Hoe te abonneren op Instagram

Instagram is absoluut een sociaal netwerk dat enorm groeit, in Italië en over de hele wereld zijn er steeds meer nieuwe gebruikers die dit leuke en nuttige sociale netwerk dag na dag verzamelt. Als je gefascineerd bent door deze wereld en op zoek bent naar een gids om je aan te melden voor Instagram, dan ben je hier aan het juiste adres!

Makkelijk te gebruiken, intuïtief, leuk en vooral voordelig voor merken, start-ups en mensen die in de digitale wereld werken, en meer, Instagram is het meest gebruikte sociale netwerk na het beroemde Facebook.

We hebben het over een platform van mijn bronnen dat perfect is voor iedereen die producten wil sponsoren, zijn bedrijf op een originele en creatieve manier wil presenteren of gewoon foto’s en video’s wil delen met een groeiende gemeenschap. Als je in het verleden al een account hebt aangemaakt, raad ik je aan om dit artikel te bekijken, waar ik uitleg hoe je je wachtwoord kunt herstellen of wijzigen, voordat je je opnieuw registreert.

Inhoudsopgave
Waarom lid worden van Instagram
Registreren op Instagram op Android
Registreren op Instagram vanaf iOS met iPhone en iPad
Registreren op Instagram vanaf een pc
Conclusies
Waarom lid worden van Instagram
Je hoort er elke dag over en zelfs tot dit moment waarop je besloot om je te onderscheiden van de massa , terwijl je van een afstand naar deze beroemde sociale met het kleurrijke polaroid-pictogram kijkt, nieuwsgierigheid wint aan kracht en nu wil je de kleurrijke wereld van Instagram uit de eerste hand ervaren?

Geen probleem, ik sta op het punt alle geheimen te onthullen voor het aanmaken van een nieuw account. In deze handleiding laat ik je in een paar snelle stappen zien hoe je je aanmeldt voor Instagram. Je hoeft me maar een paar minuten van je tijd en aandacht te geven, ik zorg voor de rest.

Onthoud voordat u met de zelfstudie begint dat dit sociale netwerk niet alleen is gemaakt om foto’s, video’s of de nieuwste en nu beroemde verhalen te publiceren, het is veel meer.

Als u er op de juiste manier het maximale uithaalt, kan dit aanzienlijke voordelen opleveren om uzelf bekend te maken in de digitale wereld en belangrijke werksamenwerkingen tot stand te brengen. Het is niet verrassend dat we in het verleden hebben gekeken naar winnende strategieën om te groeien op Instagram.

Met dit buitengewone sociale netwerk werken er zelfs veel bedrijven, van de mode tot de food, die ervoor hebben gekozen om op dit sociale netwerk te wedden om een ​​prestigieuze plek op het web te verwerven en zich op een originele en creatieve manier bekend te maken. . Als je me niet gelooft en meer wilt weten, raad ik je aan enkele interessante boeken op Instagram te lezen en hun belang in de digitale wereld en daarbuiten.

Wel, de nieuwsgierigheid groeit steeds meer? Perfect, dan moeten we gewoon beginnen. Ik zeg meteen dat Instagram beschikbaar is voor alle grote mobiele platforms: Android, iOS en Windows Phone, en ook via een browser kan worden gebruikt, bezoek gewoon de officiële website.

Blijf me volgen en ik zal je stap voor stap laten zien hoe je een Instagram-account kunt maken om te beginnen met navigeren in deze oceaan van interessante foto’s, video’s, verhalen en projecten, altijd in overeenstemming met de tijd.

Het is nu bijna natuurlijk geworden om het profiel van een persoon of de Instagram-pagina van een bedrijf of bedrijf te “controleren”, als je achterblijft en niet kunt wachten om de “verspilde tijd” in te halen, hoef je alleen maar je mouwen op te stropen en eropuit te trekken in de Instagram-wereld.

Met deze eenvoudige gids leert u binnen enkele minuten hoe u zich kunt registreren voor Instagram door uw persoonlijke account te openen, zowel smartphone als pc, om te beginnen met het delen van uw inhoud op het populairste sociale netwerk van het moment, met behulp van hashtags, verfraaiing van uw voed met het effectmozaïek en haal het meeste uit een Instagram-bot.

Aanmelden voor Instagram vanaf Android
Uiteraard is de eerste stap om u aan te melden voor Instagram het downloaden van de app op uw apparaat, in dit geval op Android.

Pak je telefoon en volg deze stappen:

Open Google Play
Typ ”Instagram” of download de app via deze link
Druk op de naam van de app en download deze
Ga verder met downloaden
Eenmaal gedownload, start de app (druk vanuit het hoofdmenu van uw smartphone op het gekleurde polaroidpictogram)
Op het scherm dat wordt geopend, selecteert u het item “Heb je geen account? Aanmelden ”
Volg de registratieprocedure
Op dit punt kunt u kiezen of u zich wilt registreren voor Instagram met uw e-mailadres, uw telefoonnummer of uw Facebook-account
Kies de manier die u verkiest
Als u ervoor kiest om te registreren met uw e-mailadres of telefoonnummer :

Tik op “Aanmelden met uw e-mailadres en telefoonnummer”
Selecteer het tabblad “E-mail of telefoon”
Vul het formulier in dat verschijnt
Voer uw e-mailadres of mobiele nummer in
Tik op Volgende
Voer nu uw volledige naam in, het wachtwoord dat u gaat gebruiken om de app te openen en een foto voor uw profiel in te stellen
Tik nu nog een keer op de knop Volgende
Kies en stel de gebruikersnaam in die u op Instagram wilt gebruiken
Druk nogmaals op Avanti
Nou, dat is alles! Je hebt het gedaan, je hebt je eindelijk aangemeld voor Instagram. Als je ervoor kiest om je aan te melden met je Facebook-account, moet je het volgende doen:

Nadat u ervoor hebt gekozen om u te registreren met uw Facebook-account, geeft
u Instagram-service toegang tot uw Facebook-account
Stel uw profielfoto en gebruikersnaam in zoals ik eerder heb uitgelegd voor de registratieprocedure via e-mail of telefoonnummer
Registreer – iOS Instagram met iPhone en iPad
Als u een iOS-apparaat gebruikt , iPhone of iPad, is de Instagram-registratieprocedure vergelijkbaar met wat ik zojuist heb geïntroduceerd voor Android-apparaten.

Pak je iOS-apparaat en volg deze stappen zorgvuldig:

Open de App Store
Typ “Instagram” of download via deze link
Druk op de naam van de app en download
Ga verder met downloaden
Eenmaal gedownload, start de app (druk vanuit het hoofdmenu van uw smartphone op het gekleurde polaroid-pictogram)
Op het scherm dat wordt geopend , selecteer het item “Heb je geen account? Aanmelden ”
Volg de registratieprocedure
Op dit punt kunt u kiezen of u zich wilt registreren voor Instagram met uw e-mailadres, uw telefoonnummer of uw Facebook-account
Kies de manier die u verkiest
Als u ervoor kiest om te registreren met uw e-mailadres of telefoonnummer :

Tik op “Aanmelden met uw e-mailadres en telefoonnummer”
Selecteer het tabblad “E-mail of telefoon”
Vul het formulier in dat verschijnt
Voer uw e-mailadres of mobiele nummer in
Tik op Volgende
Voer nu uw volledige naam in, het wachtwoord dat u gaat gebruiken om de app te openen en een foto voor je profiel in te stellen
Tik nu nog een keer op de knop Volgende
Kies en stel de gebruikersnaam in die je op Instagram wilt gebruiken
Druk nogmaals op Avanti
Heb je het gezien? Inloggen op Instagram ging heel snel en gemakkelijk. Maar laten we een klein stapje terug doen. Als je ervoor kiest om je aan te melden met je Facebook-account, moet je het volgende doen:

Nadat u registratie met uw Facebook-account hebt geselecteerd, geeft
u Instagram-service toegang tot uw Facebook-account
Stel de profielfoto en gebruikersnaam in zoals ik eerder heb uitgelegd voor de registratieprocedure per e-mail of mobiel nummer
Meld u aan als u op Instagram bent vanaf een pc,
zoals ik al had verwacht , je kunt je zelfs vanaf je pc op Instagram abonneren met de bekende app rechtstreeks vanaf je computer. Als u Instagram vanaf uw pc gebruikt, kunt u echter van de inhoud genieten, maar deze niet rechtstreeks posten. Je kunt hiervoor zelfs enkele trucjes gebruiken.

Dit is wat u moet doen:

Open uw browser
Maak verbinding met Instagram.com vanaf uw computer
Vul het formulier rechts in het scherm in
Voer uw e-mailadres en naam
in Voer nu ook de gebruikersnaam en wachtwoordcombinatie in waarmee u inlogt op Instagram
Klik op Abonneren
U kunt ook ook klikken Log in met Facebook
op de pagina die geopend, kunt u uw profielfoto uploaden door te klikken op de knop “+” zie je aan de top
Nou, je profiel is voltooid, als je wilt blijven op maat te maken, klikt u op de kleine man pictogramknop die op het hoofdscherm verschijnt. Welkom in de wereld van Instagram!

Let op: vanaf de computer is het niet mogelijk om foto’s of video’s te uploaden, daarvoor moet je de officiële Instagram-app op je smartphone gebruiken of een van de eerder genoemde trucjes gebruiken.

Conclusies Het
gebruik van Instagram is heel eenvoudig, maar vooral leuk. Er is altijd veel interessant nieuws te ontdekken en te beleven. Met deze korte en eenvoudige gids heb ik je de basisstappen laten zien die je moet volgen om je aan te melden voor Instagram, nu hoef je je alleen maar te wagen in een wereld die constant groeit en altijd klaar staat om je te verrassen.

Begin met het volgen van gebruikers, zet een hart onder de inhoud die je het meest interessant vindt en begin met het delen van foto’s en video’s met de Instagram-community.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *