Hoe plaats je je website op Google

Als u uw website wilt rangschikken, meer verkeer wilt genereren en beter zichtbaar wilt maken, is het belangrijk dat uw website   goed scoort in Google,   omdat dit de beste manier is om relevant, relevant en gratis verkeer te krijgen. SEO-consultant   Giulio Stella   ondersteunt u bij uw SEO-strategie door enkele tips te volgen om uw site correct op Google te positioneren, waaronder:

Inhoudsindex

  • Maak de site toegankelijk voor Google
  • Vind de juiste zoekwoorden om jezelf te rangschikken
  • Volg de SERP elke dag
  • Creëer kwalitatieve en relevante inhoud
  • Introduceer gestructureerde gegevens in uw website
  • Optimaliseer de laadsnelheid van uw site
  • Hoe kom je op je site op Google

Maak de site toegankelijk voor Google

Voor het indexeren en rangschikken van een website analyseert Google elke website met behulp van zijn eigen crawlers, Googlebot genaamd. Als deze crawlers uw site niet kunnen bereiken (om welke reden dan ook), kunnen ze uw pagina’s niet het juiste gewicht geven.

Website-inhoud moet ook zijn ontworpen voor crawlers. Het is essentieel om leesbare content voor Google aan te bieden. Daarom is de inhoud van de tekst fundamenteel, maar ook de attributen van de afbeelding, het bijschrift van een video…

Help Google uw website-inhoud te bezoeken en te begrijpen om deze correct te rangschikken op Google!

Vind de juiste zoekwoorden om jezelf te rangschikken

Kies de juiste zoekwoorden

Het is alleen zinvol om uw site te laten scoren op Google of zelfs alternatieve zoekmachines als het uw doel is om de juiste zoekwoorden te rangschikken.

Om uw zoekwoorden goed te kiezen, is het raadzaam om rekening te houden met het zoekvolume, de relevantie van het zoekwoord en de haalbaarheid. Het gebruikt hulpprogramma’s voor trefwoordonderzoek om het juiste verkeer en dus gekwalificeerd verkeer vast te leggen en de bedoelingen van internetgebruikers te begrijpen.

Volg SERP’s elke dag

Voordat ze uw site bereiken, doorlopen gebruikers de SERP van Google (pagina met zoekresultaten).

Om uw site op Google te laten scoren, zijn geoptimaliseerde en overtuigende resultaten nodig.

Om de klikfrequentie en het verkeer naar uw site te verbeteren, moet u de titel en metabeschrijving en de inhoud ervan optimaliseren.

Creëer kwalitatieve en relevante inhoud

“Content is King”, vooral in seo. Het creëren van goede inhoud betekent kwaliteitsinhoud en vooral inhoud die geschikt is voor uw doelgroep, in overeenstemming met de regels van Google en het aantrekken van uitstekende   inkomende links   naar uw site.

De kwaliteit van de inhoud trekt zowel de gunsten van Google, maar vooral die van internetgebruikers. Inhoud van hoge kwaliteit zal veel vaker worden gedeeld en viraal gaan.

Introduceer gestructureerde gegevens in uw website

Een goede ranking voor een website krijgen, betekent ook op de hoogte blijven van Google-nieuws en kansen voor zoekmachines.

Deze laatste heeft jarenlang gestructureerde gegevens geïntegreerd     om internetgebruikers   een   betere zoekervaring te bieden .

Er zijn extra elementen in vergelijking met een klassiek zoekresultaat: sterbeoordelingen, foto’s, evenementen, producten …

De gestructureerde gegevens van uw website vergroten uw kansen op een positie in Google. De voordelen van dit soort data zijn erg interessant.

Optimaliseer de laadsnelheid van uw site

Om een ​​website te ranken, houdt Google rekening met honderden criteria. Onder hen is de   laadsnelheid   het belangrijkste.

Beperk uw bouncepercentage, enkele laadfouten en een laag aantal paginaweergaven.

Met steeds meer mobiel browsen, is het belangrijk om uw sites op te fleuren om ze aan te passen aan nieuwe toepassingen.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *