudsopgave
Whatsapp profielfoto Whatsapp profielfoto
wijzigen vanaf pc
Whatsapp profielfoto wijzigen op Android
Hoe Whatsapp profielfoto wijzigen op iPAD / iPhone iOS
Whatsapp profielfoto verwijderen
Conclusies
Wat is Whatsapp profielfoto
Voor het bewerken of je profielfoto verwijdert, is het goed dat je precies weet waar deze voor is en wie hem kan zien.

De Whatsapp-profielfoto is de foto die u kiest om aan uw account te koppelen. Zo kunnen uw contacten uw naam associëren met een afbeelding en hebben ze direct een duidelijk overzicht van de persoon met wie ze praten.

Het is aan jou, via de Whatsapp Privacy-instellingen, om te beslissen of je profielfoto zichtbaar is voor al je contacten, voor iedereen of alleen voor jou.

Met de Whatsapp-profielfoto kun je daarom

Laat je herkennen door anderen
Koppel je gezicht
Pas je account sterk aan
Plus, deze foto is altijd zichtbaar in gesprekken. De gebruiker die u schrijft, kan in feite op uw naam tikken en de profielfoto, uw naam en elke door u ingevoerde biografie bekijken. U kunt op elk moment besluiten om deze basisinformatie te wijzigen en te beslissen aan wie u deze wilt laten zien, zoals ik al zei, via de privacy-instellingen van uw profiel.

Nu we een duidelijker overzicht hebben, kunnen we doorgaan met de eigenlijke gids.

Whatsapp-profielfoto van pc wijzigen
Zoals we weten, kan de instant messaging-applicatie ook via onze pc worden gebruikt. Sterker nog, er is de mogelijkheid om Whatsapp Web via de browser te gebruiken.

De foto die u hebt gekozen als uw nieuwe profielfoto, bevindt zich mogelijk fysiek op uw thuis-pc, dus u wilt niet doorgaan met uploaden naar uw smartphone. Gelukkig kun je met WhatsApp ook je profielfoto bijwerken via WhatsApp Web.

Dit zijn de stappen die u moet volgen:

Open uw browser Ga
naar https://web.whatsapp.com/
Log in door QR-code te scannen
Klik op uw foto, linksboven
Klik nogmaals op uw foto
Kies in het vervolgkeuzemenu of u een foto wilt uploaden of een foto wilt maken
Maak de knip
Opslaan
Wijzig de WhatsApp-webprofielfoto

Hoe Whatsapp-profielfoto op Android wijzigen
Dezelfde bewerking kan ook worden uitgevoerd op uw Android-smartphone. Dit zijn de stappen die u moet volgen om uw WhatsApp-profielfoto op Android te wijzigen:

Open de Whatsapp-app op je smartphone
Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek
Tik op je foto
Tik op het camerapictogram
Upload een foto of maak een
Opslaan
Hoe verander je Whatsapp-profielfoto op iPad / iPhone iOS
Als je Als je gebruikt een iOS-apparaat, zoals een iPhone of een iPad, moet je deze procedure gebruiken die gelukkig niet veel verschilt van de hierboven beschreven procedure. Dit zijn de stappen die u moet volgen om uw WhatsApp-profielfoto op uw iPhone of iPad iOS te wijzigen:

Open de Whatsapp-app op je smartphone
Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek
Tik op je foto
Tik op het camerapictogram
Upload een foto of maak een
Bewaar
Hoe verwijder je een profielfoto op WhatsApp
Je bent het hebben van een profielfoto beu en wil het begrijpen hoe permanent te verwijderen? Geen zorgen, WhatsApp biedt deze mogelijkheid ook. Om de WhatsApp-profielfoto te verwijderen, moet je het volgende doen:

Open de Whatsapp-app op je smartphone
Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek
Tik op je foto
Tik op Afbeelding verwijderen
Vanaf nu krijgt iedereen die contact met je opneemt een tijdelijke aanduiding te zien, een foto van een tandenstoker van een man.

Conclusies
Zoals we hebben gezien, is het wijzigen of verwijderen van de Whatsapp-afbeelding echt heel eenvoudig en het is een proces dat gemakkelijk door iedereen kan worden uitgevoerd, zelfs door degenen die niet gewend zijn aan nieuwe technologieën.

De Whatsapp-profielfoto heeft, zoals je misschien hebt begrepen, zeker een eigen functionaliteit, dus denk erover na voordat je deze permanent verwijdert. Uw contacten zullen het in feite moeilijk vinden om uw naam te associëren met uw persoon die een eenvoudige, gestileerde man ziet.

Ook kunnen ze ten onrechte denken dat ze zijn geblokkeerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *