Hoe DNS Probe te repareren Voltooid Geen internetfout

Bent u onlangs tegengekomen dat de  dns-probe geen internetfout heeft  opgeleverd tijdens het browsen en vernieuwen van de pagina die het probleem niet oplost? Dan bent u op de juiste pagina beland, waar we u de oplossingen laten zien om het probleem op te lossen. Er kunnen veel redenen zijn voor het probleem, bijvoorbeeld uw internetverbinding kan een probleem zijn of misschien een systeemprobleem. Wat de oorzaken ook zijn, we zullen u enkele methoden laten zien die het probleem mogelijk kunnen oplossen.

Laten we dus, zonder verdere discussie, de mogelijke oplossingen uitleggen om uit de situatie te komen wanneer de DNS-controle is voltooid zonder dat internet verschijnt.

 

1. Los het probleem op met behulp van de opdrachtprompt

 

 • Open eerst de zoekbalk en typ cmd, klik vervolgens met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt en klik vervolgens op uitvoeren als beheerder. Hiermee wordt de opdrachtprompt geopend.
 • Probeer vervolgens de volgende opdracht één voor één en kijk welke het beste voor u werkt.

Ipconfig /Release
Ipconfig /All
Ipconfig /Flushdns
Ipconfig /Renew
Netsh Int Ip Set Dns
Netsh Winsock Reset

 • Start nu uw computer opnieuw op en kijk of de bovenstaande opdrachten het probleem oplossen of niet? Als het probleem van DNS-detectie is opgelost en het internet nog steeds niet op uw scherm blijft staan, gaat u verder met de volgende oplossing die hieronder wordt weergegeven.

2. Werk de stuurprogrammasoftware bij om het probleem op te lossen

 1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen en voer  devmgmt.msc in  . Klik vervolgens op de knop “OK” en Apparaatbeheer wordt geopend op uw scherm.
 2. Zoek daarna de optie ”  Netwerkadapters  ” en klik erop.
 3. Klik nu met de rechtermuisknop op de netwerkkaart die op uw computer draait en selecteer ”  Update Driver Software  ” uit de opties.
 4. Klik op de optie “Blader op mijn computer naar stuurprogramma’s”.
 5. Selecteer vervolgens de optie “  Laat mij de beste driver voor mijn computer kiezen  ”.
 6. Selecteer gewoon de compatibele driversoftware en volg de instructies op het scherm om het installatieproces te voltooien.
 7. Nadat het proces is voltooid, probeert u opnieuw op internet te surfen en is uw probleem met de DNS-sonde opgelost, geen internettoegang wordt opgelost.

3. Wijzig uw TCP / IP4-proxy om DNS-testen te repareren, geen internetoplossing

 

 • Klik met de rechtermuisknop op het Windows-logo in de linkerhoek van uw scherm en selecteer “Netwerkverbindingen”.
 • Op het volgende tabblad moet u met de rechtermuisknop op de actieve internetverbinding klikken en de optie “Eigenschappen” selecteren.
 • Er wordt een dialoogvenster geopend en u moet de optie “Internet Protocol versie 4 (TCP / IPv4)” vinden en erop drukken.
 • Gebruik daarna de volgende DNS om het adres af te wisselen.

Voorkeur DNS-server: 8.8.8.8

Alternatieve DNS-server: 8.8.4.4

 • Dat is alles! U hebt het probleem met succes opgelost. Geniet nu van snel browsen zonder onderbrekingen.

Als je de foto’s stap voor stap wilt voltooien, volg dan deze link.

Conclusie

 

Dit zijn dus de best mogelijke oplossingen die u kunt gebruiken wanneer de dns_probe_finished_no_internet-fout verschijnt. We hopen dat dit artikel u zal helpen bij het oplossen van de dns-probe die geen internetprobleem heeft opgeleverd. Als je iets nuttigs hebt gevonden, deel het dan met mensen die hetzelfde probleem hebben ondervonden. Als u vragen of suggesties in gedachten heeft, kunt u ons dit ook laten weten in de sectie Opmerkingen hieronder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *