Hoe sommige Android-apps of -games te kraken

Tegenwoordig gebruiken veel gebruikers apps en spelen ze games op hun Android-telefoon. Maar sommige apps en games zijn betalend. Sommige Android-spellen worden bijvoorbeeld geleverd met munten, tokens, enz. En je moet wat geld betalen om dit ding te kopen. Nu hebben we in dit artikel een methode om Android-games en -apps te  kraken,  wat een oplossing voor uw probleem betekent. Je kunt deze spullen gratis kopen. Maar deze methode zal voor sommige gebruikers niet werken. Omdat sommige ontwikkelaars hun apps hebben bijgewerkt en de bug hebben opgelost. Maar sommige apps en games zijn nog steeds beschikbaar in de Google Play Store.

Hoe sommige Android-apps of -games te kraken

Vandaag gaan we een methode delen om Android-app-play te kraken. We zullen een app gebruiken om deze taak uit te voeren. Hier zullen we je ook voorzien van een stapsgewijze installatie en een gebruikershandleiding om elke app of game te kraken.

Moet controleren: –  Lucky Patcher Apk nieuwste versie downloaden voor Android

Lucky Patcher apk kan worden gedownload via de bovenstaande link. En hier zullen we u de stappen geven om deze app te gebruiken.

Hoe een Android-app / -game te kraken en te patchen met Lucky Patcher

  1. Open eerst de Lucky Patcher-app.
  2. Klik vervolgens op een app of game.
  3. Klik nu op  Patches Menu  .
  4. Klik vervolgens op de   optie Patch voor InApp .
  5. Selecteer daarna de bovenste 2-optie zoals voor de gegeven screenshot.
  6. Klik nu op solliciteren.
  7. Dat is alles, u bent klaar.

Nu heb je met succes je geselecteerde app of game gekraakt. Zodra je het op je Android-apparaat opent, zal Google Play Protect deze app als een virus weergeven, maar maak je geen zorgen, het is 100% veilig. Als u deze meldingen herhaaldelijk ontvangt, kunt u Google Play Protect uitschakelen om de meldingen te stoppen.

Opmerking: –  Soms werkt het zonder root of soms moet je  je telefoon rooten  .

Laatste woorden

Hierboven heb je een truc geleerd: hoe je een Android-app of -game kunt kraken en patchen met de Lucky Patcher-app. Ik heb geprobeerd de methoden in duidelijke taal uit te leggen, zodat de meeste gebruikers het kunnen begrijpen en kunnen genieten van de voordelen van deze Lucky Patcher-app. Deel dit artikel alstublieft met uw vrienden en familieleden en ook op uw sociale netwerksites zoals Twitter en Facebook. Vrienden. Blijf ook mijn sites bezoeken voor meer tips en trucs. Als gevolg hiervan kom ik terug met een nieuw artikel met nieuwe informatie. Tot dan, tot ziens en een fijne dag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *