Hoe Instagram-verificatiebadges te krijgen

Instagram is ongetwijfeld een van de sociale netwerken van dit moment. Hiermee kunt u verhalen creëren, momenten van uw leven delen via verhalen en rollen en uw bedrijf ontwikkelen via tools die speciaal zijn bedoeld voor bedrijven.

Zoals al gebeurt op Facebook, kun je zelfs de sociale met het Polaroid-logo een soort herkenning hebben, een controle die het eigendom van je account identificeert.

In dit artikel zal ik trouwens proberen u stap voor stap alle procedures te tonen die in de praktijk moeten worden gebracht om deze erkenning te verkrijgen. We zullen zien hoe we de Instagram-verificatiebadge kunnen krijgen.

Inhoud Index
Wat is Instagram-verificatiezegel
Hoe meld je je aan voor Instagram-verificatiezegel
Vereisten om Instagram-verificatiezegel te krijgen
Conclusies
Wat is Instagram-verificatiezegel
Voordat je in de gids duikt en samen de stappen ontdekt die moeten worden genomen om te proberen deze belangrijke erkenning van de sociale netwerk, laat me je in detail laten zien wat het is.

Met Instagram-verificatiebadges kunnen geregistreerde gebruikers van het sociale netwerk gemakkelijk de officiële accounts van beroemde mensen, beroemdheden of politici, influencers en bekende merken vinden en herkennen. Zo ben je er zeker van dat je het officiële profiel van de betreffende ster of merk volgt.

Concreet bestaat de verificatiebadge uit een vinkje (blauw) dat naast de accountnaam wordt weergegeven. Je kunt het bekijken in zowel zoekopdrachten als de feed, of door naar het profiel te gaan van de persoon of het merk dat je wilt volgen.

Zoals ik al zei, zijn de accounts met deze cheque bevestigd door Instagram zelf, die de authenticiteit ervan erkent. Uiteraard vertegenwoordigt de verificatiebadge een belangrijke toegevoegde waarde en is daarom zeer gewild bij influencers en degenen die Instagram in het algemeen gebruiken als showcase, opstapje of echt werk.

Hoe u de
Instagram-verificatiestempel aanvraagt ​​Laten we nu tot de kern van de zaak komen, of hoe u de Instagram-verificatiestempel kunt aanvragen. De procedure is heel eenvoudig, houd je identiteitsbewijs bij de hand en volg de stappen die ik je zal laten zien.

Merk meteen op, er wordt niet gezegd dat je deze cheque op Instagram kunt krijgen. Zoals ik je al zei, kunnen alleen karakters van een bepaalde dikte het krijgen, dus voordat je je aanmeldt, stel ik voor dat je het aantal volgers verhoogt en zo een goed publiek van volgers bereikt.

Hoe groter het aantal volgers, hoe realistischer de kans is om deze Instagram-erkenning te ontvangen die uw account geschikt maakt voor dit type verificatie. Na deze noodzakelijke veronderstellingen te hebben gemaakt, volgen hier de stappen die u moet nemen om verificatie van uw account aan te vragen:

Open de Instagram-app op uw Android- of iOS-apparaat
Log in op uw account
Tik op uw profielfoto
Tik op Instellingen
Tik op
Pigia- account in Verificatie aanvragen
Voer uw volledige naam in
Dien een foto van uw
kaart in Verzoek instagram-verificatie badge-identificatie

Nou, je hoeft niets anders te doen. Maar wat gaat er nu gebeuren? Simpel, je hoeft alleen maar te wachten.

De procedure kan enkele dagen duren, waarna je nog steeds een e-mailmelding ontvangt die je laat weten of je account is geverifieerd door Instagram of niet. Als de procedure niet werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt het na 30 dagen opnieuw proberen.

Nadat je het verificatiezegel hebt gekregen, moet je nog steeds voldoen aan de normen van Instagram, anders wordt het verwijderd. Instagram kan de badge zelfs op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving verwijderen. In het bijzonder wordt het embleem verwijderd in de volgende gevallen:

U probeert de verificatieprocedure te omzeilen
Uw badge overdragen of verkopen
U gebruikt uw profielfoto, biografie of welke naam dan ook om andere diensten te sponsoren.
Tot slot wil ik u nog informeren over de verificatiebadge. Instagram zal je nooit vragen om betalingen te doen om deze badge te krijgen. Als iemand je om geld vraagt ​​om een ​​verificatiebadge te krijgen, is het hoogstwaarschijnlijk oplichterij, aangezien Instagram derden niet vraagt ​​om dergelijke verificaties uit te voeren of dit soort herkenning af te geven.

Vereisten voor het verkrijgen van de Instagram-verificatiebadge
Laten we nu eens kijken aan welke vereisten voor het verkrijgen van de Instagram-verificatiebadge uw account noodzakelijkerwijs moet voldoen. In het voorwoord heb ik zelfs een paar punten genoemd, laten we ze nu in detail bekijken.

Wanneer je een stempelverzoek indient, evalueert Instagram verschillende factoren die helpen bepalen of het account een dergelijke erkenning verdient. Het is met name noodzakelijk dat het account van algemeen belang is en daarom een ​​aanwinst is voor uw volgers.

Om deze te verkrijgen, moet je de gebruiksvoorwaarden en communityrichtlijnen van Instagram strikt naleven. Ten slotte zou uw account moeten lezen:

Authentiek: Instagram zorgt ervoor dat de persoon die volgens jou achter het account zit, je identiteitsbewijs verifieert. In het geval van een bedrijf moet het een geregistreerd merk zijn, bij voorkeur met een aantoonbare fysieke locatie.
Uniek: het account moet uniek zijn als u eerder een account van uw bedrijf heeft gemaakt dat u niet meer gebruikt, ik raad u aan dit te verwijderen voordat u verder gaat met verificatie.
Compleet: het account moet in al zijn onderdelen compleet zijn, dus probeer je biografie, profielfoto en alles wat je nodig hebt om je online aanwezigheid op het populaire sociale netwerk te verbeteren niet te verwaarlozen. Vraag indien mogelijk een socialmediamanager om hulp voordat u verder gaat.
conclusies
Zoals we hebben gezien, is het aanvragen van de Instagram-verificatiebadge een vrij eenvoudige procedure, maar het vereist enkele belangrijke voorbereidende stappen die voorkomen dat je vervelende fouten tegenkomt die het accountherkenningsproces kunnen beïnvloeden.

Ik raad u aan om waar mogelijk advies in te winnen bij een branchedeskundige voordat u doorgaat met het verificatieverzoek. Op deze manier weet je zeker dat je Instagram een ​​profiel stuurt met alle nodige functies waarmee je deze belangrijke controle kunt doorstaan.

Ik hoop dat ik al uw vragen over dit onderwerp heb beantwoord. Als u meer informatie nodig heeft, neem dan gerust contact met mij op, ik beantwoord graag uw vragen. Succes!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *