Hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt wijzigen

Als je deze pagina hebt bezocht, heb je waarschijnlijk hulp nodig en heb je moeite om in te loggen op het populaire sociale netwerk. Heeft iemand geprobeerd in te loggen op uw account? Is het je opgevallen dat je een heel eenvoudig wachtwoord gebruikt en bang bent dat iemand je identiteit zal stelen? Maak je geen zorgen, haal diep adem en bereid je voor om deze kleine gids van mij te lezen over hoe je je Facebook-wachtwoord kunt wijzigen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u zou kunnen besluiten om uw wachtwoord op sociale media te wijzigen. Zeer opdringerige vrienden, ex-vriendjes die hun neus blijven steken waar ze niet horen, of gewoon een herinnering die soms een driftbui geeft. In dit artikel zal ik stap voor stap alle noodzakelijke procedures uitleggen om het wachtwoord te kunnen wijzigen als u gewoonlijk de Facebook-app op iOS- en Android-apparaten gebruikt of als u rechtstreeks verbinding maakt met de beroemde sociale netwerkwebsite vanaf uw pc. .

Nou, klaar? We moeten gewoon beginnen. Zoals ik altijd graag zeg: voel je vrij, houd het apparaat waarmee je moet handelen bij de hand, breng een paar minuten van je vrije tijd met mij door en let goed op wat ik voor je ga illustreren. Goed lezen!

Inhoudsopgave
Wat te doen als u uw Facebook-
wachtwoord bent vergeten Facebook- wachtwoord wijzigen op iPhone / iPad iOS
Facebook-wachtwoord wijzigen op Android-smartphone
Facebook-wachtwoord wijzigen op pc / Mac
Conclusies
Wat te doen als u uw Facebook-wachtwoord bent vergeten
Zoals ik al zei hierboven, onder de verschillende redenen die ertoe hebben geleid dat u dit artikel hebt gelezen, kan het de mogelijkheid zijn dat u uw Facebook-wachtwoord volledig bent vergeten. Wanhoop niet, dit kan iedereen overkomen, het is mij meer dan eens overkomen!

Als je, zoals ik, soms geheugenverlies hebt of probeert toegang te krijgen tot Facebook vanaf een ander apparaat en je realiseert je dat het wachtwoord dat je hebt onthouden niet het juiste is, zoals ik je heb uitgelegd in het laatste artikel over het wijzigen van je Instagram-wachtwoord, de eerste stap die je kunt nemen, is zeker uw wachtwoorden ergens opschrijven.

Gebruik codenamen en datums, een bordje op een kalender dat je in ieder geval uit de buurt houdt van nieuwsgierige blikken, het zal ook een “old school”-methode zijn, maar het is altijd een reddingslijn die niet mag worden onderschat in tijden van nood.

Na u dit advies te hebben gegeven, kan ik u alleen maar aanraden om ook op technologie te vertrouwen om uw wachtwoord te herstellen. Geen paniek, de procedure is heel eenvoudig:

Download uw apparaat
Open de Facebook-app of maak verbinding met de officiële website van het betreffende sociale netwerk.
Als u iOS gebruikt, tikt u op Hulp nodig?
Druk vervolgens op Wachtwoord vergeten?
Als u Android gebruikt, tikt u op Wachtwoord vergeten?
Vul nu het e-mail- of telefoonveld in met uw e-mailadres of telefoonnummer dat u aan uw Facebook-account hebt gekoppeld.
Ga nu naar het gedeelte
Vind uw account Zoek uw account en selecteer het
Volg de instructies op het scherm
Voer ten slotte het nieuwe wachtwoord in dat u wilt gebruiken in de velden die u onder Nieuwe items ziet en voer het wachtwoord opnieuw in
Tik nu op Wijzigingen opslaan om te voltooien de operatie
Waarschuwing: om veiligheidsredenen kunt u niet hetzelfde mobiele nummer gebruiken dat is gekozen voor tweefactorauthenticatie om uw Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen. U moet een ander mobiel nummer of e-mailadres aan uw account toevoegen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Facebook-wachtwoord wijzigen op iPhone / iPad iOS
Als u geïnteresseerd bent in hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt wijzigen via de iOS-app die op uw iPhone of iPad is geïnstalleerd, volgt u deze eenvoudige stappen:

Open de Facebook-app
Log in op uw account
Tik op de knop met de drie horizontale lijnen in de rechterbenedenhoek
Selecteer nu Instellingen
Tik op het item Accountinstellingen
Druk vervolgens op Beveiliging en toegang
Tik op Wachtwoord wijzigen
Op dit punt wordt u gevraagd om de formulier Huidig ​​wachtwoord door uw huidige wachtwoord in te voeren
Doe hetzelfde voor de modules Nieuw wachtwoord en voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in door het nieuwe wachtwoord in te voeren
Tik nu op Perfect wachtwoord wijzigen
! Als u uw Facebook-wachtwoord hebt kunnen wijzigen, kunt u tevreden zijn.

Facebook-wachtwoord van Android-smartphone wijzigen Als u het Facebook-wachtwoord van Android-smartphone
wilt wijzigen, kunt u dit doen door deze eenvoudige stappen rechtstreeks te volgen met behulp van de bekende sociale app die op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd.

U zult merken dat het wijzigen van het wachtwoord van uw Facebook-account heel eenvoudig zal zijn!

Open de Facebook-app
Log in op uw account
Tik op de knop met de drie horizontale lijnen die u in de linkerbovenhoek ziet
Tik nu op Accountinstellingen
Selecteer het item Beveiliging en toegang
Tik op Wachtwoord wijzigen
Op dit punt wordt u gevraagd het huidige wachtwoord in te vullen formulier invoeren van uw huidige wachtwoord
Doe hetzelfde voor de Nieuwe wachtwoordmodules en voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in door het nieuwe wachtwoord in te voeren
Ten slotte, om de procedure voor het wijzigen van het wachtwoord te voltooien, hoeft u alleen maar op Wachtwoord wijzigen onderaan te tikken
verander wachtwoord Facebook in Android app (1)

Heb je gezien? Het was moeilijker gezegd dan gedaan! In slechts een paar minuten heb je de procedure voltooid om eindelijk je Facebook-wachtwoord te wijzigen. Makkelijk, toch?

Facebook-wachtwoord wijzigen op pc / Mac
In de vorige paragrafen heb ik uitgelegd hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt wijzigen met iOS- en Android-smartphones en -tablets, maar als u geïnteresseerd bent in het wijzigen van het wachtwoord van uw Facebook-account vanaf een pc, is de procedure een beetje anders.

Open de browser die u gebruikt
Maak verbinding met Facebook door www.facebook.com in de adresbalk te typen
Druk op Enter Voer
nu het e-mailadres of telefoonnummer in waarmee u zich bij Facebook hebt geregistreerd
Voer uw wachtwoord in
Klik op Inloggen
Goed, u bent nu officieel ingelogd op uw Facebook-account. Op dit punt hoeft u alleen de onderstaande stappen te volgen om te slagen in uw bedoeling:

Klik op het pictogram dat een pijl naar beneden vertegenwoordigt (u kunt het vinden in de rechterbovenhoek)
Selecteer nu Instellingen in het nieuwe menu dat aan u wordt getoond
Klik op Beveiliging en toegang in de linkerzijbalk
Selecteer het item Wachtwoord wijzigen
Voer uw wachtwoord in in het veld o naast Huidig
Typ het nieuwe wachtwoord dat u wilt gebruiken in de velden die u ziet naast Nieuwe items en voer het nieuwe wachtwoord opnieuw in.
Als dat is gebeurd, klikt u op Doorgaan
wachtwoord wijzigen facebook PC Mac

Je hebt eindelijk je Facebook-wachtwoord gewijzigd, tevreden? Je dacht dat het moeilijker was, en in plaats daarvan realiseerde je je zeker dat met het juiste advies alles extreem eenvoudig en intuïtief wordt.

Conclusies
Zoals je misschien hebt gemerkt, moet je, voordat je gealarmeerd en in paniek raakt, altijd een paar minuten de tijd nemen om na te denken en op het juiste advies te vertrouwen. Ik weet zeker dat je na het lezen van dit artikel zeker een duidelijker idee zult hebben en dat het wijzigen van je Facebook-wachtwoord niet langer een mysterie voor je zal zijn.

Het is een eenvoudige, snelle en zeer intuïtieve bediening die slechts een beetje aandacht en een paar minuten tijd vereist. In dit artikel heb ik je laten zien hoe eenvoudig het is om je accountwachtwoord op elk gewenst moment te wijzigen of opnieuw in te stellen. Als u, zelfs als u het advies opvolgt, geen toegang krijgt tot uw account, raad ik u aan er een helemaal opnieuw te maken.

Ik hoop dat ik je heb geholpen en dat je, door de stappen te volgen die ik heb geïllustreerd, je zekerder zult voelen bij het gebruik van het beroemde sociale netwerk. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om me te schrijven, ik ben hier om je te helpen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *