Hoe Spotify Premium te geven

Onmogelijk om zonder te doen, het is nu de soundtrack van onze dagen en onze reizen geworden: de Spotify-applicatie stelt ons in staat om op elk moment rechtstreeks vanaf de mobiele telefoon naar muziek te luisteren, comfortabel op de computer in de desktopversie en zelfs in de auto ons te voorzien van een rijke bibliotheek met interessante muziek en podcasts (zie het artikel over het maken van een podcast) om te streamen.

In korte tijd is Spotify’s platform zonder twijfel de bekendste en meest gebruikte digitale muziekservice ter wereld geworden om gemakkelijk, snel en gratis afspeellijsten te maken en audio af te spelen op verschillende apparaten. Met dit platform kun je terugreizen in de tijd terwijl je luistert naar liedjes uit de jaren 60 of, als je gepassioneerd bent door 80s dansmuziek, luister naar hele albums van artiesten die hele generaties hebben laten dansen.

Een van de beste eigenschappen van Spotify is zeker dat het de gebruiker in staat stelt om gratis naar hun favoriete nummers te luisteren, de huidige hits en de meest beluisterde nummers te ontdekken en te variëren tussen de verschillende aanwezige genres. Je hebt echter gemerkt dat de gratis versie van de service enkele beperkingen heeft, dus je hebt Spotify Premium geprobeerd. Met de betaalde versie kun je miljoenen nummers beluisteren waar en wanneer je maar wilt, onbeperkt en vooral zonder vervelende advertenties.

Een geweldig verjaardagscadeau voor je muziekliefhebbende vriend, toch? Als je denkt dat een abonnement op de Premium-versie van het muziekstreamingplatform iets voor jou is, blijf dan dit artikel lezen. In de volgende paragrafen leg ik uit hoe je Spotify Premium cadeau kunt doen. U zult zien, u zult een geweldige indruk maken!

Inhoudsopgave
Wat is Spotify Premium
Hoe Spotify Premium cadeau te doen
Hoe de Spotify Premium-cadeaubon te activeren
Conclusies
Wat is Spotify Premium
In een oud artikel over hoe Spotify’s muziekluister-app werkt, heb ik je uitgelegd dat er betaalde diensten zijn met verschillende interessante extra functies. Er zijn in feite verschillende tariefplannen om het meeste uit de muziekstreamingservice te halen.

Moe van de continue commercials die je luistersessies van muziek, audioboeken en Podcasts op het bekende streamingplatform onderbreken, moet je weten dat je gemakkelijk kunt profiteren van interessante pakketten waarmee je kunt genieten van aanzienlijke kortingen.

De pakketten waar ik het over heb zijn verschillende tariefplannen die vallen onder de zogenaamde Spotify Premium. Met de Premium-versie van de digitale muziekservice kun je onbeperkt naar alle muziek luisteren die je wilt, en je hoeft niet langer reclame te maken en een onbeperkt aantal nummers over te slaan. Niet slecht toch?

Spotify Premium bevat alle functies van de gratis versie van het platform, maar zoals ik al een paar regels hierboven heb verwacht, biedt het ook enkele speciale services:

Geen advertenties
Luisteren naar je favoriete muziek, zelfs offline en in hoge kwaliteit (320 kbps)
Onbeperkte mobiele toegang op aanvraag
Mogelijkheid om overal ter wereld naar je Spotify-afspeellijsten te luisteren
Onbeperkte skips
Hoe Spotify Premium te geven
Als je beste vriend een minnaar is Verjaardagsmuziek nadert , mis je kans niet om hem Spotify Premium te geven. In slechts een paar stappen bereikt u het door u voorgestelde doel door simpelweg te profiteren van een cadeaubon die u in veel verkooppunten en in verschillende fysieke en online elektronicawinkels kunt vinden.

Voordat je verder gaat, is het goed om te weten dat er verschillende soorten abonnementen zijn om uit te kiezen en dat deze variëren afhankelijk van het aantal maanden gratis en onbeperkte muziek dat je je vriend op het Spotify-platform wilt geven.

Cadeaubonnen verschillen in feite voor verschillende soorten Premium-serviceabonnementen. Na de duur van de cadeaubon kan je vriend vrij kiezen om zijn Premium-abonnement al dan niet te verlengen. Houd er rekening mee dat cadeaubonnen 12 maanden geldig zijn vanaf de aankoopdatum.

Cadeaubonnen die door het platform worden verstrekt, zijn alleen geldig voor individuele Spotify Premium-abonnementen. Daarom kun je ze niet gebruiken voor Spotify Premium voor studenten, Spotify Premium Family, Spotify Premium Duo of voor proefperiode-aanbiedingen.

Houd er ook rekening mee dat de coupon alleen voor eenmalig gebruik is: de totale nominale waarde van een individuele rekening wordt afgetrokken op het moment van aflossing en aflossing of progressief krediet is niet toegestaan. Dit zijn de verschillende abonnementen die je kunt kiezen voor de cadeaubon:

Prijs van een abonnement van 1 maand € 10,00 Prijs van een abonnement van
3 maanden € 30,00 Prijs van een abonnement van
6 maanden € 60,00
Hoe Spotify Premium Gift Card te activeren
Nadat ik u heb verteld hoe u uw Spotify Premium-abonnement vriend kunt geven, laten we samen de eenvoudige en snelle stappen bekijken hoe activeer je de Spotify-cadeaubon:

Ga naar Spotify.com/redeem
Meld u aan bij uw Spotify-profiel
Voer de pincode in die op de achterkant van de voucher staat of de code op de bon
Vink het vakje aan Ik ben geen robot
Klik vervolgens op Code invoeren
Na het volgen van deze stappen wordt uw Spotify-account wordt automatisch Premium. Zoals ik een paar regels hierboven al zei, kan de Spotify Premium Gift Card maar voor één account worden gebruikt.

Conclusies
Als je vrienden hebt die nooit zonder muziek zouden leven, is het beste cadeau dat je kunt geven zeker een abonnement op Spotify Premium. Je vrienden zullen je dankbaar zijn en je hoeft niet voor de zoveelste keer het shirt voor te stellen dat je op het laatste moment hebt gekocht of een heel banaal parfum.

In dit artikel heb ik je uitgelegd hoe je een Spotify Premium Gift Card geeft en hoe je deze activeert. Zoals u wellicht heeft begrepen, is dit een zeer eenvoudige handeling die u op elk moment kunt uitvoeren.

Ik hoop dat wat u in deze gids leest, nuttig voor u is. Onthoud dat, in geval van twijfel of als u de behoefte voelt om mij meer gedetailleerde en specifieke vragen te stellen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Succes!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *