Hoe maak je een website voor hotels, herbergen en logies

Heeft u onlangs een oud hotel gerenoveerd en wilt u het een nieuw licht geven, zodat het bij zoveel mogelijk mensen bekend wordt? De ideale keuze in deze gevallen is zeker om een ​​website te maken en te vertrouwen op digitale communicatie, evenals een   professional in de sector   .

U hoeft niet per se een ervaren IT-programmeur te zijn om een ​​website voor uw accommodatie te maken of deze in portals zoals Booking en AirBnb in te voegen, u hebt alleen creativiteit, goodwill en wat kostbaar – en vooral nuttig – advies nodig. Volgende .

In dit artikel vindt u alle informatie die u zocht over   het maken van een website voor accommodatiefaciliteiten zoals   B&B’s, hotels en dergelijke om toeristen te ontvangen en nog veel meer. Na het structureren van het meest technische deel, namelijk het maken van de website dankzij CMS-software zoals WordPress, moet je zorgen voor alle kleinste details van je webportaal.

Sociale netwerken hebben een belangrijke impuls gegeven aan de toeristische infrastructuur, dus een van de stappen die niet mag worden verwaarloosd, betreft sociale communicatie, essentieel voor het promoten van uw bedrijf. Maak je geen zorgen, laten we daarheen gaan. Als u de eigenaar bent van een hotel, pension, herberg, boerderij of een ander type accommodatie, weet u dat het tegenwoordig essentieel is om door de klant gevonden te worden op Google of een andere zoekmachine.

Hoe krijg je een solide online aanwezigheid? Het maken van een website speciaal voor uw bedrijf is absoluut de eerste en belangrijke stap die u moet nemen. Daaraan moet u een reeks voorzorgsmaatregelen toevoegen, zodat uw site volledig, nauwkeurig, interessant en betrouwbaar is.

In deze gids kunt u dieper ingaan op enkele punten die u kunt gebruiken om de communicatie van uw project online te verbeteren en de interactie met de klant te vergemakkelijken. Het virtuele platform dat u aanbiedt, moet duidelijk en volledig zijn, het moet de potentiële klant uitgebreide informatie bieden en de aandacht trekken. In de volgende paragrafen bieden we 5 tips om beter een website te maken die gewijd is aan accommodaties. Schrijf het op en probeer het te waarderen voor uw online project.

Inhoudsindex

 • 5 tips voor een website gewijd aan accommodatie
  • Besteed aandacht aan details van informatie
  • Een verfijnde, overtuigende taal en SEO
  • Kwaliteitsfoto’s voor het web
  • Sociale communicatie
  • Direct online reserveren via de website

5 tips voor een website gewijd aan accommodatie

De website die aan uw hotel is gewijd, moet tot in detail worden behandeld     . Om een ​​goed resultaat te behalen in termen van bezoeken en potentiële boekingen, is het essentieel om een ​​goed gestructureerd product te presenteren dat accurate informatie kan bieden, goed geschreven tekst (beter vanuit SEO-oogpunt), kwaliteitsafbeeldingen en een overtuigende taal die in staat is van het betrekken van de ‘gebruiker’.

Digitale communicatie in de horeca is een   potpourri   van vele onderdelen en functies die zich verplaatsen van taal naar visuele, sociale en contentmarketingcontent. Voor de technische creatie van uw website, als u geen tijd of bekendheid heeft met de wereld van CMS-software, zou u iemand met meer ervaring moeten hebben die het “skelet” van uw webproject kan voorbereiden.

Maar wat uw vaardigheden en aanleg ook zijn, het is goed dat u weet in welke richting uw website moet gaan en wat de fundamentele kenmerken zijn die niet mogen ontbreken voor een opmerkelijke portal.
Hier zijn enkele tips die we u aanraden te volgen om te streven naar een goede positie in zoekmachines en een functionele website voor uw accommodatie te structureren.

Besteed aandacht aan details van informatie

 

Het eerste en essentiële kenmerk dat de website van uw hotel moet hebben, is zonder twijfel een duidelijke aandacht voor detail in de verstrekte informatie. Voor een potentiële klant is het essentieel om gedetailleerde, volledige en volledige informatie te lezen over de structuur die u kiest voor uw vakantie.

De inhoud die u op uw site plaatst, moet daarom volledig zijn in de informatie die u aan gebruikers verstrekt. Geef alle kamerdetails aan, wat wel en niet is inbegrepen in de voorgestelde kamerprijs, of huisdieren zijn toegestaan, of er rookkamers zijn, of het mogelijk is om de reservering te annuleren, of de structuur ver of minder van de belangrijkste bezienswaardigheden in de regio.

Zoek precisie en je zult niet fout gaan. Een site die goed wordt onderhouden en rijk is aan informatie is een   geweldige kaart   om te  bezoeken  vanwege de toeristische voorzieningen. Zorg ervoor dat u geen belangrijke details weglaat, zoals contacten (telefoonnummers en e-mailadressen) en het gedeelte ‘waar we zijn’ waarmee de gebruiker het exacte adres van uw woning op de kaart kan vinden.

Een verfijnde, overtuigende taal en SEO

Boeiende taal zorgt ervoor dat een potentiële klant meer wil weten. Het begint allemaal hier. Een goed uitgevoerde copywriting met   inachtneming van SEO-schrijftechnieken is essentieel om te voldoen aan de behoeften en zoekopdrachten van online gebruikers. Weten hoe te schrijven is zeker een vaardigheid die niet mag worden onderschat, maar schrijven voor het web is niet altijd gemakkelijk.

Het gebruik van een precieze en overtuigende taal, in staat om specifieke en directe antwoorden te geven op de meest voorkomende vragen die in zoekmachines voorkomen, is de taak van de SEO Copywriter, een professionele figuur die speciale tools gebruikt om uw website te optimaliseren voor verschillende zoekmachines.

Beschouw het webportaal dat u voor uw accommodatie heeft gemaakt, als een echt communicatiemiddel. Wat wil je communiceren naar je potentiële klant? Probeer de aandacht van de online gebruiker te trekken met trefwoorden die verwijzen naar een specifiek gebied of een bepaalde activiteit. Plaats een Blog-sectie op uw website om artikelen sporadisch of met een bepaalde frequentie te plaatsen, om uw website verder te stimuleren in zoekmachines.

Kwaliteitsfoto’s voor het web

 

Onder de fundamentele kenmerken van het creëren van een website gewijd aan een hotel of B&B die zijn waarde en potentieel weet over te brengen aan de potentiële klant, is er zeker geen gebrek aan zorg bij het   maken en kiezen van foto’s  .

Kwaliteitsfoto’s (met kwaliteit bedoelen we zowel qua resolutie als qua inhoud) zijn een perfect visitekaartje voor de website van een accommodatie. Online gebruikers die op zoek zijn naar een structuur om een ​​ontspannen verblijf door te brengen, willen zoveel mogelijk foto’s zien van de kamer waar ze hun vakantie kunnen doorbrengen en van de gemeenschappelijke ruimtes die door de structuur worden geboden (ontbijtruimte, bar, enz.)

Het maken van kwaliteitsfoto’s zorgt voor een vlotte en strakke uitstraling van uw website. Bovendien zullen goed gemaakte foto’s de klant al voor hun verblijf verwelkomen. De afbeeldingen zijn erg belangrijk, let op bij het kiezen van de afbeeldingen die u op de website van uw structuur wilt publiceren.

Bovenal raad ik je aan om je interieurfoto’s voldoende ruimte te geven, wetende dat DIY niet altijd het juiste is en dat je de mogelijkheid om de fotoshoot bij een ervaren interieurfotograaf te bestellen niet moet onderschatten     .

Alleen degenen die gewend zijn om foto’s te maken voor hotels, pensions of accommodatie en extra-accommodatie, weten over het algemeen hoe ze zich door het complex moeten verplaatsen om het meeste uit de omgeving te halen en via de dienstdoende OTA te “verkopen”.

Sociale communicatie

 

Fundamenteel is de integratie van uw website met sociale netwerken. Bij communicatie 3.0     overheerst het gebruik van sociale media voor de groei van een activiteit. Open een Facebook- en Instagram-pagina gewijd aan uw accommodatie.
Plaats de websitelink in het bijschrift van de Instagram-pagina en deel deze op Facebook-berichten. Op deze manier draagt ​​u bij aan gebruikersinteracties en verbetert u het siteverkeer.

Organiseer sociale pagina’s met creatieve, originele inhoud die uw sitepagina’s ondersteunt. Deel de positieve recensies die u ontvangt en plaats artikelen in het bloggedeelte van de website van uw hotel. Sociale gebruikers zullen u waarderen en belonen met   nieuwe boekingen   .

Direct online reserveren via de website

De laatste tip is essentieel voor een geldig en direct boekingssysteem. Als je hebt besloten om geen externe boekingssoftware te gebruiken, houd er dan rekening mee dat je een online systeem rechtstreeks op je website kunt invoeren.

Met het online reserveringssysteem   kunnen potentiële klanten snel en gemakkelijk   hun verblijf boeken in slechts enkele stappen. Dus, na het controleren van de beschikbare dagen en het evalueren van de tarieven, kunt u de reserveringsaanvraag rechtstreeks naar de structuur sturen.

Een andere reden waarom u zou moeten overwegen om een ​​direct boekingsformulier aan de site toe te voegen, is het voordeel – niet onverschillig – van het besparen op   substantiële boekingen of AirBnb-commissies. Door de mogelijkheid te bieden om zonder tussenpersonen te boeken, kunt u eenvoudig meer verdienen en succesvoller zijn.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *