Hoe een app op de iPhone te verbergen

Als je hier bent gekomen, komt dat waarschijnlijk omdat je moe bent van de inmenging van vrienden die constant hun neus tussen je apps steken en hun best doen om je privacy te beschermen tegen opdringerige ogen en nieuwsgierige vingers.

Heb je skeletten in de kast? Of wil je simpelweg de apps die je het belangrijkst vindt op je iPhone bewaren en ze weghouden van je kleinkinderen die graag met je iPhone spelen? Mooi, je bent hier aan het juiste adres. In dit artikel leg ik uit hoe je een app op de iPhone verbergt.

Volg mij stap voor stap en ik laat je enkele simpele trucs zien om een ​​of meer apps op je apparaat te verbergen. Zo voorkomt u dat iemand die uw mobiele telefoon oppakt deze zonder uw toestemming opent.

Er zijn enkele trucs waarmee je je poging kunt doen slagen, je zult merken dat het veel eenvoudiger is dan je denkt om apps op je telefoon te verbergen met Apple. Bereiden?

Voel je vrij om een ​​paar minuten van je tijd met mij door te brengen, volg mij in de volgende paragrafen en breng het advies dat ik je ga geven in praktijk. Laten we gaan! Je zult zien, nieuwsgierige vrienden zullen niet langer een vervelend probleem zijn, dat verzeker ik je.

Inhoudsopgave
Gebruiksbeperkingen
Iphone Beperkingen iOS 12
Verberg apps in een map
App om apps te verbergen
Conclusies
Gebruiksbeperkingen
Er zijn verschillende manieren om een ​​app “onzichtbaar” te maken, zeker de snelste manier is om naar uw iPhone-instellingen te handelen om de apps apps eenvoudig te verbergen door iOS-beperkingen in te schakelen.

Você não sabe o que são? Você nunca ouviu falar disso? Não se preocupe. Neste parágrafo vou mostrar que, em alguns passos, você poderá tornar alguns aplicativos inacessíveis que retornarão aos usuários do telefone até que sejam desbloqueados nas configurações do aparelho (inserindo um PIN especial).

Mas tenha cuidado, os únicos aplicativos que você pode controlar individualmente são os do sistema, então Safari, Câmera, Podcast, iTunes Store, FaceTime, Apple Music, Siri, AirDrop, etc.

Aqui está o que você precisa fazer se quiser ocultar seus aplicativos usando restrições para seu dispositivo equipado com iOS 11 e anterior:

Abra as configurações do iPhone (o ícone de engrenagem, por assim dizer)
Toque em Generali
Agora toque em Restrições
Toque em Ativar Restrições
Digite um código de quatro dígitos duas vezes (este será o PIN que você usará para “desbloquear” os aplicativos que deseja ocultar)
Aviso : certifique-se de memorizar o código inserido. Se você esquecer, não será mais capaz de acessar as configurações associadas às restrições e só poderá resolver o problema inicializando o dispositivo e configurando-o como novo.

Você está quase terminando, siga estas últimas etapas:

Deslize o dedo na alavanca ao lado de cada aplicativo que deseja “ocultar”.
Quando o botão ficar branco, o aplicativo não estará mais disponível na tela principal.
Não se preocupe, este processo não afeta os dados dentro do aplicativo. No entanto, lembro que você não poderá acessar o aplicativo em questão até que o tenha reativado dentro das restrições.

Aviso: a opção de restrições não é viável para todos os aplicativos. Na verdade, esse método é válido apenas para aplicativos do sistema.

No entanto, no que diz respeito a aplicativos de terceiros, eles podem ser banidos em massa selecionando o item Aplicativo que está no menu do seu dispositivo móvel e definindo o limite de idade desejado (você pode selecionar 4+, 9+, 12+ ou 17 + dependendo da idade dos usuários potenciais).

U kunt er ook voor kiezen om alle apps van derden te blokkeren door de optie Geen apps toestaan ​​te kiezen.

Beperkingen voor iPhone iOS 12
Als u een iPhone gebruikt die is uitgerust met iOS 12 om de beperkingen te activeren en zo uw apps te bedienen, kunt u profiteren van de functie “Gebruikstijd”. Met een paar eenvoudige stappen kunt u uw apps verbergen voor nieuwsgierige vrienden. Leuk vinden? Ik zal het je meteen uitleggen.

Met de functie “Gebruikstijd” kunt u de gebruikstijd van uw apps controleren en de toegang ertoe beperken met een persoonlijke pincode.

Dit is wat u moet doen:

Open het instellingenmenu van uw iPhone (het tandwielpictogram dat u op het startscherm ziet)
Tik op Gebruikstijd Tik
nu op Code gebruiken “Gebruikstijd”
Klaar? Op dit punt kunt u uw eigen applicatieblokkeringscode instellen.
Ga daarna naar App-beperkingen
Voer de pincode in die u zojuist hebt ingevoerd
Tik op het item Gebruiksbeperking toevoegen
Op dit punt hoeft u alleen maar de categorieën apps te selecteren die u wilt blokkeren en verbergen . Ik zal je een voorbeeld geven, als je apps zoals WhatsApp, Facebook en Instagram wilt blokkeren, moet je de categorie “Sociaal netwerk” selecteren.

Tik nu op de knop Toevoegen (rechterbovenhoek)
Stel een app-gebruikslimiet in van 0 uur en 1 minuut (zo min mogelijk)
Als u app-blokkering alleen voor bepaalde dagen van de week wilt instellen, kunt u op het item Dagen aanpassen drukken en kies de dagen waarop u het slot wilt activeren.

Je bent bijna klaar, volg deze laatste stappen:

Open een van de apps die je hebt besloten te blokkeren.
Wacht even en deze wordt geblokkeerd.
Om het te gebruiken, wordt u gevraagd om de ontgrendelingspincode die u eerder heeft ingesteld (weet u nog ?)
Heeft u vragen en wilt u terugkomen? Geen probleem, als u besluit dat u applicatieblokkering wilt uitschakelen, kunt u dit veilig doen.

Dit duurt maar een paar seconden, dit is wat je moet doen:

Open Instellingen
Tik op Gebruikstijd
Selecteer app-beperkingen
Tik nu op de categorie apps die u wilt ontgrendelen
Druk op de knop Beperking verwijderen
Als u systeem-apps wilt ontgrendelen:

Open het menu Instellingen Gebruikstijd
selecteren
Tik op Inhoud en privacy Zet
nu de hendel met betrekking tot de functie Inhoud en privacy op AAN
. Tik nu op Toegestane apps
Verplaats de hendels met betrekking tot de systeem-apps die u wilt vergrendelen op UIT
Verberg apps in een map
Nog een methode Ik zou adviseren om apps te verbergen voor nieuwsgierige blikken door ze in speciale mappen te plaatsen om ze “onzichtbaar” te maken op het startscherm van je iPhone.

Het is heel eenvoudig om dit te doen, volg gewoon deze eenvoudige stappen en u zult merken dat het een fluitje van een cent is. Telefoon bij de hand:

Tik en houd de app vast die je wilt verbergen
Wacht tot alle apps op het startscherm beginnen te bewegen
Sleep de app die je wilt verbergen naar een andere app
Laat hem nu los Er wordt
een map gemaakt met beide apps
Sleep nu de app die je wilt verbergen rechts van de map
De betreffende app wordt verplaatst naar het tweede tabblad
Laat de app los
Tik nu op de Home-knop
De app die je wilt verbergen, blijft op het tweede tabblad van de nieuw aangemaakte
map staan ​​In de nieuwe map die je zojuist hebt aangemaakt, kun je kunt andere apps invoegen (slepen) die u wilt verbergen.

Ik wijs er ook op dat je binnen dezelfde map meerdere tabbladen kunt toevoegen om je apps verder te verbergen.

App om apps te verbergen
De derde methode waar ik het met je over heb, is het gebruik van twee specifieke apps waarmee je de apps kunt verbergen die je wilt beschermen tegen de gebruikelijke inbraak tijdens een oproep.

De apps in kwestie werken op gejailbreakte iPhones, dat wil zeggen die waarop het ontgrendelingsproces is geactiveerd. Met deze bewerking krijgt u toegang tot systeembestanden die u kunt manipuleren om de installatie van apps en extensies mogelijk te maken die niet door Apple worden ondersteund of die niet beschikbaar zijn om te downloaden in de App Store van Apple.

Fantastisch, niet? Welnu, als je je gejailbreakte iOS-apparaat hebt ontgrendeld, kun je je iPhone-apps verbergen met apps zoals Springtomize en HideMeX.

Er zijn twee apps beschikbaar op Cydia, de gejailbreakte iPhone-winkel die beschikbaar is, waarmee je het startscherm van je iPhone kunt aanpassen door je app-pictogrammen te verbergen.

Springtomize
Dit is een betaalde app die op Cydia kan worden gekocht voor $ 2,99. Volg deze stappen na het downloaden van deze specifieke tweak:

Start Springtomize
Selecteer Pictogrammen item
Plaats het vinkje naast de pictogrammen van de apps die u wilt verbergen.
Als je terug wilt gaan en wat vragen hebt, schakel dan de apps in Springtomize uit of schakel de instelling uit door de hendel naar het item Inschakelen op UIT te zetten.

HideMeX De andere app die ik je aanraad
om te downloaden op je gejailbreakte iPhone is een andere coole tweak, ook beschikbaar op Cydia voor $ 2,99.

Volg deze instructies om deze app te gebruiken:

Open iOS-instellingen
Selecteer HideMeX-pictogram
Verplaats de hendel naar Optie inschakelen naar AAN
Ga nu naar Pictogrammen
Tik vervolgens op App verbergen
Plaats nu het vinkje naast de pictogrammen van de apps die u wilt verbergen op het hoofdscherm van uw apparaat
Als u twijfelt, doe het dan niet ik wanhoop. Om uw apps weer te laten verschijnen, opent u de HideMeX-instellingen en schakelt u de namen van de betreffende apps uit.

Conclusies
Zoals je misschien hebt gemerkt tijdens het lezen van deze handleiding, is het verbergen van een app op een iPhone eigenlijk vrij eenvoudig en er zijn verschillende opties die je kunt evalueren om je privacy te behouden en de apps die je leuk vindt of die je liever voor jezelf houdt, te verbergen.

U kunt een app in een map verbergen om deze niet zichtbaar te maken op het startscherm van uw apparaat, deze verwijderen met een iOS-specifieke functie genaamd “Beperkingen”, of speciale apps downloaden voor een ontgrendelde iPhone.

Kortom, voor elk wat wils. Evalueer en kies de methode die volgens u het beste past bij uw behoeften en uw apparaat met Apple en begin met het verbergen van uw apps.

Privacy voorop, vaarwel nieuwsgierige vrienden die overal hun neus steken!

Als je andere goede manieren weet om apps op de iPhone te verbergen, schrijf me dan en ik voeg ze graag toe aan deze handleiding.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *