Hoe hashtags te gebruiken op Instagram

Als je hier bent gekomen, is dat waarschijnlijk omdat je wilt weten hoe je hashtags op Instagram op de juiste manier gebruikt of omdat je graag foto’s en verhalen plaatst, maar problemen hebt met het gebruik ervan. Ik vermoedde?

Beroemd geworden met Twitter, bereikten hashtags het hoogtepunt van hun populariteit met het populaire sociale netwerk waarbij de kleurenpolaroid onmisbaar werd om te slagen met foto’s en video’s en zo het aantal volgers te vergroten.

Hashtags zijn fundamentele hulpmiddelen voor het catalogiseren van sociale inhoud en groeiende gemeenschappen. Voor een merk of bedrijf kunnen ze natuurlijk een waardevolle bron van groei en succes zijn, als ze op de juiste manier worden gebruikt. Integendeel, als ze verkeerd worden ingevoerd, lopen ze het risico zichzelf voor schut te zetten en een totale ramp te worden.

Op Instagram heb je zeker gemerkt dat het gebruik ervan wijdverbreid is. Zoals ik hierboven al zei, weet echter niet iedereen hoe ze ze op de beste manier en vooral correct moeten gebruiken. Als je een van hen bent, wanhoop dan niet, in dit artikel zal ik je op een gemakkelijke en snelle manier laten zien hoe je ze op de beste manier kunt gebruiken.

Correct
Hashtag Toepassing Voorbeeld Correct Hashtag Toepassing Voorbeeld @foggiareporter
In deze eenvoudige handleiding ga ik te bieden, zul je erachter te komen wat ze zijn, wat ze zijn, waarom is het belangrijk om hen in te voeren, en vooral hoe te vinden de beste hashtags om je foto’s niet te overschaduwen in de kleurrijke en levendige wereld van Instagram.

Nou, ik wil je niet in verwarring brengen. Laten we beginnen met de basis, klaar? Geef me een paar minuten van je tijd, voel je vrij en welkom in de wereld van lieve woorden voorafgegaan door het hekje (#).

Índice de conteúdo Para
que servem as hashtags no Instagram?
Por que usar hashtags no Instagram
A maneira correta de usar hashtags no Instagram
Aproveitando ao máximo as hashtags: estudando seus oponentes
Como encontrar as melhores hashtags para o Instagram
Conclusões Para
que servem as hashtags no Instagram?
A primeira questão a ser abordada diz respeito ao funcionamento desses portões específicos, que agora se tornaram muito famosos não apenas no Instagram, mas também no Twitter, Facebook e Linkedin.

Você já se perguntou “Para que servem as hashtags? “. Muito provavelmente você nunca se perguntou essa pergunta, agora o uso delas no Instagram é um dado adquirido que não vale a pena perder tempo pensando nisso.

Desta vez, porém, convido você a aprofundar a questão, você descobrirá características importantes que você nunca teria imaginado. Para começar digo desde já que as hashtags são muito importantes para dar um toque extra ao seu conteúdo postado no Instagram, podem até te ajudar a aumentar o número de seguidores e receber mais curtidas.

As hashtags, na verdade, têm o “poder” de aumentar a audiência em seu perfil do Instagram, catalogando os conteúdos e, assim, permitindo que os usuários encontrem fotos e vídeos semelhantes à sua pesquisa.

Se você planeja postar uma foto no Instagram, existem pequenos passos que você precisa considerar antes de inserir as hashtags perfeitas para o seu conteúdo. Nem é preciso dizer que cada postagem que você publica em seu perfil do Instagram deve ser acompanhada por uma descrição e hashtags semelhantes.

Als je hun functie nog steeds niet begrijpt of als het idee om te veel hash (#) in je inhoud in te voegen je niet doet springen van vreugde, blijf me volgen en je zult van gedachten veranderen.

Waarom hashtags gebruiken op Instagram Het
gebruik van hashtags op Instagram is erg belangrijk als het goed wordt gedaan en kan veel voordelen opleveren voor je sociale inhoud. Hashtags zijn essentieel voor het organiseren van inhoud op Instagram.

Met hashtags kunnen uw foto’s daadwerkelijk een groot publiek bereiken dat op de door u ingevoerde hashtag heeft geklikt. Ik zal je een voorbeeld geven. Als ik op zoek ben naar #positano voordat ik op vakantie ga en je hebt een foto van de prachtige bestemming Campanië gepost met de hashtag #positano, dan is de kans groot dat ik je foto zie!

hashtag voorbeeld voorbeeld hashtag

Als ik de foto leuk vind, laat ik een like achter en als ik nieuwsgierig ben kan ik op je naam klikken en je Instagram-profiel bezoeken. Ik ben nog niet klaar, als je galerij me overtuigt en ik denk dat je een geldig profiel bent om te volgen en in de gaten te houden, zou ik je misschien zelfs gaan volgen.

Wat heb je gekregen? Een like voor je content en een nieuwe persoon onder je volgers. Visa? Zoals ik je al vertelde, kunnen hashtags erg belangrijk zijn om de aandacht van Instagram-gebruikers te trekken en je online community te vergroten.

Zoals je misschien hebt begrepen, helpen hashtags bij het optimaliseren van een bericht en het ontdekken van inhoud door gebruikers, ga gewoon aan het werk en zoek naar degenen die perfect in je berichten passen (foto’s en video’s). Instagram.

Kortom, hashtags stellen je in staat om:

Een foto op de juiste manier catalogiseren
Vergroot het organische
bereik van uw bericht Bereik meer mensen en krijg potentiële nieuwe volgers
Verrijk uw fotobeschrijving
Vergroot de betrokkenheid en inspanning van uw inhoud
De juiste manier om Instagram-hashtags
te gebruiken Om gebruikers uw inhoud gemakkelijk te laten vinden in de kleurrijke en gevarieerde jungle van Instagram heeft u nodig om heel voorzichtig te zijn bij het kiezen van de hashtags die u wilt invoegen en de juiste manier om ze voor uw inhoud te gebruiken.

Ik zal je een praktisch voorbeeld geven om je beter te laten begrijpen waar ik het over heb. Als je besluit een foto van je trouwe viervoeter te plaatsen, moet je kiezen voor hashtags zoals #dog #pet #puppy #dog etc. Het heeft geen zin om hashtags in te voeren die geen betrekking hebben op de categorieën waarin je foto is geïnteresseerd, tenzij je hashtags buiten de context wilt gebruiken voor spam, raad ik het niet aan.

Het eerste dat u moet doen om hashtags correct in te voegen, is:

Open een nieuw bericht om te delen (upload foto of video)
Voeg de hashtag of hashtags toe aan het bijschrift van uw inhoud door hash (#) te typen gevolgd door het label (tag)
Druk op de Share-knop
Dit zijn de drie eenvoudige stappen die u moet nemen om uw hashtags correct in te voegen, maar wees voorzichtig. Er zijn enkele belangrijke regels die u moet kennen om ze correct te gebruiken en geen fouten te maken. Dit is wat je moet vermijden bij het invoegen van hashtags op Instagram:

Spaces
Highlights
Speciale karakters
Hashtags optimaal benutten: je tegenstanders bestuderen
Om de meest interessante hashtags te vinden om je Instagram-content te sponsoren, moet je je tegenstanders goed bestuderen.

De wereld van sociale media is een oceaan van haaien, iedereen plaatst constant inhoud om op te duiken, opgemerkt te worden, likes te krijgen en het aantal volgers te vergroten. Nou, je hoeft je niet te laten intimideren. In een oceaan van haaien zou je zonder moeite en angst moeten kunnen zwemmen.

Het eerste nuttige dat u moet doen wanneer u op het punt staat nieuwe inhoud te plaatsen, is het analyseren en identificeren van de hashtags die uw Instagram-publiek en concurrenten gebruiken. Bekijk de meest populaire hashtags en hoe ze door je tegenstanders worden gebruikt om je sociale inhoud te promoten.

Als u in detail observeert hoe uw tegenstanders bewegen, als we ze op die manier kunnen definiëren, kunt u zeker de eenvoudigste en meest winstgevende manier begrijpen om uw berichten te publiceren.

Probeer deze eenvoudige stappen om de hashtags te bestuderen die je tegenstanders gebruiken:

Open Instagram vanaf je mobiel of pc
Zoek naar potentiële concurrenten
Analyseer je berichten
Klik op de hashtags
Analyseer de meest populaire berichten die overeenkomen met deze hashtags Zo
kun je bestuderen hoe een enkele hashtag wordt gebruikt voor een bepaalde foto, de affiniteit en de reactie van de gebruiker. Nu is het jouw beurt, test jezelf en probeer het!

Hoe vind je de beste hashtags voor Instagram
Als je tijdens het lezen van dit artikel wanhopig op zoek bent naar de meest populaire en pakkende hashtags voor je volgende foto, maar je weet niet waar je moet beginnen, geen probleem.

Er is een zeer interessante tool die ik je aanraad om de beste hashtags te vinden om te gebruiken in je volgende Instagram-foto’s: ik heb het over Ingramer, een Instagram BOT die een handig hulpmiddel biedt voor het maken van hashtags.

Als je niet weet waar ik het over heb en vooral nog nooit van BOT’s hebt gehoord, raad ik je aan mijn artikel over dit onderwerp te lezen. Je zult zeker interessante ideeën vinden die je zullen helpen een influencer te worden.

Typ gewoon een trefwoord in en het systeem genereert alle perfecte en gerelateerde hashtags die mogelijk zijn voor dat ene woord. Ik zal je een voorbeeld geven: je wilt de foto van je laatste vakantie in Rome publiceren:

Typ “Rome” in de zoekbanner
Klik op Hashtags genereren
Dit zal een lijst met mogelijke hashtags weergeven om te gebruiken
Kopieer en plak de hashtags die je leuk vindt in je fotobijschrift
Conclusies
Zoals je misschien hebt begrepen, is het gebruik van hashtags geen eenvoudige gewoonte, indien gedaan Gewetensvol, zorgvuldig en correct, kunt u uw Instagram-profiel vergroten.

Als u te veel hashtags gebruikt, kunt u belangrijke resultaten behalen, maar wees voorzichtig, als u ze onbewust en ongepast gebruikt, kunt u er als een dwaas uitzien of resultaten krijgen die tegengesteld zijn aan wat u had gehoopt.

Als je deze korte en eenvoudige handleiding aandachtig hebt gelezen, zul je geen problemen ondervinden. Probeer, speel en heb plezier met het gebruik van hashtags, maar onthoud altijd de weinige maar belangrijke regels die ik je in de vorige paragrafen heb laten zien.

Volg mijn tips en laat je meeslepen door de enorme wereld van Instagram-hashtags met criteria. Bestudeer je inhoud en vind de perfecte hashtags om deze zoveel mogelijk op Instagram te laten circuleren. Ik moet je gewoon veel geluk sturen, ik corrigeer mezelf eigenlijk: #inboccaallupo!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *