Hoe meerdere bestanden samenvoegen tot één PDF-document?

Meerdere bestanden samenvoegen tot één PDF-document  : PDF is het meest gebruikte bestandstype in het dagelijks leven van veel mensen. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt platformonafhankelijke compatibiliteit, zodat uw PDF-bestanden op alle apparaten kunnen werken. Gescande documenten worden vaak standaard of na een conversieproces in PDF-formaat opgeslagen.

Er zijn momenten waarop u meerdere PDF’s in één moet combineren, bijvoorbeeld wanneer een lang document wordt gescand en u vijf afzonderlijke bestanden bij de hand hebt. Dit is waar  PDFelement  u kan helpen deze bestanden samen te voegen en dit kan met slechts één klik worden gedaan.

 

Hoe PDFelement te gebruiken

 

Wondershare PDFelement  is een krachtige PDF-tool die het gemakkelijk maakt om met PDF-bestanden te werken. Hiermee kunt u snel, goedkoop en veilig verbluffende PDF-documenten en -formulieren maken. Met deze app kun je:

Download PDFelement

 • Bewerk en annoteer snel PDF’s.
 • Maak en converteer PDF’s van/naar andere bestandsformaten.
 • Eenvoudig formulieren invullen en contracten ondertekenen.
 • Gebruik OCR om gescande PDF’s om te zetten in bewerkbare tekst.
 • Volledig compatibel met Windows 10 en MAC.
 • En veel meer …

Volg deze stappen om PDF-bestanden samen te  voegen  met Wondershare PDFelement:

  1. Selecteer in Wondershare PDFelement PDF combineren. Na het selecteren van de optie PDF combineren, wordt u gevraagd om de bestanden te selecteren die u wilt combineren.
  2. Selecteer PDF-bestanden
   Zoals u kunt zien in de onderstaande afbeeldingen, hebben we twee PDF-bestanden die we willen samenvoegen tot één PDF-bestand. Nu zullen we deze bestanden selecteren en samenvoegen
  3. Combineer uw bestanden Zodra het proces is voltooid, wordt een nieuw PDF-bestand gemaakt met de naam Combined.pdf. Dit bestand combineert de vorige twee bestanden in één bestand.

Ik hoop dat je geniet van de tutorial en dat het nuttig was

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *