Hoe te stoppen met het ontvangen van Instagram-e-mails

Merk je dat je elke dag “vecht” met vervelende e-mails die het sociale netwerk je stuurt? Ben je het zat om je inbox vol te zien lopen en ben je op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om deze vervelende situatie te verhelpen? U zult blij zijn te weten dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Enige tijd geleden heb ik in een oud artikel uitgelegd hoe je kunt stoppen met het ontvangen van e-mails van Bidoo (het online platform waarmee je kunt deelnemen aan verschillende veilingen en producten kunt winnen tegen zeer concurrerende prijzen), deze keer gaan we verder in de online sfeer, maar we gaan op het netwerk van sociale netwerken. In de volgende paragrafen laat ik je trouwens zien hoe je kunt stoppen met het ontvangen van e-mails van Instagram.

De stappen die u moet volgen zijn echt heel eenvoudig en snel, de bediening duurt niet lang en u kunt eindelijk de continue e-mails begroeten die u elke dag op uw smartphone ontvangt. Laten we geen tijd meer verspillen om tot de kern van deze gids te komen.

U zult merken dat als u het advies dat ik u ga geven in praktijk hebt gebracht, u in enkele minuten de procedure kunt uitvoeren die u al lang wilde toepassen, maar die u om de een of andere reden nooit uitgevoerd. Nou, ik zou zeggen dat de tijd is gekomen om het geklets opzij te zetten.

Ik nodig je uit om de volgende paragrafen aandachtig te lezen en de stappen in de praktijk te brengen om de vervelende en ongewenste Instagram-meldingen die je via e-mail bereiken uit te schakelen. Ik moet je alleen maar veel leesplezier wensen!

Inhoudsopgave
Hoe Instagram-verzonden meldingen in Android-e-mail uit
te schakelen Hoe Instagram-verzonden meldingen in iPhone / iPad iOS-e-mail uit
te schakelen Hoe Instagram-verzonden meldingen in pc / Mac-e-mail uit te schakelen
Conclusies
Hoe Instagram-meldingen in Android-e-mail uit te schakelen
Als u wilt weet hoe u eindelijk kunt voorkomen dat het populaire sociale netwerk met het kleurrijke polaroid-pictogram u continue e-mails stuurt om u op de hoogte te stellen van inkomende meldingen, weet dat de bediening echt te eenvoudig is.

Het duurt niet lang en bovendien is er geen tussenkomst van een technicus of specialist nodig. Het enige dat u hoeft te doen, is gewoon de stappen volgen die ik u ga opsommen tot op de letter. Pak je Android-apparaat en oefen wat je gaat lezen:

Start de Instagram app van je Android-toestel
Log in op je account
Klik op het kleine man (of zijn profiel miniatuur die u ziet in de rechter benedenhoek van de app’s home page)
Tik op de drie-lijnsymbool die u ziet in de bovenhoek rechts
Now druk op Instellingen
Selecteer het item Meldingen
In de sectie hieronder Andere soorten meldingen, tik op E-mail en sms
Selecteer of deselecteer nu de e-mails die u wel of niet wilt ontvangen door op de bal te tikken die overeenkomt met Ja of Nee
Nou, dat is alles!
Als u alle e-mails wilt uitschakelen (voor feedback, herinneringen, producten, nieuws en assistentie), klikt u op de bal naast het item Komt niet overeen met de verschillende soorten e-mail. Zo heb je geen problemen meer en ontvang je geen continue Instagram e-mails op je toestel.

Hoe meldingen verzonden door Instagram in de iPhone / iPad iOS-e-mail uit
te schakelen Om de ontvangst van e-mails van Instagram uit te schakelen, moet u rechtstreeks in de instellingen van de app handelen. U zult zien dat de bewerking die u moet uitvoeren helemaal niet moeilijk is en dat u (binnen enkele minuten) geen vervelende e-mails meer ontvangt over nieuws en meldingen die u mogelijk hebt gemist.

Hoe te maken? Als je hebt besloten om de Instagram-meldingen die je elke dag in je e-mail ontvangt uit te schakelen, volg dan deze stappen:

Open de Instagram-app vanaf uw iOS-apparaat
Log in op uw account
Tik op het pictogram van de kleine man (of zijn profielminiatuur die u in de rechterbenedenhoek van de startpagina van de app ziet)
Paigia-symbool van de drie lijnen die u in de bovenhoek ziet
Selecteer nu het item Instellingen.
Tik nu op Meldingen Tik
in het gedeelte onder Andere soorten meldingen op E-mail en sms
Selecteer of deselecteer nu de e-mails die u wel of niet wilt ontvangen Om te kiezen welke e- mails u wilt
ontvangen en welke niet moeten worden ingedrukt in het punt dat overeenkomt met het item Ja of als alternatief voor artikel Nee
Als je hebt besloten af ​​te zien van een e-mail die door Instagram wordt verzonden, dus met betrekking tot feedback, herinneringen, producten, nieuws en hulp, klik je gewoon op de bal naast het item Komt niet overeen met de verschillende soorten e-mail.

Nadat je deze stappen hebt uitgevoerd, ontvang je geen e-mails meer van het sociale netwerk Instagram, je inbox kan eindelijk een beetje ademen.

Hoe Instagram-
meldingen die in je persoonlijke e-mail binnenkomen uit te schakelen Als je Instagram-meldingen wilt uitschakelen die in je persoonlijke e-mail binnenkomen, maar niet weet waar je moet beginnen, nodig ik je uit om de stappen die ik ga illustreren aandachtig te lezen.

Om vervelende e-mailmeldingen die als een computer werken uit te schakelen, moet u een bewerking uitvoeren die erg lijkt op degene die ik in de vorige paragrafen heb beschreven voor mobiele Android- en iOS-apparaten, zeker zo eenvoudig en snel.

Wat zegt hij? Kun je niet wachten om de constante berichten die Instagram je per e-mail stuurt uit te zetten? Heel goed, ik zou zeggen dat er geen tijd meer te verliezen is. Stroop je mouwen op, pak je pc of Mac en volg mij:

Maak verbinding met de officiële website van het betreffende sociale netwerk
Log in op uw Instagram-account door uw inloggegevens in te voeren of maak een account
Voer gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord in
Als alternatief kunt u genieten van snelle toegang met Facebook
Klik op het pictogram van de kleine man of op uw profielminiatuur die u in de rechterbovenhoek ziet
Klik op het tandwielsymbool
Hiermee gaat u naar Instellingen
Selecteer op de pagina Instellingen het item Meldingen.
Vink nu de vakjes aan die overeenkomen met het type e-mail dat u wel of niet wilt ontvangen
? Wees alsjeblieft blij, het is je eindelijk gelukt om geen e-mails van Instagram Completions te ontvangen

Zoals je misschien hebt begrepen bij het lezen van deze kleine gids die is gewijd aan de meldingen die Instagram per e-mail naar zijn gebruikers stuurt, is het je misschien opgevallen dat de handeling om deze functie uit te schakelen echt heel eenvoudig is en niet vereist wie weet welke afspraak. Binnen de kortste keren ben je klaar om geen e-mails van Instagram te ontvangen.

Het duurt een paar minuten en je kunt afscheid nemen van de vervelende en zeker ongewenste e-mails waarmee het sociale netwerk je dag en nacht kwelt. Meldingen over nieuwe app-functies, tips over te gebruiken tools en updates over rapporten en schendingen van communityrichtlijnen. Om nog maar te zwijgen van de e-mails die meldingen suggereren die je hebt gemist.

Kortom, als je het zat bent dat je inbox wordt overspoeld met Instagram-e-mails, raad ik je ten zeerste aan de stappen te volgen die ik je in de vorige paragrafen heb laten zien. Ik hoop dat het duidelijk is wat u zojuist in deze handleiding hebt gelezen. Voor vragen, onthoud dat ik altijd beschikbaar ben, aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *