Hoe spraakberichten op WhatsApp te versnellen

WhatsApp is zonder twijfel een van de meest gebruikte berichten-apps ter wereld. Onder de functies die het biedt, benadrukken we de mogelijkheid om met vrienden te chatten, berichten te verzenden in uitzendmodus, groepen te creëren, verhalen en nog veel meer.

Een van de meest gebruikte functies van WhatsApp is die waarmee je audionotities kunt ontvangen en verzenden. Zo kun je je vrienden op de hoogte houden van het laatste nieuws zonder elke keer een echte papyrus te hoeven schrijven. Deze functie is erg handig bij bijvoorbeeld wandelen of autorijden.

Er is echter altijd die vriend die overdrijft en elke keer neemt hij een echte LP op die maar een paar minuten duurt. Je zou het graag willen horen, maar je hebt er gewoon geen tijd voor. Maak je geen zorgen, WhatsApp ontmoet ons eindelijk met een nieuwe toegewijde bron. In dit artikel ga ik je zelfs laten zien hoe je spraakberichten op WhatsApp kunt stroomlijnen.

Nou ja, deze nieuwe functie is onlangs in Italië aangekomen en ik weet zeker dat je niet kunt wachten om hem uit te proberen. Laten we samen alle stappen bekijken die u moet nemen om het op uw smartphone te krijgen. Je moet gewoon blijven lezen.

Inhoudsopgave
WhatsApp-voicemail
Hoe WhatsApp- voicemail op Android
te versnellen Hoe WhatsApp-voicemail op iPhone / iPad iOS
te versnellen Hoe WhatsApp-klinkers snel te spelen
Conclusies
Wat zijn WhatsApp-voicemails
Voordat ik inga op de details, laten we kort laten zien je whatsApp voicemails zijn en hoe je ze het beste kunt gebruiken op je smartphone.

Met WhatsApp, een populaire Facebook-app voor instant messaging, kun je audionotities opnemen die je naar je contacten kunt sturen. Dit doen is eigenlijk heel eenvoudig. Open gewoon de WhatsApp-chat of de groep waarnaar je je stem wilt sturen en houd het microfoonsymbool ingedrukt dat je vindt in de balk waar je meestal je bericht typt.

Als je klaar bent met opnemen, laat je het microfoonpictogram los en de stem zal onmiddellijk zijn bestemming bereiken. De gebruiker kan dan beslissen om het af te spelen door simpelweg op het microfoonpictogram te klikken dat overeenkomt met de audionoot.

Audio vertegenwoordigt een echte revolutie omdat het je in staat stelt om snel en innovatief met je vrienden te communiceren. Zeer handig wanneer u onderweg bent of aan het rijden bent, ze vertegenwoordigen zeker een van de meest gewaardeerde functies van gebruikers.

Hoe WhatsApp-voicemail op Android te versnellen
Als je een smartphone met Android OS hebt, zijn hier de stappen die je moet volgen om WhatsApp-audio te versnellen:

Open de WhatsApp-app
Open een gesprek waarin je audio hebt ontvangen
Tik op het microfoonpictogram om te beginnen met luisteren
Tik nu 1x om de audio te versnellen
Tik nogmaals om te schakelen tussen de modi 1x, 1.5x en 2x
Als je het schrijven niet kunt zien 1x in de audio-notitie, maak je geen zorgen. Zoals ik in het voorwoord al zei, is dit een nieuwe WhatsApp-functie en is deze niet noodzakelijkerwijs opgenomen in de versie die momenteel op uw apparaat is geïnstalleerd. We zullen later zien hoe we het probleem kunnen oplossen.

Hoe WhatsApp-voicemail op iPhone / iPad iOS te versnellen
Als je een iOS-apparaat zoals iPhone of iPad hebt, zijn hier de stappen die je moet nemen om WhatsApp-audio te versnellen:

Open de WhatsApp-app
Open een gesprek waarin je audio hebt ontvangen
Tik op het microfoonpictogram om te beginnen met luisteren
Tik nu 1x om de audio te versnellen
Tik nogmaals om te schakelen tussen de 1x-, 1.5x- en 2x-modi
Nogmaals als je nog steeds geen 1x kunt zien schrijven naast de audio-notitie, maak je geen zorgen. De nieuwe functie komt rechtstreeks uit de bètaversie en is een paar dagen geleden geïmplementeerd.

Hoe u snel WhatsApp-klinkers kunt afspelen
Als u wanhopig bent omdat uw vrienden de nieuwe functie al kunnen zien terwijl u vastzit aan de oude versie, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ik heb je al laten zien hoe je de nieuwste versie van WhatsApp kunt downloaden en bijwerken om alle functies te krijgen.

Ik moet melden dat de lancering op dit moment op Android-apparaten langzamer lijkt, terwijl het op iOS-apparaten gemakkelijker is om de nieuwe functie te krijgen. Werk in ieder geval de WhatsApp-app bij om te controleren of de functie al is opgenomen en beschikbaar is voor uw apparaat.

Dit zijn de stappen die u moet volgen om WhatsApp op uw Android-apparaat bij te werken:

Open de Google Play Store
Druk op het hamburgerpictogram in de linkerbovenhoek
Tik op Instellingen in het menu dat verschijnt
Druk nu op het item Automatische applicatie-
update Vink de optie Automatische applicatie-update alleen via Wi-Fi aan (zo verbruikt u geen giga)
Et voila , vanaf nu zal WhatsApp zichzelf updaten
Als je daarentegen een iOS-apparaat hebt, voer je de volgende stappen uit:

Open de App Store van uw apparaat
Tik op het vergrootglas in de rechterbenedenhoek
Typ WhatsApp in de zoekbalk
Of druk op het blauwe man-pictogram in de rechterbovenhoek
In dissecties Update alle drukken in het Update-item naast het WhatsApp-pictogram
Als de De WhatsApp-app verschijnt niet in de sectie, dit betekent dat de nieuwste versie van de app al op uw smartphone is geïnstalleerd of dat er geen nieuwe updates worden verwacht.
Conclusies
Perfect, zoals je misschien al hebt gezien, is het stroomlijnen van WhatsApp-audio echt een reis en er is geen technicus nodig om in te grijpen, volg gewoon de paar eenvoudige stappen die ik je eerder heb laten zien.

Als je na het updaten van WhatsApp nog steeds geen optie ziet om de audio te versnellen, wacht dan even. De functie is binnenkort beschikbaar voor alle soorten apparaten.

Als je andere manieren weet om spraaknotities op WhatsApp te stroomlijnen of mijn hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen, ik beantwoord je vragen graag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *